Louise Dagbok

Alla inlägg den 21 mars 2010

Av Louise - 21 mars 2010 19:12

Vaknade av mig själv i morse, det är så skönt att göra det. Det händer inte ofta att jag gör det, speciellt inte på vardagar då jag går upp 05.30 Men nu har jag gjort det i två dagar och jag är rätt nöjd med helgen.


Åt en liten frukost i morse för jag måste vara hungrig vid 12 tiden. Jag städade köket idag också för det var för mycket chokladkladd över allt. Städar jag hårt jobbar jag upp min hunger också, vet inte om jag lyckades. Åkte ner och mötte upp Pia på Enskede Värdshus, idag ska vi äta brunch. Jag fick ett presentkort efter min 40 års middag, de debiterade mig för drickat som ingick i priset. Så det var första gången för både mig och Pia, men vi visste inte riktigt om det var brunch eller om det var julbord. Det snöade som sjutton utanför när vi satt där och åt, så det kändes lite som ett julbord. Jag är rätt nöjd med maten, det var rätt gott. Helt klart värt pengarna, och sällskapet. Det är rätt trevligt att bara sitta och prata, samtidigt som man mofflar i sig mat.


  

Trevlig stämning...


  

Ägghalvor, salami, gravad lax, potatis, sill, rostbiff och tapanade.


Åkte till Tyresö för att se när Michelle spelar handboll igen, de spelar i Nybodaskolan idag. Jag kom i slutet av första matchen och jag satte mig med alla andra föräldrar. De andra vände sig till mig och sa att Michelle har varit helt tokig i början av matchen. WHAT, men de menade att hon gjorde många mål. Syster kom straxt efter mig och vi var redo inför andra matchen, de vann den också. I den tredje matchen stod Michelle i mål och hon var duktig. Utespelarna var också duktiga för de gjorde flera mål än det andra laget. Vid ett anfall fick Michelle bollen i ansiktet, hon blev ledsen och gick till avbytarbänken, där försökte tränaren ta av henne målvaktströjan men hon skakade på huvudet och gick ut och ställde sig i målet igen. Då började moster nästan att gråta, det var inte långt ifrån kan jag säga. Där blev moster riktigt stolt. De vann även den sista matchen, de var riktigt duktiga idag.


Sedan hem och ta det lugnt.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards