Louise Dagbok

Alla inlägg den 5 januari 2010

Av Louise - 5 januari 2010 02:15

Jag ville bara hem


Rullstol tillbaka till flyget, där pratade jag med nya besättningen om hur jag mått på första resan. De gav mig en stor flaska med vatten och pulver att hälla i flaskan, jag måste dricka mycket vatten och försöka sova. Ingen mat under hela resan, bara dricka vatten. Killen som satt bredvid mig blev lite förvånad att jag kom tillbaka, men inte kan jag stanna i Singapore. Räkningen på medicinen och läkarbesöket gick ju på 64 Singapore dollar, men jag får försöka få tillbaka det från If. Vi hade ju kommit överens om att sova på första turen men det hände ju inte så nu sov vi båda två, det lär vi få lida för senare.

Resan över till Sydney gick jättebra, sov nästa hela tiden. Men jag kände att magen inte var hundra procent bra än. Det gick bra att gå igenom säkerhetskontrollen, ingen koll i väskan alls den här gången heller. Men den här gången hade jag inget godis med mig.

Resh stod utanför och väntade på mig, hon var jätte brun och fin. Där kom jag i långbyxor, långarmad tröja och en träningsjacka och hon stod i shorts och linne. Det var 26 grader ute och det kändes underbart. Det första hon sa, nu går vi och tar en öl. Då fick jag förklara hur jag mådde och vi åkte istället hem.


Hon körde runt lite och visade området där hon bor. Men jag såg inte så mycket för det var ju kolsvart utanför. Men nedanför hennes hus så ligger vattnet och utsikten är mot operahuset och bron, underbart. Jag kommer att fira Australiens nationaldag här i Sydney och då blir det fyrverkeri igen. När vi kom fram till hennes hus så är det en lägenhet i ett hus. Hon bor med sin mamma Laura i en 3 rummare på nedre botten. Jätte trevlig lägenhet och en jätte go mamma. De gav mig en kopp te och en skinkmacka direkt när vi kom. När vi stod i köket och diskade koppen så kom det en stor kackerlacka gående förbi diskbänken. Jag visade den för Resh men hon sa bara att jag skulle låta den vara, den går när den inte hittar mat. All mat har de i förpackningar och i boxar, ingenting ligger löst. Så jag lät den vara men frågade lite försiktigt om de har ormar och spindlar här också. Inga ormar men spindlar har de, men inte de giftiga. Puh, tur för mig. Vi bäddade till mig på golvet på en madrass nedanför Resh säng, det känns som när man var liten och sov över hos en kompis. Jag och Resh satt uppe till 1 på natten och pratade. Men sedan var det dags att sova, om jag lyckas med det. 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards