Louise Dagbok

Alla inlägg den 6 augusti 2010

Av Louise - 6 augusti 2010 22:33

Var ju lite trött i morse eftersom jag satt barnvakt i går kväll. Syster och Patrik var ute på bio för första gången ensamma sedan de blev tillsammans för rätt många år sedan. Det var en lätt match att vara barnvakt, de la Lukas sedan fick jag lägga Liam och Michelle. En saga för Liam och sedan god natt, Michelle sköter sig själv rätt bra. De var inte glada att de skulle gå och lägga sig så tidigt men jag förklarade att i morgon bitti ska de åka till Kolmården.


I dag fyllde Monica år så det var bara att gratulera, hon är exakt 10 år äldre än mig. Inte för att det syns på henne men vi fyller jämt samtidigt, det var det jag ville få fram. En annan arbetskamrat förlorade en närstående i går och vi fick reda på det idag. Beklagar verkligen sorgen.


Min pappas fru blev sjuk igen och jag tycker så synd om dem. Jag tycker synd om Marita som blivit sjuk igen och jag tycker synd om pappa som ser och upplever allt detta omkring. Tänker på er.


Idag efter jobbet hade jag stämt träff med en tjej på Kilroy resebyrå. Jag hade mailat henne den färdväg jag ville åka och hon kollade upp om det fanns lediga platser osv. Så nu flyger jag till Australien på julafton, är framme i Adelaide på söndag den 26 december. Jag åker inte hem förrän den 27 januari, men jag är hemma i Stockholm den 28 januari. Jag börjar inte jobba igen förrän den 1 februari. Så nu är jag fattig igen… men det fanns tydligen en billigare biljett men den stämde inte överens med dagarna då jag skulle vara i Australien. Men nu vet jag det till nästa gång, men förhoppningsvis har jag tjänat ihop tillräckligt med poäng att jag flyger gratis ner till Australien.


När jag var klar där gick jag ner till Thomas Sabo butiken och köpte min fina ring. Såg att det finns en massa Thomas Sabo smycken på Tradera men de är fejk. Det sitter tydligen en person i Tyskland och gör alla dessa smycken. Jag äger nu en helt äkta Thomas Sabo ring, se här nedan hur bra den passar mig.


  


Nu har jag även gjort armband och halsband till Tilda. Hon ville ju ha en rosa så nu har jag gjort en rosa. Jag passade även på att göra ett armband och halsband till min andra lilla tjej Kajsa. Hon har ju blivit storasyster så hon kan få det i storasysterpresent. Lagade även halsbandet som jag gav till Emma, nu hoppas jag att det ska hålla. Annars får jag laga det igen, det fungerar ju alltid.


Tildas armband och halsband.

  


Kajsas armband och halsband.

  


Nu är klockan mycket och jag vill sova länge i morgon bitti, ska ut till mormor men inte förrän vid 11 tiden. Så vi hörs i morgon kompisar.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards