Louise Dagbok

Direktlänk till inlägg 30 maj 2009

En dag med Liam

Av Louise - 30 maj 2009 20:03

Gick och lade mig väldigt sent, typ efter 1 på natten. Jag var hemma vid 16 tiden i går och satte mig direkt vid datorn, jag lämnade inte datorn förrän 1 tiden. Man blir så insnöad i kyrkoböckerna.

 

Så jag var lite trött när jag vaknade i morse, men jag satte mig i solen och drack morgonkaffet. Jag satt där en bra stund, det var helt underbart. Men sedan var jag tvungen att börja göra mig i ordning för att hämta Liam.

Vi satt och pratade lite och jag fick höra hur reglerna är vid nattning osv. Men sedan åkte vi, först åkte vi till ICA Ringen, Liam skulle hämta lite lördagsgodis hos pappa Patrik. När vi varit där åkte vi till Mcdonald’s Sköndal och åt lite mat. De hade en stor rushkana som Liam tyckte var rolig. Så vi var kvar en liten stund extra, vi har ju inte bråttom alls.

 Liam äter hamburgare 

Men sedan åkte vi till Naturhistoriska, vi var nästan ensamma där. Det var inte alls mycket folk, trodde kanske att det skulle vara mer. Men alla var väl ute och tittade på maraton. Vi gick runt överallt och sedan fikade vi ute i solen. Det var jätteroligt att springa runt, jag sprang väl inte så mycket men det var roligt. Sedan åkte vi hem till Årsta. Vi spelade Memory, vanliga kort, byggde lego och kollade på film. Det blev inte Jakten på försvunna skatten utan det blev Gustaf.

Vi tog en promenad till pizzerian och det blev varsin pizza till middag. Herregud, det har inte varit så nyttig mat idag. Men det är väl okej ibland.

Rex


Karlsson har flyttat

Karlsson på taket har flyttat till Globen.

 

När klockan var 18.15 var det dags för DisneyTime, och jag höll på att somna i soffan. När det var slut så var det dags att borsta tänderna, kissa och läsa en saga. Vi lästa boken om karies och baktus. Spännande bok, något jag måste rekommendera. Sedan satte jag på sagan (CD) Mamma Mu och kråkan. Liam somnade inom några minuter, så lätt det gick.

 

Pratade med Mormor om morgondagen och hon ser fram emot att titta på syrran planeringar. När jag pratade med syster lite senare så berättade hon att hon inte gjort något annat än att kolla så allt är i sin ordning för inspektion. Jag ser fram emot smörgåstårtan, att gå till mamma är alltid lika jobbigt men jag vill ju ändå göra det.   

 

Jag är väldigt trött, så nu säger jag god natt.

(nedan är en bild på min dill odling)

 
 
sussi

sussi

30 maj 2009 20:37

wow vilken dag!! Skönt att det inte var så mycket folk på museet. Jag förstår om det inte dröjer många minutrar innan du också "dunar in".
Ha en bra mors dag och ät inte för mycket smörgåstårta :-)

http://www.sussilull.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 29 september 2011 15:43

Jag kommer inte att blogga något mer.

Av Louise - 31 augusti 2011 07:31

Jag tar en paus i bloggandet, ha det så bra så länge!     ...

Av Louise - 26 augusti 2011 20:32

En kollega har bekräftat att det är en IKEA prislapp som hänger under bordet på Fritidsresors reklamfilm. Hon kollade till och med upp vad bordet heter så jag är nöjd. Ibland tycker folk att jag överdriver eller att jag ser i syne, men inte den här g...

Av Louise - 25 augusti 2011 21:38

Har ni tänkt på i Fritidsresors reklamfilm att under bordet hänger lappen från IKEA. På IKEA har ju varje möbel en vit lapp hängandes där det står var man hittar den på ta själv lagret osv. Jag är helt säker på att det är en sådan lapp som hänger und...

Av Louise - 24 augusti 2011 09:24

I morse tog jag mig en promenad vid jobbet. Det har inte helt fel, det är ju inte någon direkt naturplats men helt okej väg. Det kommer bli bra sedan när det blir mörkare då det finns lampor och det är alltid folk i rörelse.   I går var det en jo...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards