Louise Dagbok

Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Ingen väckarklocka i morse.

Av Louise - 29 december 2008 22:15

Vaknade av klockradion som vanligt 6.15 men jag vet att min mobil ringer 6.30 så jag somnade om. Och nu vaknade jag klockan 7.10, mobilens larm hade inte ringt och den var totalt död. Fick starta om den för att få liv i den igen.

 

Vi var bara tre stycken på supporten idag och det ska ju normalt räcka så här i mellandagarna. Vi ska ha relativt lugnt och hinna mer lite andra saker men så var inte fallet. Jag började ana ett mönster när flera kunder direkt på morgonen inte kunde ladda ut scheman till terminalen. Sedan fick vi reda på att scheman inte skulle finnas i terminalen förrän på torsdag då det är 090101, vi har alltså ett litet fel i hårdvaran där. Men det gick ju bra i alla fall, många samtal men korta.

 

Efter jobbet så åkte jag för att hämta ut några böcker jag beställt. Jag har beställt alla Björn Hellbergs böcker och nu några utav dem kommit. Jag passade på att växla in några trissvinster. Jag tog ut 300 kronor kontanter och fick 12 nya lotter. Jag vann bara 75 kronor så det är 3 nya lotter. Jag var i Snusboden den här gången men nästa gång tar jag nog Globens kiosk.

 

Hem och äta lite skinka med potatis, börjar bli rätt trött på julmat nu. Pratade med syrran en stund och Lukas är tydligen jätte sjuk. Liam är väl rätt okej medans Lukas har fler koppor och högre feber. Stackars änglar. Michelle har flytt huset nu i natt men är nog tillbaks i morgon med sin bästis Tova.

 

Pratade med mormor en sväng idag också, hon känner sig nog lite ensam. Jag pratade med syrran och hörde om vi kunde åka ut och ta en fika en dag. Michelle kan ju följa med nu när hon är frisk, Thessan skulle prata med henne om det. Vi får väl se hur det blir, mormor är ju en rätt bestämd dam.

 

Jag mailade hotellet i Port Lincoln idag och frågade om Ngaire kunde dela rum med mig, för att få ner kostnaden. Det kostar 140 dollar/natt och jag ska ju ändå stanna i två nätter. Men nu i kväll fick jag svar och det var inga problem. Så nu ska jag skicka ett meddelande till Ngaire och berätta de glada nyheterna. Ni anar inte hur skönt det är att ha en vän där nere på andra sidan jorden som kommer att vara med och uppleva samma som jag . Jag hade även fått ett meddelande från Jen som önskar gott nytt år och hur kul vi ska ha det när vi kommer. På fredag är det bara tre veckor kvar, herregud vad tiden går. Det roligaste är att när jag kommer ner så är det 4 månader sedan jag var där senast. Men det lär ju dröja till nästa gång, om jag nu inte vinner på mina tre trisslotter.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 29 september 2011 15:43

Jag kommer inte att blogga något mer.

Av Louise - 31 augusti 2011 07:31

Jag tar en paus i bloggandet, ha det så bra så länge!     ...

Av Louise - 26 augusti 2011 20:32

En kollega har bekräftat att det är en IKEA prislapp som hänger under bordet på Fritidsresors reklamfilm. Hon kollade till och med upp vad bordet heter så jag är nöjd. Ibland tycker folk att jag överdriver eller att jag ser i syne, men inte den här g...

Av Louise - 25 augusti 2011 21:38

Har ni tänkt på i Fritidsresors reklamfilm att under bordet hänger lappen från IKEA. På IKEA har ju varje möbel en vit lapp hängandes där det står var man hittar den på ta själv lagret osv. Jag är helt säker på att det är en sådan lapp som hänger und...

Av Louise - 24 augusti 2011 09:24

I morse tog jag mig en promenad vid jobbet. Det har inte helt fel, det är ju inte någon direkt naturplats men helt okej väg. Det kommer bli bra sedan när det blir mörkare då det finns lampor och det är alltid folk i rörelse.   I går var det en jo...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards