Louise Dagbok

Alla inlägg den 5 mars 2010

Av Louise - 5 mars 2010 22:00

Började dagen med en frukost på Rådmansgatan hos ett företag som jobbar med nyhetsbrev. Jag bokade in mig på ett frukostmöte som visade sig vara väldigt intressant. Sedan åkte jag hem till jobbet och började jobba, ska försöka få in ett möte med personen från företaget. På jobbet var det rätt lugnt men jag hade rätt mycket att göra, som vanligt tänker ni. Men jag har rätt mycket att göra, men inte så jag lider av det.

En kollega som fyllde jämnt i år bjöd på smörgåstårta till lunch men jag kände att jag behöver inte mer onyttigt så jag och en till köpte thai till lunch. Det var inte den godaste gången men det gick ner.


Efter lunch hade vår avdelning ett möte som ”chefen” kallat till. Det började lite snällt men avslutades inte så snällt. Kände mig lite överkörd i vissa delar, jag fick inte svaren jag frågade efter och jag kände mig lite utpekad. Men nu kom vi överens om att idag börjar vi om på ny kula och det som hänt har hänt. Jag kommer att fortsätta som vanligt men vissa personer kommer nog märka en skillnad och förändring. Men i morgon är en annan dag.


Efter jobbet åkte jag hem och lade mig i badet, det var riktigt skönt. Låg där i varma badet och läste en bra bok, ville ligga kvar tills boken var slut men jag får läsa ut den senare i kväll istället. Åt lite middag och tog det sedan lite lugnt i soffan. Pratade med syster och vi skrattade gott åt vissa saker. Sedan började Skavlan och där såg vi att Kat Von De skulle vara gäst, hon är så cool och en otroligt duktig tatuerare. Tänk om man ändå hade en tatuering av Kat, det vore något.


I morgon kommer bästisen på besök och då ska vi äta thai till middag och sedan ska vi bara sitta och mysa i soffan.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards