Louise Dagbok

Alla inlägg den 1 augusti 2010

Av Louise - 1 augusti 2010 19:19

Trodde faktiskt att jag skulle gå upp när klockan ringde vid 6 tiden i morse, men så var inte fallet. Jag gick upp vid 7.30, men det gör ingenting. Det var skönt att sova tills man vaknar, det lär dröja tills jag kan göra det nästa gång. Jag har kopplat ur min klockradio som har fungerat som min backup väckarklocka, så nu får jag lita på mobilen. Vi får se hur det kommer att gå.


Rensade lite till i sovrummet, har skapat en låda där mina sommarkläder hamnar. Då är det bara att ta fram den i december när jag ska packa för Australien. Sedan åt jag frukost framför tv´n och det blev framför Animal planet. Det var Steve Irwing som var ute och letade Australiens farligaste vattendjur. Det är i den här serien som han dör, men det lär man ju inte få se. Men helt plötsligt så ser jag Princess II båten och Andrew. Då åkte en kollega till Steve ner till Andrew och Rodney för att dyka med vithajar. Jag ringde direkt till syster och bad henne kolla, det är ändå en rätt cool känsla jag känner när jag ser mina vänner. Tänk att jag varit just där, jag har diskat och bäddat sängar på den båten, jag har dykt med dessa hajar, jag har tagit en öl efter ett bra dyk med dessa herrar. Jag längtar så mycket tillbaka till Andrew och de andra.


Idag ska jag fixa min inspelningsbara box, då kan jag spela in det här programmet nästa gång de visar det. I morgon börjar Shark month och då kan jag behöva spela in några program.


Men snart ska jag fixa naglarna så det är bäst jag börjar förbereda mig.


Oj oj vad jag fått saker gjorda idag. Åkte och hämtade ut mer medicin i Gullmarsplan, blodtrycksmedicinen tog slut idag och det är ju tur att apoteken har söndagsöppen nu för tiden. Sedan åkte jag till Carina och fick mina naglar fixade, det tar lite längre tid än för vanliga kunder. Jag har specialnaglar, de tar tid, det ska limmas och limmas och sedan måste vi ju fika och snacka en del. Men när jag äntligen var klar åkte jag till Globen och fixade en inspelningsbar HDbox. Gick ner och handlade lite godsaker till middag sedan åkte jag hem. Det var rea på en klädesaffär men jag gick bara förbi, jag var så duktig.


När jag kom hem så kopplade jag in boxen och den vägrade starta upp. Läste instruktionen flera gånger, dubbelkollade kortet och sladdar men allt såg okej ut. Så jag ringde upp ComHems kundtjänst, de stängde klockan 18 så jag hann. Då säger killen jag pratar med att chippen på kortet ska var uppåt, men i instruktionen jag har framför mig står den neråt. Jag läser innantill för honom och han förstår ingenting. Jag vänder naturligtvis på kortet och då fungerar ju allt, jag ber honom säga till de som sköter installationsbeskrivningen. Jag vet hur det är att ha ett fel i beskrivningen och det är inte roligt. Kunderna blir irriterade, nu blev inte jag det för jag är en mycket trevlig kund.


Annat är det när bilen framför beter sig som en turist. När jag skulle parkera i OK garaget i slussen så finns det två inkörningsfiler till garaget. Nu hade jag två bilar framför mig och båda ställer sig i samma kö, det var omöjligt att köra in i den andra för det är för trångt. Så när bilen framför mig kör fram för att ta biljetten smiter jag förbi i den andra och hinner före honom in i garaget. Ha, säger jag och vill peka finger åt honom. Hela hans bil är full med packning, en turist. Sedan när jag ska in i Globen så händer samma sak men den här gången kan jag köra förbi och hinner förbi båda bilarna, turister igen. De är överallt!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards