Louise Dagbok

Direktlänk till inlägg 24 januari 2010

Dag 20 och en dag i Adelaide

Av Louise - 24 januari 2010 17:30

Sov länge idag, varför ska jag stressa upp när jag inte behöver. Men när klockan var 9 så kunde jag inte ligga kvar längre, upp och hoppa tjejen. Hade en väldig huvudvärk och mådde illa, jag var nämligen tvungen att ta ett piller för benen i går kväll och biverkningarna är inte roliga. Gick en bra bit för att hitta ett ställe som har öppet för frukost. En stor Latté och ägg med bacon blev det, beställde också ett stort glas juice.

Sedan köpte jag spårvagnsbiljett och tog spårvagnen till Glenelg. Det ligger vid vattnet och är en jättemysig lite stad utanför Adelaide. Resan tid tog 30 minuter så det var ju helt okej och hit ska jag åka fler gånger när jag är i stan igen. Stranden såg väldigt mysig ut och affärerna ser intressanta ut. Men jag fick ont i benen och mådde inte så bra så jag tog spårvagnen tillbaka. Det var så mycket folk på väg tillbaka till city och då kom jag på att Tour Down Under har tävling i Adelaide idag. Jag tog en promenad ner och hittade ett ställe där jag såg starten och sedan gick jag lite omkring där. Jag var tvungen att köpa en vattenflaska var 30 minut för det var 29 grader i skuggan och jag hittade ingen skugga.

När starten gått satte jag mig framför stora bildskärmen och åt en hot dog. Sedan gick jag tillbaka och såg när de rundade kurvan två gånger till innan jag tog en promenad tillbaka till YHA. Där lade jag mig ner och sov en timme, jag vaknade flera gånger av att jag snarkade. Jaja, jag var ensam på rummet. Vi fick in en japanska i går kväll men hon lämnade oss i morse, nu har det kommit två nya tjejer. Har ingen aning var de kommer ifrån.


Skickade ett mess till Resh om hon kunde hämta mig i morgon eller om jag ska ta Airportshuttle till Circular Quay och sedan ta färjan hem till henne. Jag hittar ju och det är ju ingen fara alls med det. Vi ses ju när hon kommer hem från jobbet. Hon berättade att hon måste även jobba på torsdag och att hon skulle boka en buss som hämtar mig hemma hos henne. Hon ska flyga ner till Andrew och Jen på fredag och jobba på båten, lyllos henne.


Ikväll blir det inga äventyr för mig, jag försöker väl ta mig någonstans för att handla middag men sedan blir det en tidig kväll. Kanske en ny film och sedan i säng.






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 29 september 2011 15:43

Jag kommer inte att blogga något mer.

Av Louise - 31 augusti 2011 07:31

Jag tar en paus i bloggandet, ha det så bra så länge!     ...

Av Louise - 26 augusti 2011 20:32

En kollega har bekräftat att det är en IKEA prislapp som hänger under bordet på Fritidsresors reklamfilm. Hon kollade till och med upp vad bordet heter så jag är nöjd. Ibland tycker folk att jag överdriver eller att jag ser i syne, men inte den här g...

Av Louise - 25 augusti 2011 21:38

Har ni tänkt på i Fritidsresors reklamfilm att under bordet hänger lappen från IKEA. På IKEA har ju varje möbel en vit lapp hängandes där det står var man hittar den på ta själv lagret osv. Jag är helt säker på att det är en sådan lapp som hänger und...

Av Louise - 24 augusti 2011 09:24

I morse tog jag mig en promenad vid jobbet. Det har inte helt fel, det är ju inte någon direkt naturplats men helt okej väg. Det kommer bli bra sedan när det blir mörkare då det finns lampor och det är alltid folk i rörelse.   I går var det en jo...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards