Louise Dagbok

Alla inlägg under juli 2010

Av Louise - 9 juli 2010 22:44

Åkte till Globen för att kolla lite i affärer, det är lite jobbigt med värmen. Jag hittade en snygg röd tunika men den kostade 699kr, inget jag har råd mig just nu. Men kanske när jag får lön, det vet man aldrig. Åkte ut till Tyresö och till Ica Ringen, familjen var där och handlade. När jag gick i affären så gick jag förbi syster och Lukas, han såg inte att det var jag. När jag tog av mig solglasögonen så började han skratta, han är så härlig. Han blev lite ställd när han förstod att personen som följde efter dem i affären var jag. Och jag har fått ett namn, han har lite svårt att säga moster nämligen. Han kan säga katternas namn, men inte moster. Så nu har vi upptäckt att jag heter Iiiiiiiiiiiiiiii. That´s me!


Han är ett otroligt charmtroll. Jag älskar honom så mycket. Jag älskar naturligtvis de andra två också lika mycket men han är ju minst och charmligast just nu. De har alla tre sina härliga sidor. För två år sedan köpte jag liljor till syrran som hon planterade ut, förra sommaren var jag i Australien när de blommade men i år är jag hemma och nu har två av dem börjat blomma. Här kommer lite bilder på dem.


  


  


I morgon är det dags att åka ut till mormor igen, men då ska även syster dit med familjen. Vi får se om jag får lite hjälp med målningen. Hörs i morgon!

Av Louise - 9 juli 2010 13:26

Gick och lade mig i bra tid i går kväll, och jag hade inga problem att somna. Vaknade tidigt och tog mitt morgonkaffe till tv4´s morgonprogram. Sedan ut och gå i en timme och boken är inte slut än. Förstår inte hur lång den är, trodde den var slut i förrgår. Men den räcker nog till en morgonpromenad till.


Åt frukost på balkongen i solen och tänkte att jag verkligen har haft tur med vädret den här semestern. Första semestern på länge hemma i Sverige och jag har runt 30 grader varje dag.


Nu har jag läst ut tredje boken på semestern.


  


Författare: Patricia Cornwell

Titel: De dödas bok


Handlar om Kay Scarpetta (rättsläkare) som vanligt och de här böckerna är alltid bra. Jag har läst hennes böcker sedan jag var liten och jag har satt olika skådespelares ansikten till varje person i boken. Jag är rätt tokig i rättsläkare och mördare så den här boken är perfekt om man vill läsa om mord och blod.


Vilken bok ska jag läsa nu då?

Av Louise - 8 juli 2010 20:30

Nu har jag varit ute hos mormor och målat igen, nu är halva sidan helt klart. Jag har börjat måla på den andra delen men jag behöver skrapa lite först. När jag kom hem så var det dags att ha tvättstugan, det var inte så mycket så det gick fort.


Idag har jag bränt mig lite på ryggen för det är fruktansvärt varm här inne. Jag tar mig en liten dusch innan jag går och lägger mig.


I morgon är en mellandag så vi får se vad som händer då.

Av Louise - 8 juli 2010 09:08

Ännu en dag med höga temperaturer, skönt att ha semester just nu. Gick och lade mig relativt tidigt men jag låg och lyssnade på min bok och när klockan var 1 stängde jag av den. Men fortsatte läsa nu när jag gick min morgonpromenad. Jag har ännu inte kommit till slutet men jag tror inte att det är speciellt långt kvar.


Lite frukost på det här sedan åker jag ut till mormor igen. Idag ska jag måla andra gången på parti nr 2, sedan börjar jag måla de översta plankorna på den stora delen. Det är lite svårt att nå men jag får använda stegen.


Vi hörs i kväll.

Av Louise - 7 juli 2010 22:28

Skönt med en morgonpromenad och boken jag lyssnar på är så spännande. När jag kom hem satte jag mig på balkongen och solade, både fram och baksida blev det. Men vid 12 tiden gjorde jag i ordning mig för en tur till Gamla Stan. Skulle möta pappa och Marita på Zum Franziskaner vid halv 2 för lunch men jag var lite tidig så jag tog mig en mellanöl i solen.


Sedan käkade vi och det var jätte gott, tog sedan en promenad till Slussen. Det var så varmt ute att jag tog bussen från Gullmars, helt omöjligt att gå hem. Men sedan tog jag det lugnt resten av dagen, läste ut en bok till.


Nu ska jag skriva om den andra boken jag läst på semestern.


  


Författare: Denise Mina

Titel: I midnattens stillhet


Det är en lättläst kriminalroman som utspelar sig i Skottland. Det handlar om en kvinnlig kriminalare som kämpar om en plats på sin polisstation. Helt okej.


Men jag längtar tills jag lyssnat klart på den tredje boken, jag kör nämligen dubbelt.

Av Louise - 7 juli 2010 07:33

I går kväll kom regnet och det behövdes, inte för min skull men för alla blommor och får mormor där ute på landet. Hon slapp gå och vattna en kväll och det var ju skönt. Satt uppe rätt länge i går kväll och gick inte och lade mig förrän vid midnatt, inte ofta jag är uppe så sent men jag har ju semester.


Nu ska jag gå ut och gå en sväng innan det blir lite sol på balkongen.

Av Louise - 6 juli 2010 20:04

Vad har jag gjort idag? Jo, jag har legat på soffan och lagt spindelharpan på datorn och sett på tv. Inte mycket alltså men det kändes ändå bra.


I morgon ska jag röra på mig lite mer, inte måla utan ta en tur till Gamla stan för en lunch.

Men då hörs vi i morgon.   

Av Louise - 6 juli 2010 10:21

Jag började måla i söndags och då var det kö till Värmdö, alla ville åka och bada vid Grisslinge. Men där får de leta efter en parkeringsplats.


  


Jag började måla längst bort på huset, där det är minst skador på virket.


  


Sedan måste man vila och jag gav mormor en keps som inte är lika varm som den hon haft tidigare. Den gamla kepsen är fodrad och den blir lite varm säger hon. Så nu har hon en DFK keps på sig.


  


När jag skulle åka hem i söndags så var det broöppning i Strömma.


  


I måndags fortsatte jag på del 2 av huset. Jag visar en före och en efter bild.


Före:

  


Efter:

  


Skillnad:

  


Nu har jag bara det här kvar....


  


Men förhoppningsvis får jag lite hjälp med den här delen.


Ha en bra dag.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards