Louise Dagbok

Alla inlägg den 31 maj 2009

Av Louise - 31 maj 2009 21:53

Mitt i natten började Liam klättra upp på mig, jag fick ett knä i huvudet. Jag drog ner honom, han försökte klättra upp igen. Han gav sig inte utan jag fick gå och lägga mig i soffan. Nu i efterhand förstår jag att han försökte klättra upp i syster säng där hemma. Han har nämligen haft sin säng nere vid sänggaveln och brukade klättra upp mitt i natten till mamma och pappa. Men sedan vaknade han vid 5 och ropade in mig till sovrummet, sedan vaknade han igen vid 6 tiden och tillslut så gick vi upp 7.30

Vi tittade lite på tv, spelade kort och åt frukost. Vi hann med att gå till parken och leka lite innan vi hämtade smörgåstårtan.

Liam leker 

Sedan åkte vi till Älta för att hämta gammelmormor och morbror Bosse, mormor har varit i stan över natten.

Morbror Bosse hade av ”misstag” tagit 4 sömntabletter istället för sina Alzaimers tabletter, jodå det tror vi på. Men det var ju lite tung, han sov i bilen och var inte så pigg när vi åt smörgåstårtan. Michelle kunde inte hålla sig för skratt när morbror Bosse åt och när hon skulle åka till handbollen så frågade hon syster om hon var tvungen att säga hej då till morbror Bosse.

 Liam och lukas

Men efter någon timme så var han lite piggare, han följde i alla fall med till graven. Mormor var nöjd och hon stod kvar en stund vid graven och pratade lite. Sedan körde jag hem trötter och mormor fick åka till bussen.

 

Själv åkte jag hem och lade mig i soffan och läste tidningen. Men efter en stund så började abstinensen och jag tog fram datorn och började leta efter släkten. På mammas sida har jag kommit till min mormors mormor smormors mor, alltså det blir väl ändå 8 generationer bakåt. På pappas sida har jag kommit till min farfars morfars farfar (eller farmor, mormor, morfar), det är 7 generationer. Nu ska jag nog vila lite från det, kanske söka efter andra cd skivor med information på.

 

I morgon har jag smörgåstårta till lunch, mm längtar redan.

Hörs i morgon, då är det 1 juni.  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards