Louise Dagbok

Alla inlägg under mars 2009

Av Louise - 4 mars 2009 21:17

Hade tänkt ut något riktigt bra med mina små saker i lägenheten som aldrig blir klart. Jag skulle anlita en kompis f.d pojkvän. Men nu hade han flyttat och då vill jag inte ta hjälp av honom längre.

 

Men Arga Snickarn på Tv är cool, men om han kom hem och jobbade hos mig så skulle vi koncentrera oss på sovrummet. Sorry Pappa, så är det.

 

Nu blir det ingen utgång på fredag, Anki har väldigt mycket på gång just nu så vi har flyttat fram utgången en vecka. Så det blir ingen huvudvärk på lördag. Kan vara bra för Michelle har handbollsturnering på lördag igen.

 

Tittade på Diagnos Okänd, hade lovat mig själv att inte titta men jag kollade litegrann. Men det var ju inget nytt egentligen. Den diagnosen fick jag för 15 år sedan. Sluta äta fet mat, socker, läsk och börja promenera fick jag höra. Jag har väl bättrat mig men inte så mycket som läkarna vill. Så fort jag börjar stressa på jobbet så börjar problemen med magen. Ont i magen, springer på toaletten oftare än vanligt och man har ett sug hela tiden. Men jag vet att promenaderna löser många av dessa problem. Jag går och lyssnar på en bok, då släpper jobbstressen och magen får arbeta.

Nu kanske ni förstår varför jag vill promenera hela tiden, jag mår så mycket bättre om jag får min promenad. Längtar verkligen tills jag kan gå mina morgonpromenader, speciellt nu när det är rätt stressigt på jobbet.

 

I kväll ska jag lägga mig ner i sängen och lyssna på de två sista kapitlen av boken Snömannen.

Av Louise - 3 mars 2009 19:54

När jag håller på med det jag gör just nu på jobbet så får jag väldigt ont i axlarna och ryggen. Jag häftar ihop papper och lägger dem åt sidan, viker papper för att sedan lägga dem i ett kuvert. Jag behöver inte göra det speciellt länge, det är precis som om kroppen känner igen rörelsen och säger åt mig direkt att sluta. Men det gör jag ju inte.

 

Men det ska bli skönt att få komma igång med promenaderna, jag behöver verkligen dem. Psst: Kristina, jag ska se Michelle spela handboll på lördag så jag kan inte promenera då men söndag kanske?

Jag har saknat att kunna promenera på morgonen, snart är det ljust så tidigt så jag kan göra det. Men jag måste ta mig till gymmet och träna ryggen lite. Gud så tråkigt.

 

Idag tog Liam med sig Tinker till dagis, han är stolt över sin Vithaj.

Av Louise - 3 mars 2009 18:29

Jag har ju berättat tidigare hur mycket jobb jag har osv. Men nu ska ni få se vad jag gör en dag som idag.

Jobbet 1  


Så här sitter jag hela dagarna, lata dagar.


Jobbet 2


Nej, här inne har jag stått idag. Packat ner 5 olika papper i ett kuvert. På torsdag ska det i en cd skiva och stämplas innan de skickas med posten till våra kunder. Det här är min lilla tomteverkstad.


Lite info om mitt jobb.

Av Louise - 2 mars 2009 20:00

Veckorna går fort nu, för fort tycker jag. Jag vill ju att det ska bli vår snart men det går lite för fort. Så fort våren är här så är vintern bara bakom hörnet.

 

Efter jobbet åkte jag till Globen för att kolla in om det fanns några snygga kläder. Ska ju ut på fredag och man vill ju vara snygg (eller så fin man kan bli). Än så länge är det jag och Anki som ska ut och ”ragga”, vi har inte fått svar än från Sussi och Monica. Men vi ska inte gå ut som arbetskamrater utan som vänner, vi underviker att prata om det på jobbet. Vi vill hångla, så håll tummarna. Jag kan ta till våld om det blir så, först tar jag lite alkohol sedan kommer våldet. *fniss*

 

Många gånger längtar jag tillbaka till tiden då jag drack för att bli full. Jag gick ju aldrig ut för att bli jättefull men jag blev det helt enkelt. Men jag hade alltid koll (nästan alltid), jag var alltid den som berättade för alla andra vad de gjorde. Men jag vill ha den där självkänslan tillbaka då jag kände att jag var kvällens ”catch”. När man kände sig skitsnygg och bäst helt enkelt. Nu var ju det 10 år sedan men vadå, börjar inte livet vid 40?

Mitt partyliv var uppdelat i olika vänner, det började med Snuttan (Carola), oj under den här tiden var det många minnesluckor. Det var vi som började åka till Puerto Banus 1988. Sedan var det Tina (en arbetskamrat), hon och jag var ute och festade 6 dagar i veckan och med henne reste jag både till Puerto Banus och till London.  Charlotte (arbetskamrat) och jag reste också till Puerto Banus och vi festade lite mer med klass. Många kvällar på Café Opera, det var hippt på den tiden. Kristina (arbetskamrat) och jag var också i Puerto Banus, vi har haft en hel del skoj ute på krogen. Lise och jag lärde känna varandra på Ölmässan 1998, vi har också rest till Puerto Banus, London och vi har haft rätt roligt i Malmö. Vi har rest till Australien tillsammans men det var efter den resan som vi började ta det lugnt. Sedan började jag och Pia umgås, Pia dricker inte heller så därför har inte hon sett den tokiga Lollo. Vi har kört den där nyktra utgången några gånger, nu har jag kört det i några år. De tre sista har fortfarande plats i mitt liv. Men livet har ju förändrats på dessa år, många saker till det bättre och vissa saker till det sämre. Men på fredag ska jag i alla fall titta på karlar. Hur mycket sprit det blir får mitt huvud styra. Migrän, here I am.

 

Ni får höra på lördag hur det gick.

Av Louise - 1 mars 2009 20:41

 Vaknade tidigt men det gjorde ingenting. Jag satte mig och började kolla på Vasaloppet. Det är en otroligt härlig syn att se dessa människor trängas ut med en bana. Det är flera grader kallt men de står där och väntar flera timmar innan start. Och sedan tar det allt mellan 5 till 10 timmar att komma i mål. Aldrig i hela mitt liv jag skulle göra något sådant, men det ser häftigt ut på tv.

 

Åkte ut för att handla med mormor, samma rutin som alltid. Men idag var hon trött, hon sa själv att hennes huvud inte riktigt hängde med. Hon blev tidigt trött och jag såg att hon inte mådde bra. Vi skulle åka ner till ByggOle också för att köpa vimpel men hon sa att vi får ta det nästa gång. Hon var trött och ville hem. Efter några minuter i bilen sa hon att hon kände sig lite bättre i huvudet. Hon trodde själv att hon hade stressat upp sig när hon gick ner för backen. Den var rätt isig, jag får börja hämta henne istället. Hon kommer nog aldrig att gå med på det men jag kan ju försöka.

Men sedan när vi var hemma så satte hon igång vedspisen så vi blev lite varma. Mormor bjöd på kassler, potatis och grönpepparsås, det är så fruktansvärt gott. Jag fick en matlåda med mig.

 

Jag tog ett skönt bad när jag kommit hem istället för att ha tvättstugan. Jag flyttade tvättstugan tills på onsdag istället. Det var riktigt härligt att ligga där i det varma vattnet och läsa en bok. Mm, men ska jag inte slänga ut badkaret och fixa en dusch istället. När jag ligger där så vill jag inte det men det skulle vara så bra med en dusch. Då får jag plats med en tvättmaskin.

Jag vill ha en liten tvättmaskin.

 

Det är mycket jag vill ha känns det som.


Snödroppar hos mormor












Hos mormor hade snödroppar kommit fram.


Utmed stavsnäsvägen















När jag åkte hem från mormor så var jag tvungen att stanna och ta den här bilden. Det ser verkligen jätteskönt ut. Det känns som om våren har kommit.

Av Louise - 1 mars 2009 09:04

Vaknar tidigt med solen i ögonen, idag också?

Det är ju hur skönt som helst. Nu är det alltså mars månad och enligt mig sista vintermånaden. Våren är ju så härlig och jag längtar tills jag får göra ordning balkongen.

Ha en bra dag vänner, jag ska till mormor och handla.

Men det lär ni få höra mer av sedan.


Jag förstår inte hur en opera låt kan gå vidare till Globen, det är ju ingen som kommer att rösta på den sedan iallafall. Jag ville att Sarah skulle gå vidare, hon sjunger jättebra.

Men vi får se på lördag när det är andra chansen.



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards