Louise Dagbok

Alla inlägg den 9 januari 2010

Av Louise - 9 januari 2010 02:15

Inte så mycket sömn i natt igen men en timme mer än tidigare. Vi gick upp tidigt för idag ska vi ut på bushwalk. Jag hade skrivit ner en del saker jag ville göra i Sydney och Resh pratade lite med Susanne om det. Så de bestämde att vi skulle träffas vid 9.30 och gå Slit – Manly. Så vi packade ner vatten och badkläder och åkte ner till hamnen för att möta Ian. Sedan åkte vi en bit för att parkera bilarna, nu börjar alltså denna promenad.

Den var på 12 km och det tog oss 2.5 timme och det var ett av det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Det var 35 grader varmt ute och luftfuktigheten är fruktansvärd, jag trodde aldrig jag skulle klara det. Christo var snäll och hämtade vatten till mig då och då, han gav mig mörk choklad för blodsockret. Det var så många trappor upp och ner hela tiden och de tog musten ur mig. Några gånger trodde jag att jag skulle svimma, det var fruktansvärt jobbigt men samtidigt väldigt roligt. Eller inte så roligt då när vi gick utan efteråt.


När vi hade ca 20 minuter kvar och jag kunde se målet så kunde jag inte stanna. Det var bara att gå för annars hade jag aldrig kunnat fortsätta. När vi kom fram till Manly så satte vi oss och åt lunch, det blev kyckling med cashewnötter. Det var helt okej, inte lika gott som i Sydney City men nästan. Sedan tog vi bussen tillbaka till bilen, det var skönt men jädrans vad ont jag hade överallt. Jag var inte ensam om att ha ont utan de andra kände också av promenaden.


När vi hämtat bilen åkte vi och köpte några öl och försökte leta upp en tom strand. Vi hittade ingen utan hamnade på Resh hemma beach, vi var inte ensamma utan det var massor med folk där. Men vi la oss ner och låg där och vilade en stund. Sedan åkte vi hem och gjorde mat tillsammans med Ian. Vi gjorde lite pasta carbonnara och lite annat, vi satt utanför deras hus och sedan körde Resh Ian till färjan. Jag gick och lade mig tidigt igen för jag behöver verkligen sova.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards