Louise Dagbok

Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Louise - 9 mars 2010 20:44

Uppe tidigt som vanligt, jag är nu i slutet av min bok. Den är rätt spännande och snart har han mördaren fast, jag hoppas att den tar slut i morgonbitti. När jag kom till jobbet i morse så var det som en bastu på lagret, det var rätt tufft att ställa sig på löpbandet. Efter 10 minuter var jag redo att ge upp men jag gav mig inte, såg mig själv gående på 5th Avenue i en lätt sommarklänning. Så jag traskade på i 50 minuter och sedan var jag nöjd.


Jag var som vanligt väldigt produktiv på jobbet idag, jag förberedde mig inför ett möte vi har i morgon. Det ringde rätt mycket på supporten också, vi hade några manfall men var gör det. Vi klarar oss alltid, vi har ju ändå den bästa supporten i Sverige. Skickade ett mess till Elinor i går kväll om att jag skulle köpa thai till lunch, och hon hängde med. Och idag hade de lyckats, det var något bättre än i fredags. Men något har hänt där borta, de har tagit bort den fräscha salladen och coca colan är borta. Hur ska vi lösa det här i framtiden? Elinor var smart, hon tänkte köpa cola på Willys innan så vi hade men hann inte det. På fredag ska jag göra det, då blir det cola till lunch och en latté till fikat.


Efter jobbet åkte jag hem och lagade lite mat, nu har jag matlåda i morgon också. Gjorde några bollövningar, måste komma ihåg att göra dem annars blir Anna ledsen. Hon masserade mig i dag och hon kände att jag har samlat på mig vatten. Det är tydligen inte så bra att samla på sig vatten, hon sa att det kan bli så när man börjar träna. Men sedan måste jag kolla upp hur mycket min medicin har med saken att göra. Så det blir massage nästa vecka också, hon vill kontrollera om kroppen har arbetat bort vätskan. Även om det gör fruktansvärt ont så är det skönt efteråt, och det gör hemskt ont kan jag berätta. Jag gör roliga grimaser, Anna säger att hon inte tittar när jag gör dem men jag vet inte om jag ska tror henne. Fast vad ska jag göra, jag måste ju få utbrott av smärtan.


Ikväll är det nytt avsnitt av Cougar Town, men orkar jag sitta uppe och titta på det. Den som är vaken får se.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards