Louise Dagbok

Alla inlägg den 16 mars 2010

Av Louise - 16 mars 2010 22:00

Det gick bra på jobbet, inga problem alls. Det rullade på som vanligt och dagen var slut innan den började kändes det som. Efter jobbet åkte jag till posten och skickade iväg paketet med kameran och undervattenhuset, köparen har betalat pengarna. Jag körde till Snusboden på Gullmarsplan, när jag kör in på torget tappar jag nästan hakan i mattan. Där står Tina, en gammal kompis som jag inte sett på över 10 år. Vi avslutade vår vänskap genom ett telefonsamtal, jag sa bara att jag inte vill vara vän med henne längre. Hon sa saker som inte var sanna, sedan gjorde jag väl några barnsliga saker men jag var less och besviken. Men hur som helst så ville jag inte möta henne så jag tittade åt andra hållet.


När jag kom hem så började jag baka sats nr 2 till Tyrolds cafeteria.  När det var klart värmde jag upp kycklingen jag stekte dagen före, den åt jag med pommes och beasås. En liten stund efteråt fick jag fruktansvärt ont i magen, en otrolig smärta. Magen svullnade upp och jag kunde inte gå eller sitta ner. Jag gick och lade mig och var tvungen att ligga på mage för att lugna ner den.


Godnatt!

Av Louise - 16 mars 2010 09:47

Jag drömde att när jag vaknade på morgonen så var balkongdörren öppen och där ute fanns en liten luftballong. I korgen på ballongen fanns ett meddelande från en kollega där det stod att "jag vet att vi inte får prata med varandra men jag har något jag vill säga".

Jag slängde iväg ballongen och gick in och duschade. När jag kom ur duschen så kom en annan kollega ut från mitt sovrum med min dammsugare. Hon stannade upp när hon såg mig och sa "den här hittade jag i sängen" och visar en korvsnutt. Sedan gick hon ut genom balkongdörren.


Jag fortsätter in i sovrummet och där står ytterligare en kollega med en dammsugarförsäljare, där de demostrerar hur man gör rent en säng. Jag blir generad för min säng var inte så ren, den var uppbyggd som en Samsung TV med en svart glasram och den var dammig.


När jag nu vaknar (på riktigt) så är jag helt slut, har en fruktansvärd huvudvärk och vill helt enkelt inte gå till jobbet. Men, jag gör det och går på bandet i 50 minuter för att släppa ut de onda andarna som hamnat i mitt huvud.


Vid frukosten läser jag i gårdagens Metro, där står det om drömmar.

Det står så här:

"Det finns tre ledande teorier. Den första är att drömmen är funktionslös bieffekt av REM-sömnen och den andra är att den är en sorts intern psykoterapeut som hjälper oss att bearbeta emotionella problem.

Teori nummer tre, som A.R har utvecklat, kallas hotsimulationsteorin och hävdar att drömmande fungerar som träning för hotfulla situationer.

- Precis som pilotstudenter får prova på så kallade "worst case scenarios" i flygsimulatorer, återskapas extrema stressituationer i våra drömmar som vi då får träna oss på att hantera. "


Jag vet inte vad jag ska tro, men jag måste få ett slut på dessa konstiga drömmar.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards