Louise Dagbok

Alla inlägg den 19 augusti 2009

Av Louise - 19 augusti 2009 19:36

I går skrev jag ingen dagbok för jag var helt upptagen med att sätta in en annons på blocket. Jag var tvungen att sälja min Canon kamera, min gamla alltså. Jag trodde väl inte att det var så många som var intresserade, men jag fick några på kroken. En skulle sälja sina smycken för att kunna köpa kameran, men det var en ung kille som jag fastnade för. Vi pratade i telefon och jag kände att den hamnar hos en bra kille.

 

Idag var det fruktansvärt lugnt på jobbet, det är så trist. Men snickaren är klar med Elinors dörr i alla fall, det är alltid något. Men om arga snickaren skulle sett det här så hade det blivit en ordentlig utskällning. Det är inte snyggt, jag skulle kunnat gjort det bättre själv. Vi får väl se om någon säger ifrån, det verkar mest vara en sak att skratta åt. Sedan åt vi thai idag också, andra gången den här veckan och det kommer även bli nr 3 på fredag. Jag kollade med tjejerna om jag kunde sticka vid fyra tiden idag och det gick bra. Eftersom jag inte hade något samtal efter 14 så kan man väl säga att de klarar sig utan mig. Självklart kommer de att sakna mig men jag är ju tillbaks i morgon. *asg*

 

Jag körde in till Kungsgatan där Per Alexander arbetade, han som ska köpa kameran. Jag hittade en ”tillfällig” parkering vid oxtorgsgränd. Sedan gick jag runt hörnet till Kungsgatan och in på butiken där han arbetar. Där var det fullt pådrag med polis och allt. De hade tydligen haft inbrott. Men jag pratade lite med honom och fick lite pengar… yippi.

 

Sedan satt jag i kö i söderleds tunneln i 25 minuter, och sedan ytterligare 20 minuter innan jag var hemma i Årsta. Alla dessa vägarbeten, det är otroligt vad de håller på.

 

Nu har jag tagit bort annonsen från Blocket och mailen lugnar ner sig lite. Jag har fått lite svar från min middagsinbjudan, det ska bli så trevligt att äta middag med min familj och mina närmaste vänner. Jo, jag har glömt att berätta att jag ska gå och se Killing gänget på Dramaten i höst.  Pappa ringde och bjöd med mig en söndag i november. Det ska ju verkligen bli roligt.

 

Idag fick jag Wallanderfilmen Tjuven i brevlådan, mm nu ska det mysas i soffan. Inte i kväll men på fredag kanske, syster får vänta några dagar extra innan hon får låna den.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards