Louise Dagbok

Alla inlägg den 15 maj 2009

Av Louise - 15 maj 2009 20:52

I natt fick jag sova. Kors i taket, det var inte i går jag fick sova en hel natt.

Det gick bra på jobbet, stämningen var bra. Anki var ju tillbaks, hon är ju en riktig energiknippe. Hon har bara två veckor kvar innan hon får sina nya lägenhetsnycklar. Så skönt för henne, men innan dess så ska vi två göra staden osäker.

 

Efter jobbet åkte jag snabbt till Dalen, där finns nämligen min tatuerare. Han trodde jag glömt bort honom, knappast. Jag har ju haft ont i magen hela dagen för det här, eller är det av kycklingen utan cashewnötter. Förstår ni den härrå, jag fick inga cashewnötter i min kyckling med cashewnötter. Det var första gången.

 

Men i alla fall så satte jag mig i stolen, tog fram foten. Sedan började 2 timmar av rent helvete. Fy f---------n va ont det gjorde. Det kom inga tårar men jädrans vad det var nära. Jag trodde nog nästan att jag skulle svimma. Jag bet i fingret, kläderna och det var nära att jag lyfte från stolen. Jag försökte sms för att tänka på något annat, jag spelade spel på mobilen men inget kunde få mina tankar på annat håll. Det kom en käck liten gubbe som Lasse kände och de satt och pratade lite men jag hoppade in i samtalet och det hjälpte typ 0,01 %. Men efter 2 timmar så var Lasse äntligen klar. Jag är så stolt över mig själv. Jag kan meddela att smärtan var värre än alla de andra 6 tatueringars smärta tillsammans. Då gör det ont.

 

När jag haltade ut från studion så kunde jag inte bergripa hur jag skulle kunna köra ut till Tyresö men det var inga problem. Syster och Patrik bjöd på grillad kyckling med hemmagjord tzatziki, det var den starkaste såsen jag ätit men den var god.  Sedan skulle ungarna gå till sängs och jag åkte hem.

 

Nu är det Så ska det låta på tv, jag väntar på Bad Boys.

 

Kram på er.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards