Louise Dagbok

Alla inlägg under juni 2009

Av Louise - 9 juni 2009 19:49

Winter may have arrived, but the shark action continues to get hotter!! Enter the big boys..... Guy, IMAX, 5m long Mulga and super heavyweight Jonny returns for his triumphant 10th season in a row!

These regular big boys, known to us for many years, were joined with a few newly identified lovely ladies and a couple of new mates making a total of 14 sharks for the trip. This could not have happened to a more deserving group, thanks guys!

Thank you Mike for a great new game to play onboard and congratulations to Donna for completing Rodneys 10 piece puzzle with no clues!

Cheers RFSE Team

(Kolla in bilderna, klicka på första bilden. Det är en bild på en kvinna och tre män i dykardräkter, de var jag ute med på förra turen. Jag är så glad för deras skull.)

Av Louise - 9 juni 2009 15:33

En av passagerarna har spelat in en film från hans trip. Här ser ni att när han var nere så fanns det faktiskt vithajar där.


Av Louise - 8 juni 2009 21:49

Den här dagen började bra, för när jag var ute på min morgonpromenad så hittade jag 20 kr. Jag tror att det var två damer som gick förbi mig som tappade den men jag sa inget. När det gått en bit till så tog jag upp den. Så den kan man göra mycket med.

 

Sedan var det väl en helt okej dag på jobbet, mycket prat men också mycket jobb. Jag skrev ner allt jag gjort och jag vart lite överraskad hur mycket jag gör. Men jag är duktig.

 

Efter jobbet körde jag Lasse och Lars-Erik från Konsum Nord till Globen hotell. Jag visade dem huset på Globen, jag sa att de förmodligen fått rum i annexet (Sällskapsresan 2). Herregud vad vi skrattade. Lasse är tydligen väldigt höjdrädd så han var inte så road över det. Hem och göra ingenting till klockan blev 18.30, då var det dags att åka och hämta Leif vid tunnelbanan i Globen. Sedan åkte vi till hotellet och hämtade upp Lasse och Lars-Erik. Vi mötte upp Anki nere i Hammarby Sjöstad, vi gick ner mot vattnet och kollade läget. Men sedan gick vi in och satte oss. Vi hade lite underhållning ute på vattnet, det var tre personer som paddlade kanot. En av personerna ramlade i två gånger, första gången var på grunt vatten. Då kom personen upp i kanoten igen efter en stund, men andra gången de åkte i vattnet så var det på djupt vatten och då var han tvungen att bli bärgad till grunt vatten. Det var rätt komiskt. Det var väldigt god mat, och väldigt gott sällskap.

 

Efter ha kört dem tillbaka till hotellet är jag nu hemma och ska gå och lägga mig. I morgon är en ny dag och en ny promenad. Kanske hittar jag en 50 lapp.

 

God natt kompisar.

Av Louise - 7 juni 2009 21:19

Ville inte gå upp när klockan ringde redan klockan 8, så vad gjorde jag? Gick upp och lade mig i soffan och kollade på film. Där log jag till jag var tvungen att åka och hämta mormor. Jag mötte upp henne som vanligt, hon hade mycket att prata om. Det var om Marlene som sjöng på fotbollen igår, Söderling som ska spela tennis idag och hur mycket det har blåst på landet. Jag lyssnar som vanligt. Det var inte så mycket bilar i dag i Mölnvik, det är skönt. Det tycker både mormor och jag, det går fortare då.

 

När vi handlat klart så åkte vi ner till Bygdegården i Stavsnäs för mormor skulle rösta. Det gick fort, hon ville inte prata med personerna utanför utan hon gick direkt in och hämtade valsedlar. Men sedan var det skönt att komma hem till landet. Mormor satte på maten och jag gick ut och satte mig på trappen. Solen sken och det var rätt varmt på trappan, vi får fika ute idag tycker jag. Mormor bjöd på pannbiff med lön och färskpotatis, alltid lika gott. Jag fick lite med mig hem som jag frös in på en gång. Bra att ha när jag inte har något annat att ta med mig till jobbet. Och det sparar lite pengar. Mormor frågade om jag ville dricka kaffet på trappan, och självklart ville jag det. Jag passade på att ta ner fågelhuset och satte istället upp blombordet. Jag installerade även en bärbar telefon till henne, nu kan hon ta med sig telefonen ut. Jag visade hur den fungerade och det var inte så svårt sa hon. Vi får väl se om hon använder den sedan.

 

När jag kom hem så satte jag mig och släktforskade igen, jag hittade lite på morfars sida. Men jag har inte hittat morfars pappa än. Kanske ska leta efter hans födelsebevis hos mormor, om hon har det. Det blev en tonfisksallad till middag, det är alltid lika gott. Men sedan fick vi besök ute på gården, en luftballong. De brukar komma förbi så här på kvällarna.

Av Louise - 6 juni 2009 23:39

Gick upp klockan 03.30, det var dags att köra Bosse och Olle till Arlanda. Det gick bra, inga problem alls. Lugnt i trafiken, några hade blivit stoppade av polisen på väg därifrån. Men inte jag.

 

Gick och lade mig när jag kom hem klockan 05.30, sov ända till 10.30 Det var verkligen skönt, inte ofta jag sover så länge på morgonen (typ till 13.30 för två veckor sedan). Syster hörde av sig typ 10 minuter efter jag vaknat, IKEA ?. Jag ska ha en datorfri dag så varför inte IKEA. Så jag gör i ordning mig och åker iväg, halvvägs på vägen hör syster av sig och säger att de stannar till på Mcdonalds. Jaha, vad ska jag göra nu då? Jag åker in på Stadium och byter en av tröjorna jag köpte igår, det blev fel storlek av någon konstig anledning. Sedan hör de av sig och säger att de är framme. Vi möts upp och vi lämnar två av barnen på barnpassningen sedan är det bara ut i butiken och handla. De köpte utemöbler och lite smått och gått.

 

Sedan gick jag in på Ica Kvantum Kungens Kurva, ska ju grilla hos Pia ikväll. Det blev karré kotletter och champinjoner, Pia har tillbehören. Åkte hem och lade mig i soffan, kollade på några avsnitt av Criminal Minds. Jag hann rensa lite i garderoben också. Jag la ner lite kläder och grejer i resväskan som jag ska ha med mig till Australien, kanske lite tidig men jag måste börja någon gång. Men sedan var det dags att åka till Pia, det ska bli grillat och fotboll. Några kompisar till Pia kom också, det var Pedro och hans vänner. De skulle bli 7 personer men de var bara 3. För min del så tyckte jag det var skönt men Pia hade ställt fram mat för alla så det var lite trist för den anledningen. Sverige förlorade med 1 mål, trist men sant. Det var en trevlig och lugn kväll, det blev inte så sent heller. Straxt efteråt så skulle killarna åka vidare för de skulle ut men jag åkte hem.

 

Hemma så satte jag mig i soffan och kollade på ett Criminal Minds avsnitt igen. Men jag ska nog gå och lägga mig snart, ska åka och handla med mormor imorgon.

 

God natt kompisar.

Av Louise - 5 juni 2009 22:16

Var alltså inne i stan och shoppade några timmar, fixade visum och köpte en fin mask. När jag kom hem så satte jag mig i soffan och började leta efter släktingar, med stödstrumpor på. Vet ni hur mycket ett par nylonstrumpor kostar, inte? De kostar 398 kronor, för ett par. Nu har jag hittat några släktingar till, men jag måste sluta nu. Jag ska upp om 5 timmar, ska köra Bosse till Arlanda klockan 04.00

 

I morgon blir det grillat och fotboll. Kram på er kompisar.

Av Louise - 5 juni 2009 14:14

Jag skulle behöva ha Metro tidningen före klockan 7 på morgonen, för då vet jag ju hur min dag ska vara. Tänk om jag läst Metro före jag åkte ut och shoppade idag, då hade jag haft lite pengar kvar.

När jag nu satt där i Sickla och åt en lunch tog jag tidningen Metro och läste horoskopet.

Horoskopet 090605

Varför?

Av Louise - 4 juni 2009 23:47

Another great happy group of mostly experienced divers enabled us to run many cage trips to the ocean floor in our special submersible cage and escape the choppy seas this particular date. Night dives also produced action soon after sunset!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards