Louise Dagbok

Alla inlägg den 16 maj 2009

Av Louise - 16 maj 2009 21:18

Vaknade och hade problem att gå på foten, det gör liksom lite ont. Men jag tvättade foten och smörjde in den ordentligt innan jag tog på mig strumpan.

 

Men jag tog mig till Kungstensgatan och till fotokursen Street Photography. Kursledaren heter Marcus och han har jag haft tidigare på en kurs. När han såg mig så skrattade han och sa: Visste att det inte finns två personer som heter Louise Rigolet.

 

Det var ett rätt roligt gäng som gick på kursen, väldigt mycket olika människor. Alla gick på kursen av olika anledningar. Marcus förhörde oss först vad vi förväntar oss av kursen. En del av oss hade nog inte förstått vad kursen gick ut på. Marcus berättade att vi ska lära oss att fråga folk om vi får ta kort på dem, förklara varför vi tar en bild av dem. Övervinna vår rädsla. När klockan var 11.30 så började vi gå mot Odenplan, sedan till S:t Eriksplan. Fick rätt många bilder där, sedan gick vi till Westermalmsgallerian. Där var det dags för lunch. Jag hann med att äta en grekisk sallad, ringa mormor och smörja in tatueringen.

 

Sedan bar det iväg mot Stureplan via Kungsgatan. Jag fick till en del bilder här också, men jag gick mestadels själv sista timmen. Satt sedan i nästan 1 timme vid svampen på Stureplan och tittade på människor innan Marcus och gänget kom. Vi avslutade kl 16, då tog jag tunnelbanan hem. Bilen får stå kvar i stan tills jag ska hem i morgon.

 

När jag kom hem så tittade jag på bilderna och upptäckte att jag inte lyckats på alla bilder. Men det är väl inte meningen heller, men jag har några stycken som jag är väldigt nöjd med.

Vi får se vad Marcus säger i morgon när vi ska framkalla bilderna och gå igenom dem. Jag tycker att det är en rolig grej och jag lär mig väldigt mycket av honom. Kan nog tänka mig att gå en annan kurs i höst igen.

 

Lagade en god middag till mig själv, det blev mormors kassler med grönpepparsås. Jag är så stel i foten att jag har svårt att stå på den, den är så spänd och svullen. Men det är nog bara jobbigt första veckan sedan släpper det.

Tunnel


Gammal gubbe


Reklam


Tjej på Kungsgatan


Husfasad på Kungsgatan


Vi hörs i morgon.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards