Louise Dagbok

Alla inlägg under september 2009

Av Louise - 17 september 2009 20:55

Dagen började trögt, var väldigt trött. När klockan var 10.30 var det dags för massage igen. Det var länge sedan, inte fått massage sedan midsommar typ. Nu var det en ny tjej för mig, jag har bara haft Karin. Men jag förklarade att jag vill ha massage på benen och fötterna. Jag sa att jag har väldiga problem med värk i benen. Sedan började hon massera, eller hon masserade inte dem. HON MASSAKERADE DEM. Jag kunde inte hålla i mina glasögon, jag var tvungen att krampa händerna för det gjorde så ont. Jag spände mina axlar så illa att jag sträckte nacken. Om jag inte har blåmärken över hela benen i morgon så har jag tur.


Vi blev bjudna på buffé av jobbet, det var för att vissa hade klarat av att gå tillräckligt mycket på stegtävlingen. Det blev potatissallad och rostbiff, grönsallad och bröd. Jag var lite lätt hungrig på eftermiddagen, men jag har ju något gott att se fram emot. Efter jobbet åkte vi ut till Berga och hoppade på DFK’s ribbåt. Vi åkte ut till en liten liten ö och grillade korv. Det var så härligt där vi satt i solskenet, vi såg solen gå ner på andra sidan. Det var verkligen en jätte trevlig kväll, tack snälla Bosse. Och grattis i förskott.


  





Men, jag mådde så illa efter första korven. Jag trodde jag skulle spy. Men jag var så hungrig att jag var tvungen att äta två till, men jag mådde inte bättre av det. Jag ville bara hem och ifall jag behövde kräkas så var jag på hemmaplan.


Snart är det Criminal Minds, tystnad!


  

Av Louise - 16 september 2009 20:58

Idag fick jag ny dator, den gamla var så slö. Det tog sådan tid att hämta upp en sida på Explorer. Jag hotade Peter att om han inte gör allt bra så får han sparken, men han lyckades faktiskt. Jag var nog den jobbigaste personen på jobbet som han hjälpt med att byta dator. Alla andra har nog bara låtit honom göra det men jag vakade över allt han gjorde. Sedan letade jag efter allt som var fel så han fick rätta till det på en gång. Men nu är jag rätt nöjd.

Det ända som är jobbigt med att byta dator är att alla logg in som varit sparade är borta. Jag kommer sällan ihåg alla lösenord, tur att jag skrivit upp allt hemma.


Efter jobbet åkte jag hem till syster, hon bjöd på kycklinggryta med ris och sallad. Det var verkligen jättegott, har aldrig ätit det tidigare. Jag och Lukas satt i hans sovrum före middagen och tittade lie på Karlsson på taket, det är hans favoritfilm. Vi satt i sängen och mös lite, han vill gärna sitta nära och hålla handen. Världens gull unge. Efter middagen så skulle Liam och Lukas bada och Michelle läsa läsläxan. När vi var klara så var det filmdags, jag skulle visa min film från Australien. Hela familjen samlades i soffan och syster bjöd på glass, grädde och sylt medans vi tittade. Lukas var tokig och busade med mig hela tiden medans Liam och Michelle tittade på hajarna. Ibland dök moster upp på filmen och då skrek de ”där är moster”.

När filmen var slut så var det dags att åka hem, då frågade jag Lukas om han skulle följa moster hem. Ja sa han och sprang ut i hallen och tog fram skorna. När vi förklarade att han får följa med någon annan gång så blev han jätteledsen. Jag får sluta lura honom så där. Skrikandes


I morgon om det är bra väder så ska vi ut och grilla efter jobbet. Ut på en scout ö och grilla korv med mina arbetskamrater. Det ska bli väldigt trevligt, lite ovanlig sak för oss att göra men det var Bosse E som drog igång det. Vi får väl hoppas att vi hittar tillbaka till bryggan, för vi ska ju ha konferens på Berns Salonger på fredagen.


  

Av Louise - 15 september 2009 18:56

Idag har jag jobbat hårt, så hårt att jag har ont i axeln. Jag har lagt upp 180 användarloggin för Axfood till vår hemsida. Det tog sin lilla tid kan man säga och jag kände att axeln värkte redan efter 10 loggin. Men nu är det klart så nu kan de börja ställa frågor i vårt forum.

Jag och Elinor var ute och tog en promenad på lunchen, det var verkligen jätte skönt. Skönt att benen, leder och nerver får jobba lite så här mitt på dagen, hoppas nu bara att det blir lättare så här på kvällen. Men i morgon, på torsdag och på fredag blir det ju inget för då är det lunch med jobbet. I morgon blir det thai, på torsdag blir det buffe och på fredag har vi konferens hela dagen.


När jag kom hem från jobbet så låg det ett brev från Australien. Glad Äntligen, jag har fått min Trip DVD 2-6 July från Andrew och Jen. Det var ett litet meddelande från Jen i kuvertet, det står så här:


Hi Louise, hope you are well? Hope you like the dvd, will send you the next one, asap. Kind regards Jen. Cool


Så snart får jag nästa dvd, den där jag ser hajar när jag dyker. På den här ser jag dem ju bara på ytan, men de andra såg hajar. Det ser jag ju nu, massor med fina hajar. Ska bli kul att åka hem till barnen och visa den. Jag fick även Wallanders nya film Cellisten. Den får jag väl se på söndag när jag ska vila och ta det lugnt. Än så länge.


Ikväll ska jag borra hål i mina skåp.


  

Av Louise - 14 september 2009 19:34

Den här var rolig. Känner ni igen Doctor House.


Av Louise - 14 september 2009 19:24

Här är en bild på en liten sötnos. Lukas är ute hos gammelmormor och spelar krocket.

Lukas på landet  

Av Louise - 14 september 2009 19:17

När jag kom hem hände något otroligt, då menar jag förståss inte att jag tog en promenad efter jobbet. Det här var mycket hemskare, det var en nära döden upplevelse.


Jag kollade i kylen/frysen vad det skulle bli till middag idag och bestämde mig för potatisklyftor med gräddfil och sweet&sour sås. Det är vad Australiensarna kallar Wedges with sourcreme och sweet&sour, och det är jättegott. Just ikväll så bestämde jag mig för att salta med flingsalt istället för vanligt salt. Till en början var de väldigt gott men sedan hände det. Jag fick en ”backdraft”, det är alltså när maten åker upp i näsan från gommen. Vad som hände nu var att ett eller flera flingsalter åkte upp i snoken, vet ni hur mycket det svider. Det gjorde så fruktansvärt ont, det slutade aldrig att svida. Nu vet jag hur tjejen i Big Brother kände sig när hon snortade samarin. Det gör verkligen ont. Men efter en halvtimme slutade det göra ont och jag kände bara en jobbig känsla i vänster näsborre. Det här är inte första gången jag fått ”backdraft”, en gång ramlade det ut en majsbit när jag satt och åt lunch på jobbet. Sedan har jag ju fått dragit ut spagettin från näsan. Det måste vara något fel på min gom.


Sedan är det något annat jobbigt som hänt idag. Bosse E är sjuk och jag får inte min diskmaskin installerad, vi får ta det om en vecka. Självklart ska Bosse E vara hemma och vila, men jag hade sett fram emot att sätta på en maskin ikväll. Nu får det vänta helt enkelt.


Nu får vi se om jag får någon värk i benen nu när jag var ute och gick efter jobbet. Ska börja gå på lunchen också, allt för att få bort värken. Så illa som den varit den senaste månaden har den aldrig varit. Jag väntar på resultat från röntgen, hon ringer väl snart hoppas jag. Ringer hon inte i morgon får jag be henne ringa upp mig.


Jag har hittat en smak till min Sodastream som är jättegod. Det är Fun Light Sparkle som har en Limesmak, den är verkligen härlig.


    Den finns i flera smaker men jag diggar den här. Prova vetja!


  



Av Louise - 13 september 2009 20:12

Jag har köpt maskindiskmedel idag. Glad

Av Louise - 13 september 2009 20:08

Igår kväll hade jag så ont i min högra arm. Smärtan gick ända ner till lillfingernageln. Det kändes som om armen var bruten, det gjorde ont när jag la ner armen på täcket. Så här kändes det när jag hade en inflammation i slemsäcken i axeln. Jag var väl lite för ivrig igår när jag målade, gjorde mer än jag kanske borde. Jag var tvungen att ta två piller mot värken för att kunna ligga ner i sängen.


Hur kändes det då imorse när jag vaknade, jo det kändes rätt okej. Jag har fortfarande svårt att greppa med höger handen men armen känns okej. Jag bestämde mig för att städa lite idag när jag ändå är ledig från alla sysslor. Jag vände på soffan, så att divanen är på andra sidan. Dammsög under soffan och tog död på ett antal dammråttor. Ska städa i köket också för jag får ju besök i morgon, det är ju bara Bosse E men ändå. Det är ju trevligt om han slipper få skiten på sina knän när han ska skruva under diskbänken.


 Har tagit det lugnt idag, städade lite och tittade på några fler avsnitt av Morden i Midsomer. Klockan 19 var det dags för tvättstugan, igen. Men eftersom jag låg sjuk en vecka så smutsade jag inte ner så mycket kläder. Det behövs bara 2 tvättar på 2 handtvätt sedan är det klart.


Jag har inte längre så ont i armen, skönt för imorgon är det ju arbetsdag.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards