Louise Dagbok

Alla inlägg under mars 2010

Av Louise - 24 mars 2010 19:41

Gick upp tidigt och idag ska det plågas, jag gick i 55 minuter och det var riktigt jobbigt. Men efteråt känner jag mig rätt nöjd, det jobbiga är att jag får så ont i kroppen efteråt. Den blir så stel att jag har svårt att röra på mig.


Allt var rätt lugnt på jobbet idag, hade ont i huvudet och gick hem lite tidigare. Åkte och tvättade bilen för i morgon ska den i på service och jag vill lämna in en ren bil. Handlade lite mat och det blev korv med bröd till middag. Så att det börjat komma upp lite blommor nedanför balkongen, ni ska få följa dess uppväxt under våren.


  

Blå krokus ser det ut som.


  

Här är nog lite av varje.


Fortsättning följer i morgon.


Var så trött så jag lade mig på soffan och vilade en stund, och slocknade. Men jag vaknade av att mobilen buzza, det var en kollega som ville snacka lite. Men det var tur, då missade jag inte tvättstugan.


Fick min deklaration idag och det var trevliga besked. Men det visste jag nu nästan för att jag betalar ju ändå väldigt mycket extra i skatt varje månad. Men nu har jag nästan 10 vithajar till semestern eller så sparar jag dem till min långa semester i vinter. (vithajar = laxar)


Ikväll blir det en tidig kväll, jag är så trött.


  

Av Louise - 23 mars 2010 20:15

 Började dagen med ett möte i stan hos de som har vårt nyhetsbrevsprogram. Bruden som visade mig allt var väldigt duktig men hon pratade ett dataspråk som jag inte har en aning om. Men vi satt där i nästan två timmar och jag var nöjd när jag åkte därifrån.

Jag tog en omväg till jobbet, jag körde förbi MaNoLin. Det är en silversmedja där Lise köpte min Louise ring på min 40 års dag. Den är lite stor så jag ville ta ner den lite, och det var inga problem visade det sig.


Sedan var jag på jobbet och jobbade på som vanligt. Efter jobbet åkte jag hem och började leta släktingar igen, det börjar bli lite svårare nu. Idag säljs Digitalfototidningen som min hajbild är publicerad i, jag är så stolt över mig själv.

Av Louise - 22 mars 2010 21:46

Jobbade på som vanligt, en vanlig dag på jobbet. Som började med en promenad på bandet. Fick rätt ont i nacken efter stund vid datorn, tur att Anna kommer nästa vecka. Finns det en ledig tid så tar jag den, det behövs.


Gick ner och pratade med ”Lilla Italienaren” idag, beställde kycklingsallad med tzatziki. Det kan jag nog äta flera gånger den här veckan, det blir svårt att få ihop en matlåda när jag inte äter middag hemma.

Efter jobbet åkte jag hem och vilade en stund men sedan åkte jag till Nettan, min svägerska. Hon hade ljusparty och det var 16 personer där, gott med kanelbulle kan jag säga. Jag hittade faktiskt lite grejor, en present till syster blev det också. Sedan hade hon en lottdragning, man betalade 50 kr per lott och sedan drog de en vinnare som vann alla pengar från försäljningen av lotterna. Jag hade lott nummer 46 och det var lott nummer 45 som vann och det var Cissi. Cissi är min brorsons flickvän, så vi höll vinsten till familjen.


Sedan hem och ta en macka och titta på CSI, snart ska jag sova.

Av Louise - 21 mars 2010 19:12

Vaknade av mig själv i morse, det är så skönt att göra det. Det händer inte ofta att jag gör det, speciellt inte på vardagar då jag går upp 05.30 Men nu har jag gjort det i två dagar och jag är rätt nöjd med helgen.


Åt en liten frukost i morse för jag måste vara hungrig vid 12 tiden. Jag städade köket idag också för det var för mycket chokladkladd över allt. Städar jag hårt jobbar jag upp min hunger också, vet inte om jag lyckades. Åkte ner och mötte upp Pia på Enskede Värdshus, idag ska vi äta brunch. Jag fick ett presentkort efter min 40 års middag, de debiterade mig för drickat som ingick i priset. Så det var första gången för både mig och Pia, men vi visste inte riktigt om det var brunch eller om det var julbord. Det snöade som sjutton utanför när vi satt där och åt, så det kändes lite som ett julbord. Jag är rätt nöjd med maten, det var rätt gott. Helt klart värt pengarna, och sällskapet. Det är rätt trevligt att bara sitta och prata, samtidigt som man mofflar i sig mat.


  

Trevlig stämning...


  

Ägghalvor, salami, gravad lax, potatis, sill, rostbiff och tapanade.


Åkte till Tyresö för att se när Michelle spelar handboll igen, de spelar i Nybodaskolan idag. Jag kom i slutet av första matchen och jag satte mig med alla andra föräldrar. De andra vände sig till mig och sa att Michelle har varit helt tokig i början av matchen. WHAT, men de menade att hon gjorde många mål. Syster kom straxt efter mig och vi var redo inför andra matchen, de vann den också. I den tredje matchen stod Michelle i mål och hon var duktig. Utespelarna var också duktiga för de gjorde flera mål än det andra laget. Vid ett anfall fick Michelle bollen i ansiktet, hon blev ledsen och gick till avbytarbänken, där försökte tränaren ta av henne målvaktströjan men hon skakade på huvudet och gick ut och ställde sig i målet igen. Då började moster nästan att gråta, det var inte långt ifrån kan jag säga. Där blev moster riktigt stolt. De vann även den sista matchen, de var riktigt duktiga idag.


Sedan hem och ta det lugnt.


  

Av Louise - 20 mars 2010 18:53

 Satt uppe till 00.30 igår och letade släktingar och jag hittade en ny från 1600-talet. Satt och renskrev allt igår och jag tänker nu köpa en fin bok där jag ska få in allt som jag sedan kan lämna ifrån mig till systers flicka Michelle. Från henne så har hon 8 generationer mammor bakom sig, det är helt otroligt. Man kan säga så här: mammas mammas mammas mammas mammas mammas mammas mamma eller mammas mormors mormors mormors mor.


Jag gick upp vid 9.30, skönt att få sova lite. Åt lite frukost och då ringde bästisen Lise och berättade att hon är redo för New York nu, eller i maj som vi bestämt. När jag ätit frukost så satte jag mig framför datorn igen och började.


Nu slutade jag och klockan är 18.30, det är helt otroligt. Jag har ingen aning om det har varit fint väder eller om världen har gått under. Jag sa till min andra bästis Pia att det här är den bästa bantningen, jag glömmer nämligen bort att både äta och dricka. Nu är det väl dags att äta något, men kanske inte. I morgon ska jag och Pia på brunch och då ska vi ju äta mycket. Men, jag känner mig lite hungrig faktiskt, bara lite mat.


Min kamera är nu såld och jag har fått in lite pengar på kontot. Jag fick ett mail fån Internetgirot att köparen har godkänt varan och att pengarna är på väg. Men sedan ringde Uffe och berättade hur nöjd han var med kameran. Han sa att den är ju som ny och att han nu längtar tills isen släppt så han kan använda undervattenhuset. Lycka till Uffe!


Pratade med syster och hon hade två lådor kladdkakemuffins med sig hem, hon la säkert undan dem från att säljas. Hon säger att hon inte gjorde det men med den där familjen vet man aldrig. De slukar kladdkakemuffins där borta, men det är ju bara roligt.

Av Louise - 19 mars 2010 23:45

Uppe med tuppen som vanligt och träna, det kändes helt okej. Har känningar i vaden och den är lite svullen, få ta ett snack med Anna idag.

Anna masserade mina ben och vi kom fram till att jag verkligen binder vätska och måste få hjälp med det. Jag bad henne massera mina axlar de sista minuterarna för jag spänner mig när hon masserar benen. När hon gjorde det kom vi fram till att jag behöver en riktig omgång här uppe, knutar överallt.


Efter massagen var det dags för lunch, idag blev det thai och det var som vanligt gott. Ett litet möte hann vi också med och där är vi på gång med något stort, hoppas jag.


Varje fredag brukar de som sköter köket bjuda på något gott, det är min vecka kan jag säga. En speciell utvecklare ( no name) har trackat oss hela veckan och vi har bara låtsats som ingenting. Men idag ska han få. Anki köpte färska hallon och jag hade bakat kladdkakemuffins (nähä) till alla. Elinor var med och fixade till fikat och det blev en hit.



  

Men nu blir det inge mer kladdkakemuffins för mig, på bra länge.


Efter jobbet åkte jag till syster och lämnade Tyrolds kladdkakemuffins. De ska sälja i deras kafeteria i morgon, det är ju bra för laget. När jag körde in på parkeringen såg jag att mitt jobbs tejp har kommit till användning, fungerar till allt.


  


Hem och ta det lugnt, den här helgen ska jag bara slappa. Förra helgen så var jag ju ute och åkte hela helgen men nu ska jag vara hemma, åtminstånde på lördagen.

Av Louise - 18 mars 2010 18:38

Eftersom jag gick och lade mig halv tio så var jag rätt pigg när jag vaknade i morse. På med träningskläderna och iväg till jobbet, halvvägs till bilen kändes det som att jag glömt något. Jag stannade till och kollade om jag hade mobilen med mig, det hade jag. Men då kom jag på det, glasögonen. Jag såg ju ingenting… jag hade märkt det när jag satt mig i bilen. Jag gick på bandet i morse, käkade frukost och duschade men sedan åkte jag ut till mormor på Stavsnäs. Jag skulle hämta lite papper gällande bostadsbidraget, men jag fick en fika på köpet. Det var trevligt att sitta och prata lite men sedan var det ju dags att åka till jobbet. Var tillbaka och igång vid 9 tiden, snabba puckar. Men som Lise påminde mig om, vi har ju rekordet hur fort man kan köra till Malmö och sedan ha en vodka redbull i handen. Så det var ju inte så konstigt att det gick fort att åka till mormor fram och tillbaka.


Jobbade på och jag kände att jag ligger rätt bra till i min planering. Jag gick till och med och frågade en kollega hur mycket han ville ha i TIL-Tidningen i junibladet. Han frågade om jag menade i år eller nästa, skojare där.


Efter jobbet åkte jag hem och bakade en sats kladdkakemuffins, den sista på mycket länge. Nu blir det inga på ett tag, jag mår så illa av allt socker. Jag behöver inte äta dem utan jag känner i luften hur mycket socker det är.


Tur att det är massage i morgon, det ska bli skönt. När jag kom hem hade jag fått ett litet paket från tidningen Digitalfoto. Det var boken jag fick för att jag skickade in en bild till reportaget ”Heta bilder”, där jag nu har en bild publicerad. Hur roligt som helst men roligast är att jag fått en bok om att fotografera med blixt.


  


Här är bilden, men de har missat att skriva in white efter Great och Shark....


  

Det här är en liten tuffing som inte ville ha mössa när han har cooola glasögon.


Ikväll är det Criminal Minds och då vet ni hur det är, hej då.

Av Louise - 17 mars 2010 19:08

Vaknade vid halv 7, orkade inte åka och träna idag. Har inte sovit bra på natten, hade ont i magen hela natten och den är fortfarande väldigt svullen. Så jag gick upp och åkte till jobbet i mysbyxor för jag fick inte på mig något annat.


Efter en stund på jobbet kom jag på att jag inte ätit min medicin på 3 dagar, jag har glömt dem hemma. Jag gick ner på parkeringen för att åka hem då ”Lilla Italienaren” kom fram till mig. Han sa: Du var inte här i morse, jag har koll på dig?

Jag sa: Orkade inte, låg kvar i sängen.

Han sa: Aha, gör inte om det.

Jag sa: Du vill bara att grinden ska vara öppen när du kommer?

Han sa: Ja, den är så jobbig.

Och så skrattade vi och jag åkte hem och tog min medicin. Sedan jobbade jag på och idag skickade jag iväg vårt första nyhetsbrev. Det tog några sekunder efter jag fick det så var kunderna redan inne och läste. Det var ju hur roligt som helst, hoppas fler läster.


Hem och panta burkar, jag fick ihop 31,50. Det räckte till bullformar och en paprika. Så hem och baka sista satsen kladdkakemuffins, de här blev rätt bra. Mår bättre i magen men den känns lite öm och svullen fortfarande. Nä, nu är det dags att ta det lite lugnt.


Kram på er.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards