Louise Dagbok

Alla inlägg den 5 maj 2009

Av Louise - 5 maj 2009 21:17

Här är vår nya hemsida.


Av Louise - 5 maj 2009 21:14

Det började med att jag inte fått mina två nattliga mail som jag alltid får klockan 00.30 Det är statistik för IP-telefonin, när vi sedan kom till jobbet så fungerade inte telefonerna alls. Det ringde och vi svarade men samtalen bröts. Vi hörde ingenting i luren, bara pip pip pip.

Sedan kunde vi inte öppna vår helpdesk, hemsida eller något som har sevab.se. Tomas började ringa och söka efter företaget som sköter vår helpdesk, men då visar det sig att de använder samma IP-telefoni som vi. Och den låg totalt nere.

 

Men som tur var så såg vi vilka kunder som ringde så vi kunde ringa upp dem. De blev rätt imponerade att vi gjorde det, vi fick bra respons på det. Kunden fick inte ens en ton när de ringde oss så de tyckte det var otroligt att vi hann se vem som ringt. Men många sa att de har märkt att vi haft problem med telefonerna rätt länge nu. Bara att beklaga att de fått uppleva detta.

 

Men efter lunch kom allt igång, helpdesken fungerade utan några problem men telefonerna var det fortfarande lite till och från med. Tomas hade bokat ett möte med företaget som har våra telefoner idag och vi stod där och tittade på honom när han gick förbi. Jag spelade lite telefonhockey med telefonen några sekunder innan, Tomas muttrade när han såg att jag gjorde det.

 

Men vi hade ett leende på läpparna under dagen i alla fall. Stegtävlingen är i fullgång, jag är inte med men de andra kämpar på att få ihop 7 000 steg om dagen. Flera har börjat gå morgonpromenader, det är vad jag sagt hela tiden. Gör man det då så är det klart, då kan man göra något annat efter jobbet. Om man går 5 varv i korridoren så blir det 600 steg.

Men om de kommer upp i Buffén så får jag smaka, den italienska är ok. Men jag kan rekommendera en grekisk buffé från Enskede Värdshus. Hm, grillspett med tzatziki.

Men smörgåstårta är också okej.

 

Jag längtar efter min nya kamera… snart har jag den i min hand.  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards