Louise Dagbok

Alla inlägg under november 2009

Av Louise - 11 november 2009 14:29

Nu är jag på väg till Gbg.

Av Louise - 11 november 2009 05:54

Nu är jag på centralen, snart går tåget mot Göteborg. Vaknade och hade 37.7 gr feber, det får jag ta tag i imorgon. Tjingeling

Av Louise - 10 november 2009 20:51

I morse var jag trött, har huvudvärk och är illamående men jag tog mig till jobbet i alla fall. De första timmarna var jobbiga, fick huvudvärksattacker flera gånger på morgonen. Det var bara att tugga Ipren så gick det bra.


Det blev kyckling cashewnötter till lunch och det är ju alltid gott. Som tur var så var dagen över rätt fort, jag längtade hem kan jag säga. Ska ju upp tidigt i morgon bitti och åka tåg till Göteborg. Det var länge sedan jag var där nere i tjänsten men i morgon är det då dags igen. Jag ska upp 04.30 så det blir en tidig kväll. Det måste bli det.


Men när jag kom hem och startade datorn hade jag fått ett meddelande från Andrew. Han gav mig ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till. Jag har ju sagt att jag kan betala för en tur, nu ger han mig väldigt mycket rabatt på den turen och jag kommer att vara en VIP-gäst. Sedan bjuder han mig på en annan tur, aningen före eller efter den jag betalar för. Han frågade om det var okej? Jag svarade att jultomten kom tidigt i år, tackade så jätte mycket för detta och tackade självklart ja. Så nu är jag inbokad på två turer, och jag är så glad för det. Cool


Nu kan jag börja packa känns det som. Sedan gick jag in på ITunes och laddade ner Robbie Williams senaste skiva, det är ett måste om jag nu ska sitta 3 timmar på tåget i morgon.


Jag hör av mig om morgondagen, hoppas jag inte missar tåget.  


  

Av Louise - 9 november 2009 21:21

Så var det dags att lämna nya prover till läkaren i morse. Idag tog hon bara 3 rör istället för de 7 hon tog förra veckan. Men som hon sa, bara lite extra. Jag hade samma sköterska båda gångerna.


Kom till jobbet på rätt bra humör, men efter 5 minuter så var jag grinig. Jag måste lära mig att inte bli så förbannad hur mina arbetskamrater beter sig. Inom dessa 5 minuterna så hörde jag tunga besvärade steg i korridoren och suckar som var tyngre än en bil. Det var så jobbigt när det ringde in på supporten, men varför? Klockan var ju inte ens 8.30 på morgonen, vi har 8 timmar kvar på dagen. Hur orkar man vara så negativ så tidigt på dagen, jag förstår när klockan är 16 och vi har en halvtimme kvar av dagen men inte efter 1 samtal på morgonen.


Jag tog en promenad på lunchen, rensa hjärnan lite. Det är verkligen skönt, tur att jag har min bok att lyssna på annars skulle det nog vara tråkigt. Sedan gick dagen rätt fort, helt plötsligt var klockan 16.30 och det var dags att gå hem. Jag åkte hem direkt och lagade lite middag, jag lagade så mycket så jag har matlådor.


På kvällen fortsatte jag att skriva på min artikel, om det någonsin kommer att bli en. Men jag jobbar hårt på den. Men nu är det dags att sova.


  

Av Louise - 8 november 2009 19:48

Det gick bra igår med barnen, de var jättesnälla. Lukas sov först middag och då spelade jag och Liam tv spel och åt lunch. Han tycker Indiana Jones spelet är jätteroligt men jag kan ju absolut ingenting men jag var tvungen att sitta där och försöka förstå spelet. Ibland hade Liam lite svårt att ta sig vidare och gav mig kontrollen, det var bara att le och hjälpa honom. Och faktiskt så gick det bra två gånger.

När Lukas vaknade låg vi i sängen och mös lite, det är inte ofta jag kan göra det med honom och han är så mysig. Men när vi ligger där och gosar så ropar Liam efter moster och han behöver hjälp. Jag och Lukas satt i vardagsrummet och lekte med lego medans Liam spelade. Men sedan ville han se filmen jag hade med mig, Indiana Jones I. Jag vet att den är lite läskig och det sa jag till honom men han helt enkelt avgudade den här filmen. Han sa till mig flera gånger att han är Indiana Jones. Han sa ”ser du så fort jag kan springa, moster?”. Han levde sig verkligen in i filmen, han ville se den två gånger. Vi gick in på deras rum en stund och lekte, det var verkligen roligt. Men sedan kom mamma och pappa hem och då åkte även moster hem.

Jag åkte och hämtade lite Kebab och efter det så somnade jag som ett barn i soffan, igen. Jag gör tydligen det efter jag varit barnvakt. Eller, jag skyller på medicinen. Jag ökade dosen till två tabletter i går och jag mådde inte bra efter det.


Vaknade i morse av mig själv och jag behövde det. Det har varit så mycket på helgerna och det har jag även framöver. Så en morgon då väckarklockan inte väcker mig behövde jag verkligen. Igår när jag var hos syster tog jag lite bilder på henne och barnen, idag fixade jag dem och skrev ut dem. Jag mötte upp Patrik och lämnade över dem, jag orkade inte åka ända ut. Men han var ju ändå ute och åkte. Sedan hem och fixa med halsbanden. Jag lagade ett halsband som syster haft och som gått sönder. Jag visste inte hur det såg ut innan så jag gjorde lite som jag ville. Men hon verkade nöjd när jag messade en bild till henne.


Grönt hjärt halsband  

Det här gjorde jag till mig själv, ett grönt halsband med ett hjärta.


Jag har annars inte gjort så mycket idag, men det var ju meningen med denna dag. I morgon är det dags för provtagning igen och jag ska vara fastande så då kan jag sova länge.


  

Av Louise - 7 november 2009 09:17

Hade satt på väckning klockan 07.30, regnar det eller inte är frågan. Jag hade pratat med Kristina om att ta en tidig promenad men om det regnar hoppar vi det. Och det droppade lite och jag kände att nix pix, jag vill inte bli blöt och kall, inte i dessa tider.

Så jag satte mig ner och tittade på Biggest Looser istället. Jag tycker det är ett helt okej program, jag hejar på Michelle i det svarta laget. Hon är helt ensam och utmobbad av det blå laget. Jag satt där och tyckte så synd om henne och tänkte att om hon åker ut slutar jag kolla. Men då kom jag på det, jag gick upp på nätet och kollade vinnaren och hon vann hela skiten, så nu kan jag fortsätta och titta och skratta åt det blå teamet.


Nu ska jag göra mig i ordning för jag ska passa Liam och Lukas idag medans resten av familjen ska gå på Heliga familjen. Jag vet att Liam vill att jag ska spela XBox med honom men jag kan inte, han förstår inte att moster inte kan spela. Jag vill bygga lego istället. Vi får se hur det går. Skrattande


Vi hörs sen!

Av Louise - 6 november 2009 09:00

Det är äntligen fredag och jag tycker det känns underbart. Den här veckan har varit lite upp och ner. Jag har känt av olika biverkningar på min nya medicin, i början kände jag mig illamående varje dag, men det försvann efter några dagar. Jag har däremot haft huvudvärk varje dag nästan hela tiden, det har väl gjort att jag haft rätt kort stubin vid vissa tillfällen. Jag har känt att när jag kommit i en diskussion att jag inte varit mig själv. Jag har snäst och låtit tjurig, men jag kände så just då, jag har inte velat prata lika mycket som jag brukar. Jag har känt mig lättirriterad på mycket. Men sedan har jag känt att det inte är lika roligt när mina vänner driver med mig, jag har väl kunnat skratta åt det tidigare men den här veckan har det varit jobbigt.


Jag lämnade prover i början av veckan och när jag kom hem idag så låg det ett brev från läkaren att han vill att jag kommer tillbaka och tar om proverna samt tar nya. Jag har inte järnbrist som han ville kolla utan jag har tydligen höga värden istället. Brevet han skrev var lite skumt och jag får väl åka in på måndag morgon och ta nya prover. Sedan fick jag ett brev från Odenplans läkarhus, jag har fått en tid för EMG. Min arbetskamrat har väntat jätte länge att få en tid, jag har fått en tid i början av december. Så det kändes jätte skönt, nu hinner jag göra alla undersökningar innan jag ska tillbaka till läkaren i mitten av december. Men jag blev lite orolig över läkarens brev, men det är ingen idé att sitta här och grubbla utan ta det som det kommer.


Jag började skriva lite på en kommande artikel till en dyktidning som jag varit i kontakt med. Jag ska skriva om min upplevelse i Australien med vithajarna. Det är väldigt svårt att skriva men jag har bestämt mig för att skriva om mig, som en dagbok. Men det kommer att ta lång tid, det är väldigt svårt. Jag tittade på sista Falk filmen och den var faktiskt rätt bra, ska lämna den till syster så de kan se den.

Nä, dags att sussa för det blir en hård dag i morgon. Ska bli intressant och se hur många Activitetsminuter jag får under lördagen.


  

Av Louise - 5 november 2009 20:53

I morse var jag uppe i tid och frukost fick jag också. Det var bra för jag vet inte om jag hade orkat en stressmorgon till. Men idag var vädret inte bra, så det blev ingen promenad på lunchen, men jag fick ihop lite aktivitetsminuter i alla fall. Sussi hade desto svårare med det, men jag försökte hjälpa henne men det gick inge vidare.


Efter jobbet så åkte jag till syster och gratulerade på födelsedagen. Hon blir nämligen 29 år idag. Av mig fick hon en midjeväska som hon ska ha hundgrejor i, lite hundgodis, koppel osv och sedan fick hon välja ett av mina halsband som jag gjort. Hon valde det rosa med kristallerna, det var väldigt fint och det tyckte hon också. Men sedan gav jag henne en spökvandring i gamla stan, Sussi har gått den och tyckte den var bra. Så den ska vi försöka ta innan jag åker.


Hon bjöd på pasta med köttfärssås, till det var det fetaost, tomater, gurka, fyllda feferroni med feta och kalamataoliver. Det var riktigt gott och jag tog lite till matlåda, det blev till och med två matlådor. Sedan blev det kaffe och tårta, en egen gjord princesstårta.


Pappa Peter och Mariola kom och vi satt och pratade lite, men sedan var det dags att åka hem. Dags att ta medicinen, jag får inte ta den för sent för då är jag så trött i morgon bitti. Snart börjar Criminal Minds så det är dags att säga god natt.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards