Louise Dagbok

Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Inte bakis, men väldigt trött

Av Louise - 30 november 2008 20:06

Man börjar bli gammal, orkar inte ens vara ute till klockan 01. Jo, det orkar jag. Jag ville gå upp tidigt så jag hinner ha ett ljus tänt en stund på morgonen innan jag ska iväg. Jag åkte till min morbror för att hämta min mormor som varit i storstaden Älta i några dagar. Hon lämnade nog aldrig lägenheten men hon var någon annanstans i alla fall. Fick hjälpa till att söka efter kanal 1 på två tv apparater för han klarade inte av det. Det gick väldigt fort för det var ju inget märkvärdigt. Sedan for jag och mormor iväg för att handla lite, hon har ju slut på kaffet. Hon har inte haft kaffe på en vecka, hur har hon klarat sig.

 

Vi handlade lite mat och självklart mer fågelmat. Mormor bjöd på smörgås och kaffe när vi kom fram. Jag kunde inte stanna så länge den här gången för jag skulle hem till Pia på adventskaffe.

Sussilull är sjuk och är hemma i morgon, krya på dig vännen. Jag har känt mig lite snorig men jag ska inte bli sjuk igen. Det är julbord på torsdag och jag har missat flera julbord pga att jag var sjuk. En gång hade jag njurbäckeninflammation, en annan gång en stor blåtirra på ögat så den här gången vill jag verkligen inte vara sjuk. Jag längtar efter sill, lax, julskinka och kokt potatis. Hoppas verkligen att det här stället är bra för vi har varit på några ställen som har varit skit.

Men nu åter till vad jag gjort idag, jag hamnade hemma hos Pia för lite adventskaffe. Det bjöds på lussebullar, kanelbullar, pepparkakor och julgodis. Och Tilda var i sitt ess, hon körde med mig hela tiden. Jag var hennes tjänare, släng bullen, hämta bulle, släng godis, hämta godis och mer därtill. Men en sötnos får köra med mig hur mycket hon vill. Hon ville i alla fall inte suga på min näsa som en annan kille ville igår. Men hon är ju också ett år äldre, så jag vet vad jag har att vänta mig nästa år.

Hem och laga lite mat, det blev lax och potatis. Lagade lite kassler också som jag ska ha med mig till jobbet. Sedan satte jag mig ner och gick igenom lite julklappsinköp. Kontrollera vilka jag glömt och vad jag har kvar att handla för. Jag måste hålla mig inom en viss ram för annars går jag till överdrift.

 

Såg i tidningen att i morgon klockan 21 så är det Tillbaka till Eden på en av kanal 4. Jag har tydligen missat del 1 men i morgon är det del 2, kan jag inte missa. Synd att jag inte har en inspelningsbar DVD, för då hade jag spelat in den. Jag kanske kan fråga någon på jobbet i morgon.

 
 
Ingen bild

Elinor

30 november 2008 21:39

Va fint det blev hemma hos dig med stjärnan och din fina adventsljusstake, du är så pysslig! Sov så gott! Kram Elinor

 
sussilull

sussilull

1 december 2008 10:06

Va mysigt det ser ut! Jag har pyntat lite (så mycket som jag orkade) och tar resten nästa helg.

http://www.sussilull.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 29 september 2011 15:43

Jag kommer inte att blogga något mer.

Av Louise - 31 augusti 2011 07:31

Jag tar en paus i bloggandet, ha det så bra så länge!     ...

Av Louise - 26 augusti 2011 20:32

En kollega har bekräftat att det är en IKEA prislapp som hänger under bordet på Fritidsresors reklamfilm. Hon kollade till och med upp vad bordet heter så jag är nöjd. Ibland tycker folk att jag överdriver eller att jag ser i syne, men inte den här g...

Av Louise - 25 augusti 2011 21:38

Har ni tänkt på i Fritidsresors reklamfilm att under bordet hänger lappen från IKEA. På IKEA har ju varje möbel en vit lapp hängandes där det står var man hittar den på ta själv lagret osv. Jag är helt säker på att det är en sådan lapp som hänger und...

Av Louise - 24 augusti 2011 09:24

I morse tog jag mig en promenad vid jobbet. Det har inte helt fel, det är ju inte någon direkt naturplats men helt okej väg. Det kommer bli bra sedan när det blir mörkare då det finns lampor och det är alltid folk i rörelse.   I går var det en jo...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<<
November 2008 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards