Louise Dagbok

Direktlänk till inlägg 19 maj 2009

Svullen fot och det värker så in i Australien

Av Louise - 19 maj 2009 19:52

Vaknade och tyckte att det kändes som att foten inte var så svullen längre. Men icke sa nicke, det var en önskedröm. Jag fick inte på mig någon sko idag heller så det blev sandalen. Jag försökte ha foten högt upp under hela dagen, har en stol under bordet som jag har foten på. Men när jag inte rört på foten på ett tag så har jag jättesvårt att stödja på den. Jag tycker fortfarande att det är värt det ifall det är någon som undrar.

Men man blir ju lite orolig eftersom det är nu 4 dagar sedan jag gjorde den och det blir bara värre. Så jag Googlade på ”tatuering foten svullen” och fick då reda på att det är vanligt att foten svullnar. Så jag tog några värktabletter och lägger upp foten högt.

 

Det är tur att jag inte är med i stegtävlingen, det blir inga steg här inte. Det är ju i och för sig lite trist eftersom jag vill promenera på morgonen. Men det hinner jag nog med under sommaren.

 

Idag har jag haft fullt upp igen, tar det aldrig slut. Jag kan verkligen inte slappa, men jag kopplade ur mig från telefonen i alla fall. Men i morgon får jag koppla på den, då ska några ha internutbildning och andra är lediga. Men vi jobbar bara till 12 så det är ingen fara.

 

Idag ändrade jag på min order gällande nya kameran. Nu beställde jag kamera och objektiv var för sig och de kommer i morgon, vill jag ha paketet så får jag vänta tills i juni. Det vill jag ju inte. Jag ser fram emot i morgon, då kan jag sitta hela dagen och leka med den. Men de vet ju inte att vi stänger klockan 12, de kanske kommer efter det. Då får jag sitta på jobbet tills de kommer helt enkelt. Japp, då slutar jag kanske inte klockan 12 i alla fall.

 

Har jag berättat om min fantastiska arbetskamrat Sussi. Jag är så otroligt imponerad över hennes kort som hon gör. Hon är så pysslig på något sätt. Det spelar ingen roll hur mycket jag än försöker, jag är inte i närheten av Sussis pysslighet. Jag tror att vissa föds så, syster är lite så tycker jag. Inte kanske med kort och så men med andra saker. Jädrans vad roligt det skulle vara att vara så pysslig. Jag tycker om pussel, det är nästan samma sak. Man byter bara ut Y mot U, that’s me.

 

Bokade tvättstugan till på torsdagkväll, jag hatar att tvätta. Men jag måste ha rena kläder till på fredag då jag ska ut och dansa. Hur det nu ska gå med den här foten, men med lite alkohol i kroppen ska det nog gå. *lol*

 
 
sussi

sussi

19 maj 2009 21:47

Nej men oj....*rodnar*..så himla pysslig är jag väl ändå inte..och du är ju pysslig du me! Odlar dill å grejjer! Det gör inte jag. :-)
Hoppas foten är bättre i morrn.
Högt läge och lite ledig så ska du se att det blir bättre.....*asg* (det var verkligen plats för ett asgarv här...)

http://www.sussilull.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 29 september 2011 15:43

Jag kommer inte att blogga något mer.

Av Louise - 31 augusti 2011 07:31

Jag tar en paus i bloggandet, ha det så bra så länge!     ...

Av Louise - 26 augusti 2011 20:32

En kollega har bekräftat att det är en IKEA prislapp som hänger under bordet på Fritidsresors reklamfilm. Hon kollade till och med upp vad bordet heter så jag är nöjd. Ibland tycker folk att jag överdriver eller att jag ser i syne, men inte den här g...

Av Louise - 25 augusti 2011 21:38

Har ni tänkt på i Fritidsresors reklamfilm att under bordet hänger lappen från IKEA. På IKEA har ju varje möbel en vit lapp hängandes där det står var man hittar den på ta själv lagret osv. Jag är helt säker på att det är en sådan lapp som hänger und...

Av Louise - 24 augusti 2011 09:24

I morse tog jag mig en promenad vid jobbet. Det har inte helt fel, det är ju inte någon direkt naturplats men helt okej väg. Det kommer bli bra sedan när det blir mörkare då det finns lampor och det är alltid folk i rörelse.   I går var det en jo...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards