Louise Dagbok

Alla inlägg under mars 2010

Av Louise - 9 mars 2010 20:44

Uppe tidigt som vanligt, jag är nu i slutet av min bok. Den är rätt spännande och snart har han mördaren fast, jag hoppas att den tar slut i morgonbitti. När jag kom till jobbet i morse så var det som en bastu på lagret, det var rätt tufft att ställa sig på löpbandet. Efter 10 minuter var jag redo att ge upp men jag gav mig inte, såg mig själv gående på 5th Avenue i en lätt sommarklänning. Så jag traskade på i 50 minuter och sedan var jag nöjd.


Jag var som vanligt väldigt produktiv på jobbet idag, jag förberedde mig inför ett möte vi har i morgon. Det ringde rätt mycket på supporten också, vi hade några manfall men var gör det. Vi klarar oss alltid, vi har ju ändå den bästa supporten i Sverige. Skickade ett mess till Elinor i går kväll om att jag skulle köpa thai till lunch, och hon hängde med. Och idag hade de lyckats, det var något bättre än i fredags. Men något har hänt där borta, de har tagit bort den fräscha salladen och coca colan är borta. Hur ska vi lösa det här i framtiden? Elinor var smart, hon tänkte köpa cola på Willys innan så vi hade men hann inte det. På fredag ska jag göra det, då blir det cola till lunch och en latté till fikat.


Efter jobbet åkte jag hem och lagade lite mat, nu har jag matlåda i morgon också. Gjorde några bollövningar, måste komma ihåg att göra dem annars blir Anna ledsen. Hon masserade mig i dag och hon kände att jag har samlat på mig vatten. Det är tydligen inte så bra att samla på sig vatten, hon sa att det kan bli så när man börjar träna. Men sedan måste jag kolla upp hur mycket min medicin har med saken att göra. Så det blir massage nästa vecka också, hon vill kontrollera om kroppen har arbetat bort vätskan. Även om det gör fruktansvärt ont så är det skönt efteråt, och det gör hemskt ont kan jag berätta. Jag gör roliga grimaser, Anna säger att hon inte tittar när jag gör dem men jag vet inte om jag ska tror henne. Fast vad ska jag göra, jag måste ju få utbrott av smärtan.


Ikväll är det nytt avsnitt av Cougar Town, men orkar jag sitta uppe och titta på det. Den som är vaken får se.


  

Av Louise - 8 mars 2010 20:27

Uppe med tuppen och på löpbandet efter 30 minuter. Idag har jag ju lagt om schemat så jag gick i 55 minuter och sedan tog jag en dusch och avslutade med frukost. Det kändes faktiskt mycket bättre att göra på det här sättet, jag fortsätter med det här.


Idag blev det mycket jobb, jag tycker själv att jag hann med rätt mycket. När jag gick på löpbandet i morse så kom jag på några saker. Först kom jag fram till att jag vill ha utbildare på mässan som försöker sälja in kurser. De kan också gå omkring för att insupa olika intressanta intryck. Men vi behöver ett informationsblad där vi beskriver våra kurser och självklart lite priser på det. Och när jag börjar med något så kan jag inte sluta förrän det är klart, så nu har vi ett blad vi kan dela ut på mässan. Självklart ska vi fixa något bättre men det får bli lite senare.


Efter jobbet åkte jag till Gullmarsplan och Snusboden, jag hämtade ut ett paket de inte fick ner i brevlådan. Det var Criminal Minds Säsong 4, äntligen. Nu har jag några säsonger av Who Do you think you are och Criminal Minds, dags för en soffhelg snart.


  


Det knackade på dörren på kvällen och det var en av mina grannar. De vill ha med mig i styrelsen, igen. Men jag säger att jag inte har tid, jag vill helt enkelt inte.


Ikväll blir det en tidig kväll, jag känner mig lite trött.


  

Av Louise - 7 mars 2010 19:16

Vi vaknade tidigt båda två, och det var utan bebisljud. Mads var nämligen hemma på Sandhamn med sin pappa, så vi hade en trevlig lördagkväll. Den blev inte så sen, vi försökte verkligen se en hel film som började 21.30 Vi satt i var sitt hörn i soffan och tittade på Seven men efter en stund så sa vi båda två att nu får det vara nog. Vi somnade rätt fort efter vi lagt oss.


Lise åkte hem med första färjan till Sandhamn, de går ju inte så ofta nu på vintern. Men vi har i alla fall kommit fram till att vi ska åka till New York och vi ska kolla lite resor under veckan. Men jag tror inte Lise hann vara hemma så länge förrän hon ringde och då har hon kollat upp massor med resor. Så nu har vi hittat en resa i slutet av maj, så nu ska jag ansöka om semester i 3 dagar för detta. Nu får vi hoppas att någon vill köpa min kamera med undervattenhus så jag får fram lite pengar. Men vi ser verkligen fram emot denna resa, vi har inte rest tillsammans på många år. Nu är det ju bara över en helg men ändå. Jag vet att man kan köpa kameratillbehör väldigt billigt i USA, jag har tittat på ett undervattenhus till min Canonkamera.


  


Jag har kollat på den nya serien Cougar Town på kanal 5, den är helt tokig. Hur kan man klaga på hur man ser ut som 40 åring om man ser ut som henne. Hon ser förmodligen bättre ut nu än vad hon gjorde när hon var 20 år. Men den är rolig, de har rätt sköna kommentarer.


I morgon är det dags för jobb igen, det ska bli så ”roooooligt”. Jag börjar träna i morgon bitti igen, nu har jag haft ett uppehåll i en vecka så det ska bli skönt att få börja igen.  Jag ska lägga om mitt program lite, ändra på tiderna. Jag börjar promenera vid 6 tiden, sedan stretch, dusch och sedan frukost. Jag vänder på dem lite, vi får se hur det går men jag tror på den ändringen. Nu när jag inte har något inbokat nästa helg kanske jag ska köra ner till pappa och hälsa på. Får ringa och kolla med dem om de har tid att träffa mig på lördag, för på söndag ska jag till mormor igen.


Nu har jag lagat middag och det blev lite över till matlåda i morgon. Jag kom på att jag har lasange kvar på jobbet sedan torsdag förra veckan, men jag tror inte den är så god i morgon.


  

Av Louise - 6 mars 2010 22:53

Vi var på restaurangen före 17 och fick vänta en stund för att få ett bord. Men när vi väl fått ett och beställt in maten så var vi på gång. Det blev lite sallad först, sedan veg vårrullar och till sist kyckling med cashewnötter. Det var riktigt gott och det är trist att man inte är där och äter oftare.


Hem och titta på melodifestivalen och filmen Seven med Brad Pitt. Jag berättade för Lise att jag tänkt åka till New York, då säger hon att hon vill följa med. Så nu har vi bestämt att vi ska åka i slutet av maj, kanon. Vid 22 började jag bli ordentligt trött, kanske dags att sova lite.


Drömma om New York och alla fina bilder jag kan ta när jag är där.


  

Av Louise - 6 mars 2010 15:31

Idag vaknar man till strålande sol och det droppar på balkongräcket. Jag har bestämt mig för att tacka nej till kryssningen nästa helg. Det känns inte riktigt bra och då är det ingen idé. Det blev en stadig frukost framför vinterstudion, sedan städade jag lite inför mitt besök idag. Jag tog en promenad till gullmarsplan för att hämta ut ett paket från England. Jag har beställt 5 säsonger av WHO Do you think you are?. Köpte en korv med bröd och en dricka sedan gick jag hem igen. Tittade på ett avsnitt med Bill Oddie sedan var det dags att göra sig i ordning innan Lise kommer.


Jag ska ta väl hand om min vän, hon är ifrån sin lilla Mads för första gången. Vi ska äta på Koh Pangan och det ser vi båda fram emot, vi kan vänta hur länge som helst för att få ett bord. Vi har inte bråttom, inte alls.

Av Louise - 5 mars 2010 22:00

Började dagen med en frukost på Rådmansgatan hos ett företag som jobbar med nyhetsbrev. Jag bokade in mig på ett frukostmöte som visade sig vara väldigt intressant. Sedan åkte jag hem till jobbet och började jobba, ska försöka få in ett möte med personen från företaget. På jobbet var det rätt lugnt men jag hade rätt mycket att göra, som vanligt tänker ni. Men jag har rätt mycket att göra, men inte så jag lider av det.

En kollega som fyllde jämnt i år bjöd på smörgåstårta till lunch men jag kände att jag behöver inte mer onyttigt så jag och en till köpte thai till lunch. Det var inte den godaste gången men det gick ner.


Efter lunch hade vår avdelning ett möte som ”chefen” kallat till. Det började lite snällt men avslutades inte så snällt. Kände mig lite överkörd i vissa delar, jag fick inte svaren jag frågade efter och jag kände mig lite utpekad. Men nu kom vi överens om att idag börjar vi om på ny kula och det som hänt har hänt. Jag kommer att fortsätta som vanligt men vissa personer kommer nog märka en skillnad och förändring. Men i morgon är en annan dag.


Efter jobbet åkte jag hem och lade mig i badet, det var riktigt skönt. Låg där i varma badet och läste en bra bok, ville ligga kvar tills boken var slut men jag får läsa ut den senare i kväll istället. Åt lite middag och tog det sedan lite lugnt i soffan. Pratade med syster och vi skrattade gott åt vissa saker. Sedan började Skavlan och där såg vi att Kat Von De skulle vara gäst, hon är så cool och en otroligt duktig tatuerare. Tänk om man ändå hade en tatuering av Kat, det vore något.


I morgon kommer bästisen på besök och då ska vi äta thai till middag och sedan ska vi bara sitta och mysa i soffan.


  

Av Louise - 4 mars 2010 21:18

Idag kom jag hela vägen till jobbet, och jag stannade kvar hela dagen. Det var lite jobbigt, fick lite huvudvärk men en ipren på det så var det över.

Efter jobbet fick jag mina naglar fixade och det var verkligen på tiden. Nu är de röda och fina och jag har fått låna nagellacket så jag kan fylla på.


Ikväll är det dags igen för Criminal Minds, som jag har längtat. Så tyst nu, nu börjar det.


  

Av Louise - 3 mars 2010 08:59

Idag gick jag upp och åkte till jobbet. Hur knäpp får man vara på en skala? Jag kände när jag borstade av bilen att det var väldigt jobbigt men åkte ändå. När jag kom till jobbet så kände jag att jag blev väldigt varm av att få igång datorn, pratade med en kollega och tog febern och hade 38,9 i höger öra och 38,1 i vänster, så jag har alltså hög feber. Så jag pratade med chefen och gick hem. Doktor Anna sa till mig att ta det lugnt och hålla koll på febern, jag missade lite där. Men nu ligger jag här i soffan igen, booorrrrring.



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards