Louise Dagbok

Alla inlägg den 11 september 2010

Av Louise - 11 september 2010 19:38

Vaknade lika tidigt som de andra dagarna, ingen väckarklockan utan av mig själv. Det är väl så när man i vanliga fall går upp 05.30 så är 7.30 rena sovmorgonen. Men jag låg och läste till straxt efter 10, hämtade en kopp kaffe vid 9 tiden.

Det är så här jag vill leva när jag vinner en massa pengar (att hon inte ger sig säger ni för er själva). Men jag vill vakna vid den tiden, ta en kopp kaffe och gå tillbaka och läsa lite för att sedan börja dagen. Ingen stress och ta dagen som den kommer, det är mitt personliga mål i livet.


  

Författare: Ian Rankin

Den handlar om Kriminalkommisarie Rebus, samma som går på tv på fredagnätter. Jag både läser och ser på Rebus, men de är så bra.


Så idag är testet om jag börjar bli frisk, göra något som jag blir varm av. Så jag började lite smått att plocka lite disk, tvätta diskbänken ordentligt, gick mot spisen och torkade av den också. Det slutade med att jag plockat ner fläkten och skurat hela väggen, hur mycket fläktfett som helst på väggen. Den måste vara felinstallerad, men det kanske inte är så konstigt att jag har fel på den. Den är installerad av samma man som installerade min diskmaskin. Nä, inget ont om honom, han har hjälp mig med mycket och det är lika mycket mitt fel om det nu är något fel. Men jag tycker det är konstigt att det kommer så mycket fett ur alla hål på den. Men nu är den ren och det är jag med för jag var tvungen att ta ett bad efteråt. Det gör lite ondare när jag andas men jag har ju läst att det inte är farligt. Tog ny feber nu på kvällen och den är som i morse men den kommer gå ner.


Pia ringde om morgondagen, jag har fram till 05.30 på mig att ångra mig. Men jag tror inte att några timmar i en bil gör saker värre, och om det är jobbigt att gå runt på GeKå´s så får jag väl sätta mig ner och vila. Jag tror inte det är någon skillnad på det eller att sitta hemma och bli tokig. Om det är jobbigt med andningen ska jag kontakta vår vårdförsäkring på måndag, då får de väl kolla upp den. Men jag har ju varit med om detta tidigare, i Australien fick jag problem efter AC´n i bilen och i våras när jag började gå på löpbandet och använde fläkten som är inbyggd.


Nu sitter jag i soffan igen och väntar på att Tv’n ska börja på riktigt.  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards