Louise Dagbok

Alla inlägg under juni 2010

Av Louise - 7 juni 2010 07:09

Japp, känns skönt att vara tillbaka på bandet. Svettigt, varmt, tröttsamt men det känns bra ändå. Är i slutet av boken men jag har köpt 8 nya ljudböcker så det kommer räcka ett tag.


Sov inte så bra i natt så jag är lite trött och har värk i kroppen. Vågar inte ta febern för jag tror jag har lite men det går över. Nu ska jag jobba i 3 veckor sedan har jag semester i 3 veckor. Sedan är det nedräkning mot Australien som gäller, en dag i taget men en dag närmare solen i Sydney och vithajarna i Neptune.


Ha en bra dag mina  vänner.

Av Louise - 6 juni 2010 21:24

Vaknade med känslan att jag inte mår bra, vet inte vad det är men jag är fruktansvärt trött och har ont i kroppen. Känns som jag inte fått sova på flera nätter, har fått värsta värken i kroppen.


Var i tvättstugan klockan 10 då min tvätt tid är, men då har någon precis lagt in en ny laddning tvätt. Jag blir så jädrans sur att jag gick därifrån, bokade om tiden till klockan 16 istället. Gick hem och tappade upp ett bad, men efter några minuter i badkaret så somnade jag. Vaknade 12.30 och blir lite lätt stressad, om en timme börjar Michelles avslutning i stallet och jag har lovat att vara där. Så 12.41 sitter jag i bilen och är på väg mot Tyresö, och det var tur för det började 13 och inte 13.30 som jag tidigare fått reda på. Men jag kunde inte vara inne i ridhuset för jag kände av allergin direkt.


Hem och börja jobba med mina bilder, och jag var klar vid 17.30 tiden. Oj, jag har missat min nya tvätt tid klockan 16. Så kan det gå.


Nu är jag trött och ska gå och lägga mig.


Av Louise - 5 juni 2010 22:32

Ställde klockan tidigt men somnade om och vaknade vid 9 tiden. Åt lite frukost innan jag åkte iväg till mormor. Hon var i tid med bussen och vi åkte mot Mölnvik. Där shoppade vi i två timmar innan det var dags att åka hem och äta lunch.


Det blev grillad kyckling med sallad ute i solen och det var underbart. Satt och tittade på en död minitall som stod på berget, den irriterade mig fruktansvärt så jag gick ner i källaren och hämtade ett verktyg och klippte ner den. Men då började jag klippa en annan buske som hade rätt mycket döda kvistar. Det blev lite jobb men det är helt ok.


När jag åkte hem så körde jag förbi ICA Globen och handlade. Hittade 4 nya kaffekoppar som passar in i mitt kök, de är vita med röda rosor på. De ser målade ut och passar helt enkelt in i mitt röda kök.


Jag åt bakpotatis med räkor och skagenröra till middag, jag fick ont i magen efter det men det var gott. Lite godis och vatten på det så var min lördag kväll lyckad.

Av Louise - 4 juni 2010 23:15

Idag på jobbet träffade vi en person som lyssnade på oss. Vi skulle säga vad som helst, vad som är fel på jobbet och varför det är som det är. Nu har jag sagt mitt och jag hoppas att var lika ärliga och öppna. Hon var lätt att få förtroende för, jag hade inga problem att prata med henne. Nu blir det inget förrän i höst igen, vi borde kanske träffats nästa vecka redan. Men nu är det som det är.


Efter jobbet åkte jag hem och böt kläder, till myskläder eller barnvaktskläder. Sedan hem till syster och passa tre små busfrön för syster och Patrik ska på födelsedagsfest. Det började bra men sedan kom det där vanliga spelet från killarna, där de ska testa moster hur långt hon kan gå. Eller få moster jaga dem runt hela huset. Men jag var lugn som en filbunke, det var inte lika roligt sedan. Det kan också bero på att jag visade dem att jag spelat in dem och ska visa detta för deras föräldrar. Tänk på att dessa killar är i den värsta åldern, de är 2 och 4 år gamla. Rena monstren om de visar den sidan till. Men de satt som små vita lamm vid middagsbordet och sedan i soffan. När de skulle sova så somnade Lukke inom 5 minuter vid 19 tiden, Liam också direkt vid 20.30 tiden och Michelle började snarka innan huvudet låg på kudden vid 21 tiden. Sedan var det moster tid i sköna fåtöljen.


När mamma och pappa kom hem vid midnatt så var det dags för moster att sussa. Det gick inte lika fort för moster att somna som det gjorde för barnen men nästan.

Av Louise - 4 juni 2010 22:21

Sitter i en stol och nästan sover. Barnen sover sött och jag är riktigt stolt över hur lätt det gick att natta dem. Men när får moster komma hem?

 
Av Louise - 3 juni 2010 23:30

Ännu en torsdag och en varm sådan. Det var en relativt lugnt dag idag, jag var borta en stund mitt på dagen men det gick bra. Jag och Sussi stannade kvar på jobbet efter vi stängt, vi tvättade av oss en smula innan vi körde in mot stan. Vi parkerade i OK garaget i Slussen och tog en promenad till restaurangen i Gamla Stan. Där samlades vi alla från jobbet för att äta middag, det blev förrätt, varmrätt och en kopp kaffe. Vi tog färjan som gick 19.45 mot Gröna Lund.


Vi hade 5 kamp men jag är endast med som fotograf, jag avskyr allt vad 5 kamps lekar innebär. Men vi hade en trevlig kväll och den var varm och skön. Vi tog färjan tillbaka sedan hoppade Leif in i bilen och jag släppte honom i Gullmarsplan innan jag åkte hem och sov.

Av Louise - 2 juni 2010 21:47

Vaknade av mig själv i morse och var rätt pigg. Efter lunch slog någon mig i huvudet med en stekpanna, jag fick total pannknack. Men blev lite piggare när vi slutade men då drog jag till Tyresö och till Synsam. Det var 3 år sedan jag kollade synen så det var på tiden. Men synen är lika som tidigare så jag beställde bara ett par nya solglasögon med min styrka i. Skönt att ha ett par i bilen och ett i handväskan.


Hem och göra fotobok till Michelle, jag gör ju en om året för alla barnen och nu gjorde jag en om New York resan.


Men nu är jag väldigt trött.

Av Louise - 1 juni 2010 16:14

Här sitter vi på planet på väg mot New York.

  



Här har vi kommit fram och sitter i bussen till vandrarhemmet, vi är så glada att vi äntligen är framme.

  



Första maten i America, det blev flottigt som det ska vara "over here".

  



Här åkte vi ut för att se Frihetsgudinnan. Vi tog färjan över till Staten Island istället föra att åka till Liberty Island.

  


Här står vi på färjan och har Manhattan bakom oss.


  



Utsikten från Top of the Rocks.

  


Här är vi.

  


Här är Time Square.

  


That´s it folks!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards