Louise Dagbok

Alla inlägg under juni 2010

Av Louise - 12 juni 2010 19:27

I morse när jag vaknade så vägrade jag gå upp. Jag tänker ligga kvar här tills jag inte kan sova längre. När jag tittade på klockan vid 10 tänkte jag att nu får det väl ändå vara nog, jag var fortfarande trött och kunde säkert ha somnat om men nej nu var det dags att gå upp.


Åt lite frukost sedan tog jag en promenad till Gullmarsplan och hämtade ut lite medicin och ett paket jag beställt. Det är gåvor till personer jag älskar väldigt mycket, tänker inte berätta här vilka de är.


Sedan har jag legat i soffan hela dagen, inte gjort någonting. Jag tänkte tvätta fönstren och städa i köket men nä jag kan göra det i morgon.

Idag är det nämligen dags att vinna en massa pengar. Jag vill nämligen åka tillbaka till Australien och utforska andra delar av ön. Nu ska jag förhoppningsvis åka redan i december men jag vill tillbaka nästa sommar eller sommaren 2012. Då kan jag tänka mig att hyra en bil och åka runt, men förhoppningsvis med någon mer.


Men, jag ska vinna först (jag lovade ju att Tomas skulle få följa med).

Av Louise - 11 juni 2010 20:36

I natt har det regnat, har hört det hela natten. Hade inte direkt svårt att sova men det kändes inte som att man sov helt okej. I morse orkade jag inte gå upp och träna så jag sov lite längre än vanligt. Men det var säkert för att jag inte sov min vanliga lilla tupplur efter jobbet som jag var trött.


Anna kom till jobbet idag och det behövdes verkligen. Hon hittade min lilla knuta i rumpan som hon jobbade hårt med att få bort. Det gjorde så ont, jag ville skrika, sparka och säga fula ord men hon svarade mig bara med ”du kan låta hur mycket du vill, sparka mig och svära åt mig men när du säker sluta så kommer jag att sluta”. Men när det var som värst så sa jag bara att hon kanske bör ta en paus från det stället på rumpan. Anna är duktig på att lösa mina problem men det är ju bara tillfälligt. I morgon är knutan där igen, men det är rätt skönt att ligga där och prata lite och massagen är rätt skön ändå.


Idag börjar fotbolls VM i Sydafrika. Jag tänkte att jag skulle göra något jag aldrig gjort tidigare, spela på ett resultat. Så jag har satsat att Frankrike ska vinna över Uruguay med 2-0. Det var 9 gånger pengarna och jag satsade bara 30 kronor, vi får väl se vad som händer. Heja Frankrike kan jag säga i alla fall.


Tog en liten tupplur nu på kvällen, bara i 20 minuter eller så men jag känner mig mycket piggare efter det. Jag måste förbi jobber i morgon och hämta min Ipod, jag kan inte gå ut utan den, eller så får jag ladda min mobil med en ljudbok. Vi får se vad som händer.


Nu är det dags att heja på Frankrike.

Av Louise - 10 juni 2010 21:18

För exakt 9 år sedan var jag med och förlöste lilla flickan Michelle. Hon var så söt när hon kom ut och är en underbart vacker liten flicka idag. Hon och jag har en speciell relation, jag var ofta barnvakt åt henne när syster jobbade. Sedan har det fortsatt genom alla åren att hon kommer och sover hos mig, då gör vi samma sak som alltid. Men det är vår hemlis.


Idag vart det fint väder fast det började dåligt. Vi hade solsken under hela middagen och fikat, men myggen kom fram som kakan till kaffet. Patrik stod vid grillen och det blev hamburgare och grillade majskolvar, alltid lika gott. När alla satt och väntade på kaffet kom syster och Michelles kusin ut med tårtorna och det var riktigt fint.

Hon fick jätte fina presenter och hon såg riktigt nöjd ut.


Jag orkade inte med alla mygg så jag drog hem efter jag plockat undan ute. Nej, jag var tvungen att åka hem för Criminal Minds börjar ju klockan 21. Men nog har jag ett och annat myggbett.


När jag gick i morse upptäckte jag att jag bara hade ett örhänge. Nu när jag kom hem upptäckte jag att det andra låg i sängen. Tydligen ville jag ta av mig ett örhänge i natt när jag sov. Ibland har jag gjort så, varför vet jag inte. Var uppe på ElGiganten i dag och tittade efter en elgrill, men de var slut. Det skulle var så nice att ha en liten grill, tänkt va mycket gott jag skulle kunna laga.


I morgon är det fredag och då är det nästan helg. Jag ska handla lite innan jag åker hem, ska mysa på lördagen. Ska inte göra något har jag bestämt.


Kram på er kompisar

Av Louise - 10 juni 2010 06:37

Var på plats klockan 06.00 men började efter 30 minuter känna mig lite illamående. Men som man ser på Biggest Looser så kan man träna tills man spyr, men jag gör inte det. Jag kämpade några minuter till men sedan gick jag av bandet, inga spyer här på lagret. Jag tror att mina kollegor vill avstå spylukt på jobbet i dag.

Men det är bara att ta nya tag i morgon, då behöver jag träna dubbla pass eftersom det är hamburgare på middagsmenyn.


Ha en bra dag på jobbet kompisar.

Av Louise - 9 juni 2010 20:48

Morgonpromenad fixad och den korta tiden på jobbet avverkade jag fort. Jag slutade efter lunch och då åkte jag till Tyresö. Idag är det nämligen skolavslutning för Michelle och de andra två slutar på dagis.

Vi gick in på Michelle´s klassrum och de sjöng, dansade, spelade bastuba och gitarr, läste dikter och var så söta så. Men det var så varmt i klassrummet att jag var tvungen att gå ut ur rummet mot slutet. Men jag missade bara någon slags utdelning av något slag, det var ingen fara.


  

Sedan gick vi ut på gården och där började alla barn samlas, de stora kom intågande med flaggorna i vinden. De sjöng och de pratade, rektor Anna pratade om året som gått och det var en härlig stund. Jag stod upp på klätterställningen för att få bättre utsikt med kameran. Jag såg lilla Lukas göra lite bus nere hos sin fröken och Liam ville inte se ut som de andra. Michelle var jättesöt med sina lockar och sin klänning.


  


  


När allt var klart åkte vi hem och fikade med bullar och saft. Vi satt ute på trappan i solen, så länge som den ville visa sig. Men sedan var det dags att åka hem, jag ska ju tillbaka i morgon då Michelle fyller 9 år.

Jag åkte till Palmyra och köpte kebab, det räcker till lunch i morgon. På kvällen grillar vi hamburgare och det är så gott.


Nä, nu har jag vikt gårdagens tvätt och det är dags att gå och sova.

Av Louise - 9 juni 2010 08:01

Jag har satt som mål att jag minst ska gå i 45 minuter men måste komma upp i 4 km. Så om jag inte har kommit upp i 4 km efter 45 min måste jag fortsätta gå, men jag får inte sluta om jag kommer upp i 4 km före 45 minuter. Idag provade jag på att springa lite, det går inte lika bra. Det är skit jobbigt kan jag säga, jag har ju aldig sprungigt tidigare om jag inte räknar in när jag springer efter karlar. Men det räknas nog inte. Jag provade iallafall på lite intervall träning och jag blev helt slut, bra där Lollo ska man säga då.


Sedan har jag irriterat mig på mig själv lite. Jag tror att jag uppfattas som en jädrans BW.   Det är ju så när någon berättar något som hänt i livet, det kan vara vad som helst så har jag också gjort det. Eller jag har varit där, varit med om det osv. Jag måste nog sluta prata om allt jag gjort och upplevt, det uppfattas nog fel.   Nä, nu är klockan över 8 och det är dags att jobba lite. Men jag slutar tidigt idag för idag ska mina små änglar (säger jag idag) få sommarlov.   


Ha en bra dag på jobbet mina vänner.   

Av Louise - 8 juni 2010 20:54

I natt var det full fart i sängen, inte som ni tänker utan jag hade en rätt intensiv dröm. Jag drömde att jag var hemlig agent och jag hade en kompanjon som inte ville visa sitt ansikte. Vi var ute och gick med en barnvagn och där i låg det tvillingar. De försökte rymma från vagnen samtidigt som jag byter blöjor på dem. Hemsk dröm…


Det gick bra på jobbet idag, jag började med 4,2 km promenad. Det känns bra att börja morgonen på det sättet. Trodde aldrig jag skulle få in en rutin att gå upp 05.25 och åka och träna… men det göra jag.


Har tvättstugan nu i kväll, alltid lika trevligt. Nu var torktumlaren trasig så allt måste in i torkskåpet. Men när det är gjort så dröjer det en vecka eller två innan nästa gång.


God natt vänner

Av Louise - 7 juni 2010 20:49

Sov relativt bra i natt men jag drömde och vaknade inte utvilad. Det var inga problem att åka till jobbet och gå 4 km i morse men efter det så var jag som en zombie. Redan klockan 9 var jag trött och satt och gäspade på rummet, ville bara hem och sova.


Men det blev lunch till slut och jag åt min pannbiff med sallad, enkelt, fettfritt och faktiskt rätt gott. Men sedan var det lååååång tråkigt, hade inget att göra. Så efter fikat åkte jag hem helt enkelt. Jag svängde förbi leksaksaffären i Globen och köpte Michelles födelsedagspresent. Men när jag kom hem så lade jag mig på soffan och läste, vaknar av att det ringer. Då är det comhem som har sådana bra erbjudande att jag måste bara lyssna. Men jag sa att jag är så nöjd och la på, jag vill bara sova. Men sedan ringde pappa och sedan var det dags att äta lite.


Bokade tvättstugan till klockan 19 i morgon, då får jag inte sova för jag behöver verkligen tvätta. Skrev ett brev till min vän i Australien, hoppas hon svarar snart.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards