Louise Dagbok

Alla inlägg den 7 september 2010

Av Louise - 7 september 2010 21:41

Idag fick jag lunch sällskap, pappa kom förbi en sväng. Vi åkte till thairestaurangen och jag förvarnade honom att jag är rätt känd där. Jag behövde inte ens säga vad jag skulle äta utan tjejen i kassan sa direkt ”kyckling cashewnötter”. Det är kanon att vara känd någonstans. Pappa tog buffén och jag hoppas att det var okej, min mat är ju alltid bra.


Idag kom även Anna-Malin, det är vår massagetjej. Hon sa att mina problem är dagliga problem, jag har olika problem varje gång vi ses. Idag hade jag väldigt ont i rumpan, hon kallade det falsk ischias. Så idag var målet att strecka ut mitt problem i rumpan. Hon sa åt mig att krystandas och det gjorde så fruktansvärt ont att jag nästan kräktes på golvet. Vid ett tillfälle så snurrade det till ordentligt att jag nästan svimmade. Jag fick säga till att vila lite för det var en otrolig smärta. Hon berättade att detta är inget jag själv kan strecka ut utan jag behöver hjälp. Det var lite tufft men jag ser ändå fram emot nästa gång.


Efter bara några timmar så upptäckte någon på jobbet att jag pratade i näsan. Jag hade känt lite huvudvärk och lite ont i örat men inte att jag pratade i näsan. Men ena näsborren är faktiskt lite täppt, nu hoppas vi att jag inte blir sjuk. Jag ska ju på långresa på söndag, ner till GeKå’s. Så jag har inte tid att bli sjuk, men med alla sjuklingar på jobbet så är det väl dags för min tur.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards