Louise Dagbok

Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Louise - 18 mars 2010 18:38

Eftersom jag gick och lade mig halv tio så var jag rätt pigg när jag vaknade i morse. På med träningskläderna och iväg till jobbet, halvvägs till bilen kändes det som att jag glömt något. Jag stannade till och kollade om jag hade mobilen med mig, det hade jag. Men då kom jag på det, glasögonen. Jag såg ju ingenting… jag hade märkt det när jag satt mig i bilen. Jag gick på bandet i morse, käkade frukost och duschade men sedan åkte jag ut till mormor på Stavsnäs. Jag skulle hämta lite papper gällande bostadsbidraget, men jag fick en fika på köpet. Det var trevligt att sitta och prata lite men sedan var det ju dags att åka till jobbet. Var tillbaka och igång vid 9 tiden, snabba puckar. Men som Lise påminde mig om, vi har ju rekordet hur fort man kan köra till Malmö och sedan ha en vodka redbull i handen. Så det var ju inte så konstigt att det gick fort att åka till mormor fram och tillbaka.


Jobbade på och jag kände att jag ligger rätt bra till i min planering. Jag gick till och med och frågade en kollega hur mycket han ville ha i TIL-Tidningen i junibladet. Han frågade om jag menade i år eller nästa, skojare där.


Efter jobbet åkte jag hem och bakade en sats kladdkakemuffins, den sista på mycket länge. Nu blir det inga på ett tag, jag mår så illa av allt socker. Jag behöver inte äta dem utan jag känner i luften hur mycket socker det är.


Tur att det är massage i morgon, det ska bli skönt. När jag kom hem hade jag fått ett litet paket från tidningen Digitalfoto. Det var boken jag fick för att jag skickade in en bild till reportaget ”Heta bilder”, där jag nu har en bild publicerad. Hur roligt som helst men roligast är att jag fått en bok om att fotografera med blixt.


  


Här är bilden, men de har missat att skriva in white efter Great och Shark....


  

Det här är en liten tuffing som inte ville ha mössa när han har cooola glasögon.


Ikväll är det Criminal Minds och då vet ni hur det är, hej då.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards