Louise Dagbok

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2009

Dyka med vithajar utan bur = intressant!

Av Louise - 29 augusti 2009 21:18

Gick upp tidigt, varför inte? Klockan 10 mötte jag upp Pia för det var dags för en promenad. Vi mötte upp Ubbe, en kompis till Pia, han bor nere i Årstadal. Sedan gick vi runt sjön och vi höll på i 1 tim 45 minuter, totalt slut i både fötter och ben. Värken i fötterna har inte försvunnit om ni trodde det. Sedan åkte vi till MediaMarkt och hämtade min diskmaskin, jo den står framför mig i vardagsrummet. Tänkte installera den i badrummet tills jag får hjälp i köket. Sprang in på Ikea också för att köpa väckarklocka och värmeljus till mormor. Men sedan åkte vi hem.

 

Jag duschade och fick av mig all svett jag samlat på mig på 2 timmar. Huga, det var lite jobbigt med den långa promenaden. Lagade lite mat sedan och satte mig framför tv’n och tittade på filmen Män som hatar kvinnor. Jag har redan sett den men jag tycker den är väldigt bra så det blev en gång till.

 

De visar Sharkmounth på Animal Planet hela augusti månad. Ett avsnitt heter Sharkman, där en fullt frisk man (inte mycket va) simmar fritt med vithajar. Han ska försöka sätta en vithaj i trans genom att ta på nosen, det går med mindre hajar tydligen. Men han hoppar alltså ner i vattnet utanför Sydafrika med 2 kameranmän (en var kvinna). Det var rätt okej sikt från början, ca 7 meter. Men efter en kort stund så var det nere i 4 meter, och en haj hade efter en stund blivit 7 vithajar. De simmade bra nära honom och han lekte med dem, buffade på dem när de blev för närgångna. Om de simmar med öppen mun så är de inte snälla, nä hä. Alltså jag har sett en vithaj simma med stängd mun och det går fort att öppna den och tugga i sig en bit tonfisk. Jag har också sett en vithaj vända på en femöring, de är otroligt kvicka för att vara så stora. Så är det här något jag ska försöka själv, hoppa utanför buren och försöka sätta Jonny eller Fluffy i trans. Tror inte Andrew går med på det riktigt, men jag är villig att försöka. Men jag väntar tills jag vet om jag får komma ner igen, får och får. Jag kan ju betala för resan men om jag inte behöver det så är det väl okej.

 

När klockan var 17 var det dags åka till Arlanda och hämta Bosse. Han och Olle har varit på Kreta i en vecka, mysigt. Planet var 1.5 tim försenat men jag hade inget bokat så det gjorde inget. När jag lämnat av Bosse så åkte jag till Älvsjö Pizzan och köpte en sallad. Hem och kolla tv, snart börjar Sagan om Ringen del 2. Jag har ju hittat en ny websida som gör fina fotoböcker, den heter Photohome. Nu har jag påbörjat 3 nya böcker till barnen, jag gör nu en om året till de alla tre. Skriver lite rolig text till bilderna, det kan nog bli roligt när de är större sedan.

 

Jag vill bara säga att jag har väldigt ont i mina ben och fötter, det är priset jag får betala för en promenad runt sjön.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 29 september 2011 15:43

Jag kommer inte att blogga något mer.

Av Louise - 31 augusti 2011 07:31

Jag tar en paus i bloggandet, ha det så bra så länge!     ...

Av Louise - 26 augusti 2011 20:32

En kollega har bekräftat att det är en IKEA prislapp som hänger under bordet på Fritidsresors reklamfilm. Hon kollade till och med upp vad bordet heter så jag är nöjd. Ibland tycker folk att jag överdriver eller att jag ser i syne, men inte den här g...

Av Louise - 25 augusti 2011 21:38

Har ni tänkt på i Fritidsresors reklamfilm att under bordet hänger lappen från IKEA. På IKEA har ju varje möbel en vit lapp hängandes där det står var man hittar den på ta själv lagret osv. Jag är helt säker på att det är en sådan lapp som hänger und...

Av Louise - 24 augusti 2011 09:24

I morse tog jag mig en promenad vid jobbet. Det har inte helt fel, det är ju inte någon direkt naturplats men helt okej väg. Det kommer bli bra sedan när det blir mörkare då det finns lampor och det är alltid folk i rörelse.   I går var det en jo...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards