Louise Dagbok

Alla inlägg den 30 augusti 2010

Av Louise - 30 augusti 2010 19:25

Igår tvättade jag och gjorde inget speciellt. Den här måndagen var en jobbig måndag. Är inte helt på topp men jag är inte sjuk. Jag känner mig bara inte på topp helt enkelt. Jag vet att jag tjatar om det hela tiden men ibland blir jag bara väldigt låg.


Jag har en underbar resa framför mig och jag har några fantastiska människor som jag ska träffa igen. Jag längtar varje dag, varje dag här hemma och på jobbet är bara en dag närmare målet. Jag vet att jag kommer hem igen men jag brukar kunna leva på den där härliga känslan ett par månader efter jag kommit hem. Och då är det ju inte så långt kvar till våren heller.


Jag och Lise har pratat om att åka tillbaka till New York nästa år. Men då ska vi bo närmare city och inte gå så mycket, åka mer tunnelbana om vi ska göra något. Vi har sagt att vi vill utforska Central Park lite bättre, sitta där och relaxa några timmar skulle vara underbart. Nu när vi vet att vi ska tillbaka kan man börja spara reda nu. Eller inte jag då eftersom alla mina pengar går till Australien nu, men sedan.


Det är många som är sjuka på jobbet, förstår inte vad de göra på jobbet när de är så sjuka. Jag vet att jag varit på jobbet när jag har haft feber men det smittar inte lika som deras sjukdomar gör. De sitter och hostar, snorar och svettas ut alla baciller på mig känns det som. Håll er hemma för fanken. Det är nästan att jag ska stanna hemma så jag inte bli smittad, det ni!


Har bestämt mig för att försöka fixa en fisheye till min kamera innan jag åker. Men de är så dyra att jag tror det blir svårt, försöker hitta en på tradera eller blocket. Men köper jag måste jag ju sälja någonting, det är min deal med mig själv.


Har inte fått något besked från Resh än gällande resan till Vanuatu men hon skulle fixa det idag. Hon kanske hör av sig imorgon, annars får jag höra av mig till henne. Nä, nu får det vara nog med mitt tugg.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards