Louise Dagbok

Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Louise - 7 mars 2010 19:16

Vi vaknade tidigt båda två, och det var utan bebisljud. Mads var nämligen hemma på Sandhamn med sin pappa, så vi hade en trevlig lördagkväll. Den blev inte så sen, vi försökte verkligen se en hel film som började 21.30 Vi satt i var sitt hörn i soffan och tittade på Seven men efter en stund så sa vi båda två att nu får det vara nog. Vi somnade rätt fort efter vi lagt oss.


Lise åkte hem med första färjan till Sandhamn, de går ju inte så ofta nu på vintern. Men vi har i alla fall kommit fram till att vi ska åka till New York och vi ska kolla lite resor under veckan. Men jag tror inte Lise hann vara hemma så länge förrän hon ringde och då har hon kollat upp massor med resor. Så nu har vi hittat en resa i slutet av maj, så nu ska jag ansöka om semester i 3 dagar för detta. Nu får vi hoppas att någon vill köpa min kamera med undervattenhus så jag får fram lite pengar. Men vi ser verkligen fram emot denna resa, vi har inte rest tillsammans på många år. Nu är det ju bara över en helg men ändå. Jag vet att man kan köpa kameratillbehör väldigt billigt i USA, jag har tittat på ett undervattenhus till min Canonkamera.


  


Jag har kollat på den nya serien Cougar Town på kanal 5, den är helt tokig. Hur kan man klaga på hur man ser ut som 40 åring om man ser ut som henne. Hon ser förmodligen bättre ut nu än vad hon gjorde när hon var 20 år. Men den är rolig, de har rätt sköna kommentarer.


I morgon är det dags för jobb igen, det ska bli så ”roooooligt”. Jag börjar träna i morgon bitti igen, nu har jag haft ett uppehåll i en vecka så det ska bli skönt att få börja igen.  Jag ska lägga om mitt program lite, ändra på tiderna. Jag börjar promenera vid 6 tiden, sedan stretch, dusch och sedan frukost. Jag vänder på dem lite, vi får se hur det går men jag tror på den ändringen. Nu när jag inte har något inbokat nästa helg kanske jag ska köra ner till pappa och hälsa på. Får ringa och kolla med dem om de har tid att träffa mig på lördag, för på söndag ska jag till mormor igen.


Nu har jag lagat middag och det blev lite över till matlåda i morgon. Jag kom på att jag har lasange kvar på jobbet sedan torsdag förra veckan, men jag tror inte den är så god i morgon.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards