Louise Dagbok

Direktlänk till inlägg 17 april 2010

Främmande från både skärgården och Oxelösund

Av Louise - 17 april 2010 22:30

Gick och lade mig väldigt tidigt i går, runt 22 tiden lade jag huvudet på kudden. Började läsa men när texten gick ihop och jag började om flera gånger så la jag boken åtsidan. Hade satt klockan på 9 men vaknade utvilad vid 7.30, fortsatte läsa lite men efter en timme gick jag upp och började städa lite. Jag dammsög, städade köket, gick ut med sopporna och bara damma runt lite.

Satt i soffan och tänkte att pappa och Marita kommer inte förrän om en timme. Då ringer de och säger att de kommer nu, så hopp in i duschen och jag hann precis klart innan de kom. Det hade blivit ett missförstånd mellan de och deras bekanta. Så de kom förbi lite tidigare än planerat.

De gick härifrån med räkbomberna, några böcker och 20 dvd filmer. Så varför sätta ut allt på tradera när jag har pappa. Nu har jag sagt att de får starta ett eget konto på tradera för att kolla på ett bra stativ till pappas videokamera. Det finns en hel del bra där och de är billiga.


Nu har de gått och här sitter jag nu ensam igen. Men Lise och Mads kommer om en stund.

Å så kom de, oj då blev det livat. Den lilla skiten har vuxit till sig ordentligt och kunde nu sitta utan stöd. Han fick en filt på golvet och där satt han och lekte för sig själv. När han ville flytta på sig så lade han sig ner och rullande tills han kom ditt han skulle.

Jag och Lise gjorde lite planer gällande New York, vi har nu bestämt att direkt på lördag morgon så åker vi till botten av kartan och arbeta oss upp. Vi ska ju hinna med så mycket så vi måste planera. Vårt hostell ligger ju så högt upp så det kommer ju inte bli något spring ditt kan vi lova. Vi kommer att sova där, det är ett som är säkert.


Vi ringde till ett nytt Thaiställe och beställde mat, det var riktigt gott. Ditt kan man gå och äta också, det ser ut som en kopia av Koh Panghang. De verkar ha väldigt vettiga priser också.

På kvällen när lillen somnat så kollade vi lite på tv innan vi gick och lade oss.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 29 september 2011 15:43

Jag kommer inte att blogga något mer.

Av Louise - 31 augusti 2011 07:31

Jag tar en paus i bloggandet, ha det så bra så länge!     ...

Av Louise - 26 augusti 2011 20:32

En kollega har bekräftat att det är en IKEA prislapp som hänger under bordet på Fritidsresors reklamfilm. Hon kollade till och med upp vad bordet heter så jag är nöjd. Ibland tycker folk att jag överdriver eller att jag ser i syne, men inte den här g...

Av Louise - 25 augusti 2011 21:38

Har ni tänkt på i Fritidsresors reklamfilm att under bordet hänger lappen från IKEA. På IKEA har ju varje möbel en vit lapp hängandes där det står var man hittar den på ta själv lagret osv. Jag är helt säker på att det är en sådan lapp som hänger und...

Av Louise - 24 augusti 2011 09:24

I morse tog jag mig en promenad vid jobbet. Det har inte helt fel, det är ju inte någon direkt naturplats men helt okej väg. Det kommer bli bra sedan när det blir mörkare då det finns lampor och det är alltid folk i rörelse.   I går var det en jo...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards