Louise Dagbok

Alla inlägg under mars 2009

Av Louise - 18 mars 2009 21:24

I morse när jag öppnade mailen så hade Ngaire skrivit till mig. Hon har bokat in sig på samma tur som jag i Australien. Jag blev så glad. Hon skrev att den här gången kommer vi att se hajar. Mm, jag hoppas verkligen det. Men jag blev verkligen jätteglad för det är så trevligt att ha någon att dela resan med. Även om jag har lärt känna Andrew och de andra så är det speciellt med Ngaire. Vi har ju upplevt allt tillsammans.

 

Efter jobbet så åkte jag och Lise och hämtade syster i Gullmars. Hon hade gjort det sista i sin tatuering, vi åkte och käkade på restaurang. Jag bjöd dem på en god middag.

 Sedan var det dags för Arga snickaren…  
Av Louise - 17 mars 2009 21:16

Det var lite trögt på jobbet, men rätt okej ändå. Dagarna går rätt långsamt när man inte har så mycket att göra. Men det blir mer nu när de andra är uppbokade på kurser.

I morgon kommer Elinor igen, den här veckan jobbar hon onsdag till fredag. Hon får inte ta med sig något bakverk förrän nästa vecka. Då är det vår vecka i köket.

 

I dag kom Lise och hälsade på, hon ska bo hos mig till på torsdag. Vi lagade köttfärssås och spagetti, det var länge sedan jag åt det. Men det var ju jättegott, det blev lite över till matlådan. Sedan har vi kollat lite bilder från Australien, pratat om ditt och datt. Vi har självklart pratat om lilla magen, den är inte så liten faktiskt.

 

Men upp med tuppen i morgon.

 

God natt.

Av Louise - 16 mars 2009 20:26


Man behöver bra musik när man städar, jag tyckte Alcazar skulle vunnit.


Jo, för i morgon kommer Lise. Då ska det vara rent och fint. Hon ska ju inte behöva hoppa höjdhopp över dammråttorna. Jag får ju tänka på att hon är gravid.


Idag har det varit varmt och skönt, när jag åkte hem från jobbet var det 6 plusgrader. Det är nog som jag önskat, våren är nog på väg. Det är ju ändå mitt i mars månad.

 

Shit, jag har glömt att diska. Jag hinner i reklampausen…

Av Louise - 15 mars 2009 20:46

Hade tankar att åka till Gotland igen i maj men nu vet jag inte. Det skulle kosta mig runt 5000 spänn och då är det färja och hotell. Jag kommer till London med hotell för 3500 kr. Så jag har alltså inte bestämt mig än. Jag kan bo på vandrarhem om det är så men nu hittade jag ett rätt bra budgethotell för rätt bra pris.

 

Mormor mår bra, hon ska baka i veckan. Hon har inte bakat på flera veckor, jag har bara fått sockerkaka när jag varit hos henne. Jag vill helst bara ha sockerkaka men hon får baka om hon vill.

 

En viol hade kommit fram hos mormor, är våren här nu?

Av Louise - 14 mars 2009 22:08

Vaknade av att det droppade på balkongen. Är våren på gång? Hm, vi får väl hoppas det.

Efter en frukost med nybakta småfrallor, en blodgrape och en kopp kaffe så gick jag till Gullmarsplan för att handla en Whisky. Till mormor alltså…

 

Sedan hämtade jag ut ett paket, jag har nämligen köpt 3 DVD filmer med The Little Rascals. Jag kom på en kväll att jag tyckte de var roliga när jag var liten, så nu är det upp tillbevis. Sedan kom jag på att syster pratade om filmen Ghostbusters, men den var svår att hitta på dvd. Men nu hittade jag den och har beställt både 1 och 2. Liam kommer nog att tycka de är roliga. Vi får väl se.

 

Jag har bara en sak att säga, jag kommer inte att titta på Eurovision festival i maj. För att då kommer Svenska folket märka att de valde fel person till Moskva. Och om hon kommer bland de sista kommer jag att sälla mig på Globens tak och skrika Up yours Sweden.

 

Alcazar borde ha vunnit. Nu går jag och lägger mig.


Av Louise - 14 mars 2009 19:30

Det är så hemskt när ett underbart ställe blir drabbat av oljeutsläpp.


Av Louise - 14 mars 2009 15:47

Jag kom på här om dagen att jag ville se The Little Rascals. Så nu har jag fått dem på DVD. De är så söta och roliga.


Av Louise - 13 mars 2009 21:51

Jag vaknade när klockan ringde men jag hade varit vaken många gånger under natten. Jag började hosta när jag lade mig i sängen i går kväll. Varför är det alltid så att man börjar hosta, näsan rinner och man blir varm?

 

Jag messade till Anki att jag inte kommer att orka gå ut och slå klackarna i taket i kväll. Det är bättre om vi tar det när jag mår bättre.

 

Efter jobbet åkte jag och Pia till Olle igen, nu ska jag bli fin i håret. Jag hade beslutat mig för att inte klippa håret idag utan bara färga bort allt grått. När vi satt där och väntade att Olle skulle bli klar med kunden före oss frågade Mickaela oss om vi sett valpen. Vilken valp? Då har hon köpt en ny hund, en nakenhund. Det låg något rosa i ena hörnet av hundkorgen. Men när Gizmo lyfte huvudet så var han ju så söt.

Gizmo


Gizmo låg och sov och han vägrade lyfta huvudet. Jag fick hjälpa honom på traven lite. Han blev inte så glad över det.


Men när vi var klara så åkte jag hem och lade mig i soffan. Jag vill bara sova.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards