Louise Dagbok

Alla inlägg den 16 augusti 2009

Av Louise - 16 augusti 2009 19:51

Jaha, då var det söndag igen. Dagen före måndag, som betyder jobb. Jag gick och lade mig rätt tidigt i går, var hur trött som helst. Gick ut och gick direkt när jag vaknade, det var bara att ladda batterierna i Ipoden och börja gå. När jag kom hem igen så satt jag och åt frukost och tittade på lite friidrott på kanal 4. Jag tycker killarna på 4:an är lite roliga, så töntiga att de är roliga. Självklart är det lite roligt att se Fredrik där, han är ju pappa till Michelles bästis.

 

Idag är det ju dags att åka till mormor igen, det regnar inte så hon kommer att ta bussen. Hade det regnat hade jag lovat att åka och hämta henne hemma. Nu slipper jag det, så det var bara att åka och ställa mig vid vår mötesplats och vänta. Bussen kommer in 11.02, och jag ser mormor när hon åker förbi i bussen. Hon sitter längst fram hos busschauffören. Jag kör fram bakom bussen och hon kommer trippandes mot mig. Hon har klippt håret och var riktigt stilig. Det första hon säger till mig när hon satt sig i bilen är, ser du att jag har klippt mig? Vi åkte till Kvantum Mölnvik och handlade, mormor köpte två trisslotter också. Hon sa att vi skulle dela på vinsten, det var ju snällt. När vi ändå var i Mölnvik så gick vi in på ByggOle, mormor vill ha en ny plastmatta i köket och hallen. Vi hittade en som hon blev nöjd med, nu ska vi bara hitta en person som ska lägga in den. Sedan åkte vi hem och åt grillad kyckling med färsk grönsallad. Jag hade köpt en liten whisky och Svensk Damtidning till henne så hon var rätt nöjd och skulle ta sig en hutt i kväll när hon läser om Madelene och förlovningen.

 

Efter jag varit hos mormor åkte jag till syster och hälsade på. Det var ett bra tag sedan vi sågs så vi satt och tog en fika. Lukas är bara helt otrolig och vi två busade lite framför mamma som filmade oss. Sedan åkte jag hem och diskade upp veckans disk. Snart, snart slipper jag det här (djup suck). *asg*

 

De har satt upp ny gatubelysning runt om i Årsta, nu kan jag gå fast det är lite mörkt ute.


Lyktstolpe




Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards