Louise Dagbok

Alla inlägg den 21 april 2010

Av Louise - 21 april 2010 19:58

I morse när klockan ringde så kändes det som att jag precis gått och lagt mig. Jag var så trött och hade så ont i kroppen. Idag skulle vi haft massage men Anna sitter fast i Europa någonstans med sin man, don’t like.

Men jag åkte till jobbet som vanligt och gick på bandet men det var trögt. Varje minut gjorde så ont i kroppen och efter 20 minuter stod jag och hängde på stången. Jag kände att det inte var något bra så jag slutade gå efter 35 minuter. Gick och åt frukost och lade sedan huvudet på bordet och slumrade till en stund. Vaknade med ett ryck (eller jag lättade från stolen) när kaffemaskinen gjorde sitt ljud ifrån sig. Under hela förmiddagen gick jag och frös, jäspade och bara längtade hem.

Men innan lunch åkte jag till Gullmarsplan, parkerade bilen på en kompis parkeringsplats. Gick till apoteket och hämtade ut blodtrycksmedicin som var slut, åt lite lunch på kebabstället. Men sedan tog jag bussen mot Älvsjö Mässan och Gastro Nord.


Jag gick runt på mässan med Pia, det var riktigt trevligt. Gick runt och smååt från alla, men godast var Sia Glassen. Jag fick bubbelgrumsglass, den var så god.

Tog bussen tillbaka till Gullmarsplan vid halv 4, hämtade ut några paket från Snusboden. Åkte hem och handlade lite mat, slut på mjölken och smöret.


Kokade korv med bröd till middag och när jag ätit så lade jag mig ner i soffan. Jag var så trött och kunde inte hålla ögonen öppna. Jag var så jädrans trött och hade så ont fötterna.


När jag vaknat så gick jag ut i köket och kokade pasta till morgondagens lunch, gjorde en sallad också. Kokade kaffe och gjorde en smörgås, jag känner att kroppen behöver mer för att läka det som gör så ont.


Nu håller vi tummarna för Djurgården… jag vet att mormor gör det.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards