Louise Dagbok

Alla inlägg den 2 maj 2009

Av Louise - 2 maj 2009 22:01

Jag gick ju in och rättade Lottokupongen igår, men det var ju inte dragning igår. Det är ju idag. Snurrigt när man är ledig fredag så här.

 

Men i dag har jag mycket inplanerat så det var dags att börja tidigt. Var vid Nacka Bollhall straxt för 9, Michelles första match var 9.45

tider 


De vann med 1-14 och Michelle slog nog in 11 av dem. Hon var riktigt grym i den matchen.

handbollen 

Men jag kunde inte stanna och se de andra 3 för jag åkte hem till Sussilull och fika. Hon har en så fin altan, vi satt där och drack kaffe och åt en kanelbulle. Hon fick sin Jojje att gå till Ica’n och handla det till oss. Han är så snäll så. Sedan hjälpte han mig med datorn, jag skulle få något nedladdat från deras dator. Men under tiden datorn jobbade så gick vi ut i solen och fikade igen. Men sedan var det klart och jag åkte ut till syster för att träffa Michelle efter matchen.

bullar 

Jag köpte kanelbullar med mig för vi skulle fika. Jag och syster satt med barnen ute i solen och fikade. Ungarna var så söta med sina Batman kepsar, snoriga näsor och Lukas ögoninflammation. 

 

Sedan hem och vända i dörren, till Pia för grillkväll. Jag hade med mig kycklingspett, grönsaker och fetaost med bacon. När alla Pias gäster kommit så satte vi igång och grilla. Det var så fruktansvärt gott, jag blev så mätt att jag hade väldigt ont i magen. Kunde inte sitta still av smärta så jag åkte hem straxt efter 9.

 

Hem och vila innan jag gick och lade mig. Ska upp tidigt för att vara med Michelle på handbollen.

 

Hörs i morgon.

Av Louise - 2 maj 2009 00:15

Låg kvar i sängen efter att klockan ringt vid 8 tiden. Jag har ju ingen brådska idag, har ju ingen tid att passa. Men när klockan var 9 var jag på väg till Plantagen för att köpa jord och lite frön.

 

Jag har nu sått dill, gräslök och blomkrasse. Det blev en 50 L säck över så jag tog med den till syster. Jag kommer att dokumentera min planering här på bloggen, vi får väl se om jag lyckas.

dill 1

 Dill dag 1


gräsklök 1

 Gräslök dag 1


Det var skönt att sitta i gräset hos syster och leka lite med Lukas, tyvärr så har han fått ögoninflammation så han var lite ledsen. Liam har precis haft det så det kommer väl gå runt till alla i familjen.

på vägen 

Jag på väg till Tyresö.


kevin

Kevin från ena sidan.


kevin

Kevin från andra sidan, man kan tro att det är två olika hundar.


lukke

Lukas är på upptäcktsfärd ute i gräset. Han är löjligt nyfiken på mosters kamera.


Sedan åkte jag hem och bara tog det lugnt, jag handlade lite till grillningen hos Pia imorgon också. Det får bli grillspett på kyckling och grönsaker. Oj, nu kurrade det till i magen. Det låter ju helt otroligt gott redan nu.

 

Jag vann inte på lotto idag heller, bara 3 rätt. Men jag har två veckor kvar på den här kupongen. Nu är klockan över 12 och jag borde gå och lägga mig eftersom jag ska till handbollen i morgonbitti. Sedan ska jag hem till Sussi och sitta på hennes altan och dricka en kopp kaffe. Men det är om några timmar…. Så god natt gott folk.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards