Louise Dagbok

Alla inlägg den 3 januari 2010

Av Louise - 3 januari 2010 21:13

En lugn dag


Vaknade av väckarklockan och hade huvudvärk, men det var ju inte jag som var på bröllop igår. Men jag kom på att det kan ha varit för att jag slog i huvudet hos syster. Det tog en stund innan den försvann, det kanske var för att jag inte fick något kaffe igår. Hur kan man lämna barnvakten utan mjölk, fråga inte mig!


Jag upptäckte att jag nog behöver en fön med mig, jag kanske ska ut och dansa så då behöver jag fixa till håret. Eller om jag nu ska få hem en karl till Anki så måste ju budbäraren vara någorlunda snygg i håret. Så jag gick in på Elgigantens hemsida och såg att de hade en resefön för 199kr, den får det bli. Så jag började städa och fixa hemma innan jag åkte iväg till Sickla och Elgiganten. Väl där så hade de rea på fönen, så den kostade bara 149 kronor, vilket klipp. Men sedan hittade jag även LCD rengörare i reseformat, inte så billig men jag får ren lins till kameran. Sedan åkte jag hem och åt rester till lunch, det blev en laxmacka, en sill macka och ett kokt ägg och till det tog jag mig en cola. Ska ju hem till familjen och äta middag ikväll så det är ju ingen idé att äta för mycket. Fortsatte att städa lite men sedan tappade jag upp ett bad och lade mig där för en rengöring. När jag lade mig i badet föreställde jag mig en snöstorm och några minusgrader ovanför vattenytan för det var varmt i badet. Men jag var inte ute på Sandhamn utan jag var i ett badkar i Årsta.


När jag var klar så åkte jag iväg mot Tyresö. Jag körde förbi mammas grav för att tända två ljus. Det var så mycket snö och de hade skottat upp precis vid mamma. Jag fick knappt upp dörren till vår lyckta, men efter lite jobb så gick det bra. Jag ställde två ljus där för jag är ju inte hemma på mammas årsdag. Jag får tända ett ljus i Sydney, jag vet att Resh kommer att se till att jag har en bra dag. Sedan åkte jag vidare till bakis huset, det kanske blir pizza idag. Inte mej emot det var ett tag sedan jag åt pizza. Men när kom så var Patrik och Lukas och handlade och syster hade ställt in pommes i ugnen. Så det blir inte pizza utan det blir alternativ 2 som bakismat. Biff, pommes och beasås med mycket coca cola. Jag och Liam tittade lite på Star Wars filmen jag gav honom i julklapp, Michelle och jag satt och pratade lite och vi ska messa med varandra när jag är borta. Men min lilla guldklimp Lukas charmar moster till max. Vi busade lite och jag fick pussa rätt mycket på honom, hoppas nu att han inte är förkyld så jag får det. Men när det var dags för mig att säga hej då så sa han hej då till mamma och pappa. Han skulle följa med mig till Australien, han satte på sig pappas kängor, Liams mössa och Michelles vantar. Han var så söt men när jag sedan sa nu måste moster gå och att han förstod att han inte skulle följa med var jag inte så intressant längre. Så han tog upp handen och vinkade och sprang mot vardagsrummet. Men han vände och kom springande tillbaks till mig och gav mig en jättekram och puss. Jag är glad över att jag har webbkamera nu på min dator, jag kan nog inte få nog av att titta på honom.


Nä, nu är det dags att packa ner datorn. Nästa gång jag skriver är jag på andra sidan jorden.

See you mate!


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards