Louise Dagbok

Alla inlägg den 24 augusti 2009

Av Louise - 24 augusti 2009 20:30

Japp, då var det måndag igen. Jag är så trött, jag trodde jag skulle somna till filmen men det gjorde jag inte. Men det var nära att jag somnade på jobbet efter lunchen. Men jag gav mig nya arbetsuppgifter hela tiden för att hålla mig vaken.

Precis innan vi skulle sluta så hände något riktigt obehagligt utanför fönstret. En motorcykel körde rakt in i en bil som svängde in mot vår parkering. Killen hade slagit i taket först sedan landat 5 m framför bilen. Vi hörde en riktig smäll och när jag tittade ut så såg jag en kvinna springa fram till mannen och sedan tillbaka till sin bil och ta ut en barnstol. Man såg att mannen hade svåra smärtor och att kvinnan var i chocktillstånd. Hon bara satt där och tittade på honom. Killen hade hjälm men inga andra skydd. Det var flera bilar runt omkring och det dröjde inte länge förrän det var full vart med allt. Det kändes lite obehagligt för jag tänkte direkt på min bror som gick bort exakt så här. Han körde rakt in i en bil som körde ut från Mio Haninge. Han dog i ambulansen på väg till sjukhuset. Han hade väldigt svåra skador, det gick inte att identifiera honom utan det tog 2 dagar innan fingeravtrycken gav svar. Det var det värsta i allt, att han varit död i 2 dagar utan att vi visste om det. Att vi skrattade och mådde bra under den tiden. Jag vet att mamma tyckte det var jobbigt.

Det var lite trassligt att komma fram med bilen när vi skulle åka, vi fick åka runt. De höll fortfarande på att stabilisera honom på marken, det tog tid att få in honom i ambulansen.

 

Jag åkte till Globen efter jobbet, hämtade biljetter till Rasmus på luffen. Jag och Liam ska gå i november, det är min födelsedagspresent till honom. Sedan hämtade jag min dykarklocka, den har fått nya batterier. Sedan åkte jag hem och bytte om, till träningskläder. Tog en promenad till Gullmarsplan, lyssnade på slutet av min bok. Hämtade ut min nya kamera som jag beställt. Gick sedan hem och lagade lite sallad till middag, det blev över så jag har till lunch i morgon också. Sedan satte jag på en film, det blev Wallander – Tjuven. Den var riktigt bra, jädrigt bra om jag får utrycka mig lite ”perdey”.

 

Nu ska jag kolla inställningarna på nya kameran.

Olympus 8000




Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards