Louise Dagbok

Direktlänk till inlägg 30 januari 2010

Dag 25 idag kommer jag hem till kalla Sverige igen

Av Louise - 30 januari 2010 08:19

Jag gick ut och väntade på bilen som skulle ta mig till flygplatsen, den kom i tid och jag var på flygplatsen en halvtimme tidigare än jag behövde. Jag fick stå i nästan en timme för att checka in väskan men det gick bra. Den vägde 19,9 kg så allt är under kontroll.


Jag gick runt och kollade i butikerna för att handla sista minuten presenter. När det var dags att gå på planet så var det 45 minuter försenat. Men när vi äntligen fick gå in och sätta oss så hade jag en ledig stol bredvid mig igen, jag har sådan tur med detta. Resan upp till Singapore gick bra, ingen skräckresa den här gången. Jag tittade på 10 avsnitt av The Methodist (tror jag serien heter), killen som har huvudrollen är från Australien. Men när jag såg avsnitt 8 så måste jag ha somnat. Eftersom vi var försenade så hade vi tydligen bara en halvtimme i Singapore, så jag sprang till Burger King och slängde i mig en Whopper. Gud va god den var, den var alldeles nygjord så den var varm och underbar. Men jag fick inte i mig allt utan jag måste springa tillbaka för att hinna tillbaka inom halvtimmen. Men när jag var tillbaka vid min gate så fick vi sitta där i nästan en timme. Jag hade hunnit äta hela min whopper och pommes till.


Nu är vi alltså på väg till London och på den här turen vill jag sova. Jag försökte sova och lyckades nog sova i 4 timmar men that’s it. Jag började titta på en tv serie jag tyckte var trevlig hemma i Sverige, Who do you think you are? De var jättebra avsnitt och jag hann se alla innan det bar dags att landa i London.


Som vanligt i London är det världens tuffaste säkerhetskontroll. Jag bröt en nagel under hela kontrollen, otroligt. Gick och åt frukost och under tiden messade jag med syrran. Dags att shoppa taxfree alltså.


Jag hittade ett kreditkort under en stol när jag satt och vilade. Jag lämnade in kortet i informationen och kände mig rätt duktig. Men nu är det dags att åka sista biten hem.


När jag kom hem så såg jag all snö och tänkte, vad gör jag här? Min väska var den sista på bagagebandet, puh. Pia stod och väntade på mig när jag kom ut, men var är min jacka? Okej, jag ska alltså gå ut så här i minus 6 grader? Tydligen har det blivit ett missförstånd för min jacka hängde på mitt rum på jobbet. Jag hämtade en isbil hos Pia, den var totalt in isad och jag kom inte ens in i bagageluckan och på förarsidan. Jag körde hem och fick leta efter en parkeringsplats igen, nu ställer jag mig frågan igen, vad gör jag här?


Men nu är jag hemma och det är dags att börja planera nästa resa.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 29 september 2011 15:43

Jag kommer inte att blogga något mer.

Av Louise - 31 augusti 2011 07:31

Jag tar en paus i bloggandet, ha det så bra så länge!     ...

Av Louise - 26 augusti 2011 20:32

En kollega har bekräftat att det är en IKEA prislapp som hänger under bordet på Fritidsresors reklamfilm. Hon kollade till och med upp vad bordet heter så jag är nöjd. Ibland tycker folk att jag överdriver eller att jag ser i syne, men inte den här g...

Av Louise - 25 augusti 2011 21:38

Har ni tänkt på i Fritidsresors reklamfilm att under bordet hänger lappen från IKEA. På IKEA har ju varje möbel en vit lapp hängandes där det står var man hittar den på ta själv lagret osv. Jag är helt säker på att det är en sådan lapp som hänger und...

Av Louise - 24 augusti 2011 09:24

I morse tog jag mig en promenad vid jobbet. Det har inte helt fel, det är ju inte någon direkt naturplats men helt okej väg. Det kommer bli bra sedan när det blir mörkare då det finns lampor och det är alltid folk i rörelse.   I går var det en jo...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards