Louise Dagbok

Alla inlägg den 28 september 2010

Av Louise - 28 september 2010 20:43

Idag har det varit segt, dagen gick så fruktansvärt långsamt. Jag var nära på att dra hem vid fikat men, nej det kunde jag ju inte göra. Jag fick sitta där och längta till klockan 16.30


Sedan hände det… klockan blev 16.30 och jag fick åka hem. Nu går det inte lika fort som det brukar för de håller på och bygger om vägen utanför jobbet. Det tar en liten extra stund för det blir lite köer och vissa vet inte hur man beter sig i trafiken. Som idag, vägen har två filer ut ur rondellen men lite längre fram ser man att det blir till en fil. Då råkade jag lägga mig lite för mycket till höger och en bil trängde sig förbi mig för att hamna framför mig. Han körde så nära min bil att jag trodde att han skulle köra in i mig. Hur bråttom får man ha, han kom ju väldigt långt kan jag säga. Sedan försökte han köra om på insidan in i nästa rondell, men bilen framför la sig till vänster så han kunde inte göra det.


När jag kom hem började jag direkt att laga mat. Eftersom jag inte äter mat utan dricker smoothies och måltidsersättningar så längtar jag efter middagen. Så idag lagade jag kyckling med cashewnötter, oj oj oj vad gott det blev. Vill inte äta för mycket utan jag försökte hålla mig till en av 4 portioner men jag lyckades inte. Nu tror jag inte att jag lyckades göra 4 portioner utan det var nog som mest 3, och jag åt hälften. Men jag fick en stor matlåda till en annan dag. Något jag inte tycker om är att jag är väldigt sugen på salt, helst skulle jag vilja äta upp en påse Djungelvrål. Men då öppnar jag kylen och tar fram en burk med inlagd sill och tar några bitar. Hur gott är inte inlagd sill?


Idag hittade jag mitt hus. Ett litet torp mellan Flen och Nyköping utan el och vatten. Jag tror jag skulle klara av att leva där på helger och på sommaren utan vatten och el. Man kan bygga en mulltoa för jag är lite allergisk mot utedass. Men, jag tror inte jag skulle klara av att höra alla plan som startar och landar på Skavsta. Det kostade bara runt 500 tusen och hade ett kök och ett vardagsrum, men vilket kök sedan. Vardagsrummet var så pass stort att man skulle kunna dela upp det med en säng i en hörna. Det fanns ett gäst hus som var jättestort och där kunde mina vänner och familj bo när de hälsar på mig. Sussi såg på bilderna och hon såg sig sitta där på farstukvisten med en kopp kaffe. Men, ingen dator och ingen tv…


Njut av bilderna på mitt framtida landställe.... eller inte!


  

Det ser ut som i Småland... ett rött hus med vita knutar.


  

Här ska Sussi sitta med en kopp kaffe... jag kan verkligen se det framför mig.


  

Uthuset måste jag bygga om, det ser lite dragit ut.


  

Kolla in köket, jag känner hur det luktar kaffe och nybakta bullar.


  

Som jag har bakat här... eller så köper jag några på Shell på väg hit.


Mm, jag ska nog drömma om detta i natt.

Av Louise - 28 september 2010 08:47

Vi ska göra som vi har gjort tidigare gånger hon varit i stan och hälsat på. Vi äter thai och bara myser. Nu har vi bestämt att gå på Koh Phangan, och jag längtar redan efter deras Poh Pea Pak och Gai Met Mamoang.


  


  


Mums säger jag.

Av Louise - 28 september 2010 07:55

I går skrev jag om mina resor och fick det till att min nya resa skulle bli nummer 9. Men vid midnatt så hade jag räknat fram och tillbaka och kommit fram till att jag måste ha räknat alldeles galet. Upp mitt i natten och starta datorn, jodå, jag hade glömt resa nr 5. Så jag ändrade det i texten och det alltså resa nr 8 jag ska ut på.


Det är många resor till Australien och mycket pengar är det. Men det har varit värt varenda krona kan jag säga.   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards