Louise Dagbok

Alla inlägg den 7 januari 2010

Av Louise - 7 januari 2010 06:25

Vi tar båten hem.

Av Louise - 7 januari 2010 05:21

Efter bion har vi gått runt Sydney och letat byxor till mig och nu tar vi några öl. Cheers allihop.

Av Louise - 7 januari 2010 02:15

Idag gick vi upp tidigt, klockan 7 ringde klockan. Upp och dricka te och kolla morgontv, nu tror ni att jag sovit hela natten. No man, jag var vaken mellan 2 och 7. Oj, i kväll kommer det bli tufft. Men efter lite dusch och te så körde vi iväg Laura till Toronga Zoo där hon jobbar sedan åkte vi snabbt till färjan som skulle avgå 8.45 Vi fastnade bakom sopbilen och vi fick springa till färjan men vi hann. Färjan över tog ca 20 minuter och det var härligt. Ett underbart alternativ istället för buss och tunnelbana.

När vi var framme tog vi en promenad till Darling Habour och till IMAX. IMAX har världens största bioduk, och där skulle vi se Under the Sea 3D. Den var helt underbar, det var underbart filmat och fotat, jag rekommenderar det starkt. Den är bara 50 minuter lång men den är filmat hos Andrew och Rodney ute vid Neptune island. De filmar vithajar och sälarna, totalt underbart.

När vi var klara så gick vi på stan, vi hade ett uppdrag. Vi skulle försöka hitta bomulls byxor eller linnebyxor till mig. Kläderna jag har med mig är lite varma, inte för 30 grader och denna jobbiga luftfuktighet. Så efter vi gått runt i 3 timmar och hittat mycket grejor till Resh så hittade vi två par där vi började i Darling Habour. Jag köpte mig ett par UGG’s också, de kan jag absolut inte använda här men i vår när jag kommer hem. *asg*


Nu kände vi värken i fötter och ben så vi var tvungna att blöta ner oss lite, så vi tog oss några öl i hamnen. Där satt vi och funderade på hur vi skulle slippa gå hela vägen tillbaka till färjan. Vi kollade vad vatten taxi skulle kosta men det var för mycket. Men sedan såg vi en annan färja som skulle kunna ta oss till den andra färjan, men det fick vi inte. Så vi tänkte om och gick till bussen, men där måste man ha förköpta biljetter för att åka så det slutade med att vi gick hela vägen tillbaka och fick springa sista biten för att hinna med färjan. Men sedan satt vi där och vila lite.


När vi kom hem så lämnade vi tillbaka filmer de hyrt och köpte pommes och vitlöksbröd. Resh skulle laga Spagetti carbonara till middag så vi var och handlade lite för det. Men vi åkte hem och åt pommes med barbequesås och låg och vilade i soffan. Jag nickade till och snarkade till och med sa Resh. Men det var bara några minuter så det lär inte bli några problem i kväll. När Laura kom hem så började Resh med maten och den var jätte god. Inte som vi gör men helt okej. Vid 9,30 började en dokumentär på tv om Killer Wales, jag somna efter några minuter, så det var lika bra att gå och lägga sig. Så en snabb dusch för att kyla ner mig sedan in i sängen. Gud va trött jag är.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards