Louise Dagbok

Alla inlägg den 21 augusti 2010

Av Louise - 21 augusti 2010 23:48

Vaknade av lilleman som var ute och traskade i vardagsrummet. Jag öppnade dörren lite på glänt och helt plötsligt kom en boll inrullande. Då var klockan 8 och det var dags att gå upp, men jag har ju sovit länge. Vi tog en kopp kaffe medans Mads åt sin gröt men sedan hade vi ett uppdrag. Lise ville göra fot och hand avtryck i lera som ska torka och som hon ska rama in. Så det höll vi på med en stund, det var inte lätt att få honom stilla för det men till slut var vi nöjda.


Solen sken lite grann ute så vi tog en promenad. Lise ville kolla att killarna gjorde sitt jobb ute på ön, tömma sopporna och städa toaletterna. Vi var ute och gick en stund innan det var dags för lillen att sova lunch. Då passade jag och Lise på att äta frukost, klockan 11.


Sedan satt vi och pratade lite i soffan och kollade våra Facebook sidor. Nu har lilleman vaknat och det är dags att leka lite igen. Men sedan ska det nog duschas lite, man blir lite varm att gå runt ön.


En kompis till Mads kom förbi och lekte lite, Mads hade gått och lagt sig för att sova middag men vaknade rätt fort av ljudet av polaren som lekte med hans leksaker. Sedan kom grannen förbi med hans två barn och bjöd in oss på middag. När alla hade gått hem la Lise Mads igen så han fick sova lite, då passade vi på att spela yatzy. När vi var klara så gick vi över till grannen och de bjöd på grillad oxfile med sallad och god sås och till efterrätt hade han fixat till en stor skål med chokladkaka, glass, grädde och varm chokladsås. Jo, kanske ska nämna att han är kock här på ön, en duktig kock. Men när klockan började närma sig 20 gick vi in till oss och Lise nattade Mads och vi gjorde oss i ordning för tv´n. Lise somnade när filmen började och gick sedan och lade sig i sängen, jag satt kvar tills den var slut och nu ska jag lägga mig ner och sova.


I morgon är det mormor som gäller och lite shopping till henne.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards