Louise Dagbok

Alla inlägg den 1 september 2010

Av Louise - 1 september 2010 21:02

Det spelar ingen roll hur många vänner man har tycker jag, bara man känner att de man har är en nära. Jag strävar inte efter att ha så många vänner som möjligt på Facebook för exempel. Har jag inte haft något intresse att vara vän med dem tidigare så varför ska jag bli det på Facebook.


Jag har väldigt få riktigt nära vänner men jag har många vänner som jag snackar med lite då och då. Det kan vara ett meddelande, mail eller ett samtal ibland. Ibland kan det vara trevligt att bara få prata av sig lite om hur året har gått eller bara gratulera på födelsedagen.


Mina närmsta vänner pratar jag med rätt ofta, ibland flera gånger i veckan men oftast några gånger i månaden. Okej, några av dem pratar jag med varje dag och räknar jag min syster till mina närmsta vänner så flera gånger om dagen.


Jag byter inte vänner utan jag har dem i många år. En vän bröt jag med men det var jag tvungen till, hon ljög för mig och lurade mig på pengar. Nu är det många år sedan men ibland blir jag arg på mig själv för att jag var så godtrogen. Men jag har inte ångrat mig en enda gång att jag bröt med henne.


Några av mina vänner har varit killar som inte kunnat bara vara vänner. Det har varit jobbigt men det är inget jag hänger läpp för idag. Idag hade jag turen att prata med 4 av mina närmsta vänner. Ni gjorde min dag lite lättare, tack för det.


Men det stora idag var när det ringde på kvällen och det var min syster. Hon sa bara vänta…


Sedan hörde jag henne och Patrik säga till Lukas: Säg Lollo. Han svarade Nej, nej nej. Jo, säg Lollo sa de igen. Då sa han: Nej Lollo. Han ville inte säga Lollo, men sa det ändå. Sedan hörde jag honom springa omkring i huset och säga Lollo Lollo Lollo. Det är lite roligt när det gäller vad de kallar mig. Michelle sa moster väldigt tidigt, hon har aldrig sagt Lollo utan bara moster. Liam däremot har nästan alltid kallat mig Lollo och nu lillskruten som gör allt som storebror gör. Så nu är jag Lollo för honom. Det är helt okej, nu förstår jag när han ropar på mig. Nu kommer jag somna med ett leende på mina läppar.


Idag bokade jag de sista flygbiljetterna i Australien också, det kommer bli en lång resa till Australien. Från Arlanda till Port Lincoln kommer det att ta allt som allt 39 timmar. Jag kommer vara helt slut när jag kommer fram till båten, hoppas jag får sova en stund när jag kommer till båten. Ska kolla med Andrew och Jen om det.


Köpte middag i min thaikiosk idag, det var inte så jätte gott men det fungerade.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards