Louise Dagbok

Alla inlägg under oktober 2009

Av Louise - 24 oktober 2009 09:30

Gick upp klockan och åkte ut till Tyresö, idag ska jag vara barnvakt hela dagen. Men det gick bra, bara bra. Vi åt frukost, gick ut med hunden, Lukas sov lite middag, vi åt lunch och till sist åkte vi in till Skansen och gick en sväng.

Skansen 091024  

 Vi hämtade upp syster vid halv 5 vid skolan där hon skrivit prov. Nu är min barnvaktstid över, lämnade dem hemma och åkte hem till min soffa. Jag var hemma vid 18.30 tiden och jag lagade lite middag, satte mig framför tv’n och kollade på en film. Sedan somnade jag. Jag hade sådan värk i kroppen att jag inte visste vad jag skulle göra. Jag kunde inte ligga på sidan endast på rygg, benen böjda men inte för mycket böjda. Det värkte under fötterna och mina fingrar kunde jag knappt böja alls. Jag tog flera Ipren i tron att värken skulle försvinna men jag blev tydligen bara väldigt trött.


  

Av Louise - 23 oktober 2009 20:19

Jag har ju redan berättat att jag har pratat med Andrew idag, det var verkligen jätteroligt. Dagen på jobbet blev lite stressig, det blir lätt det på fredagar när dagen är lite kortare än övriga dagar. Men det gick bra och jag åkte hem nöjd med dagen. Pappa skickade ett meddelande att Criminal Minds är postad och på väg upp till mig.


Kände inte av min värk lika mycket som jag gjort tidigare i veckan, varför vet jag inte men jag kanske får en förklaring nästa torsdag.


Men när jag kom hem så lade jag mig på soffan och vilade en timme, jag var ändå lite trött. När jag vaknade gick jag ner till affären och handlade lite mat, det är tomt i kylskåpet. Det fick bli lite fiskpinnar, potatis och gröna bönor till middag. Jag hittade julmust som jag köpte, det var länge sedan jag drack det. Det blev också lite fredagsmys godis, bara lite.


Julmust   Fredagsgodis  

Kollade på de 3 sista avsnitten av säsong 2 på CSI Las Vegas. De var riktigt bra, jag diggar Warrick Brown. Nä, nu ska det nattas för i morgon är en stor dag.


  

Av Louise - 23 oktober 2009 06:59

När klockan ringde klockan 06.00 i morse hoppade jag upp från sängen, inte av rädsla utan av ivrighet. Nu ska jag ringa till Andrew och det är 9,30 timmars skillnad så det fungerar bäst tidigt på morgonen.

Jag satte mig framför datorn med både deras hemsida framme och facebook, ifall han vill prata datum.

Det var roligt att höra hans röst igen, "Hello, Andrew Fox speaking".

Stackarn har fått problem med båten, kompressorn som används till dykarna har gått sönder och båtens ägare vägrar laga den utan vill sälja båten. Så Andrew jagar nu en ny båt eller försöker prata ägaren till ett annat beslut. Men han hoppades att det fortfarande är Princess II som gäller när jag kommer i januari.

Han frågade när i januari jag ville komme, spelar ingen roll svarade jag. Du vet bäst!

Jag förklarade hur läget är med pengar, flygbiljett osv och han förstod.

Jag skulle ringa honom om några dagar igen så skulle han ha ett svar, han var tvungen att lösa detta problem först som han hade.

Så det blir ett nytt samtal till Australien nästa vecka, stackars min telefonräkning.


  

Av Louise - 22 oktober 2009 20:50

Vaknade och kände att det här är ingen bra dag. Jag hade värk i hela kroppen och en huvudvärk som skulle kunna stoppa vem som helst. Men jag går upp, alldeles försent men åker till jobbet och är där i tid. Idag var det en djävulsk dag, hur mycket som helst. Vi var i och för sig bara 3 stycken på supporten men sammanlagt hade vi många fler samtal än i går. Det är inte vanliga samtal utan det är kunder med konstiga problem, varför just i dag. Hade ont i både armar och ben hela dagen, hoppade över promenaden vid lunch för jag skulle ju ta en promenad på kvällen. Men efter jobbet så kände jag att jag inte kommer att kunna gå någonstans, jag vill bara lägga mig ner och vila.


Nu gjorde jag det och det kändes bättre. Nu är jag snart på väg och hämta syster på flygplatsen. Jag har fixat så pappa spelar in Criminal Minds, skönt då kan jag kolla på det nästa vecka.


Oj, nu är klockan mycket, dags att dra.


  

Av Louise - 22 oktober 2009 09:04

I kväll ska jag hämta min syster på Bromma flygplats och kommer då att missa Criminal Minds.

Jag försökte få henne att ta ett tidigare eller senare flyg men det gick inte. Varför erbjöd jag mig att hämta henne?  Hon tycker det är helt rätt om jag missar det när hon missar det.


Pappa, kan du spela in Criminal Minds klockan 21 på kanal 5 och skicka den till mig sedan?


  

Av Louise - 20 oktober 2009 21:04

Idag jobbade jag på bra, fick iväg det jag ville få iväg och fick lite svar från gårdagens utskick. Elinor övertalade mig att gå och köpa thaimat idag, jag är inte så svår att övertala tydligen. Hon bjöd även idag på godsaker till fikat, attans otur. Men jag var duktig och tog bara en sockerkaksbit.

Fick ett mail att min film var på väg, hoppas den ligger i hallen när jag kommer hem. Det gjorde den, en mycket efterlängtad film. Tillbaka till Eden, en cultfilm. Jag har letat som en galning efter den, har till och med budat på Tradera men gav upp vid 200 kronor. Nu fick jag den för 199kronor. Jag längtar till jag har en hel dag hemma i soffan då jag kan mysa med den. Kanske söndag, då är jag säkert helt slut efter haft alla tre barn en hel dag.


Tillbaka till Eden  


Åt lite blodpudding till middag, räcker till matlåda i morgon också. Har ont i kroppen idag, gick en promenad efter jobbet men det verkar inte hjälpa. Varje knapptryckning på tangentbordet värker, jag vill bara ligga ner. Men inte för länge för då gör det ont, jag hoppas de hittar något nästa vecka. När det är så här jobbigt på kvällen är det bästa att bara gå och lägga sig.

Så..


  

Av Louise - 19 oktober 2009 22:09

Var i tid på jobbet i morse, men jag blev lite orolig när jag var den ända på jobbet klockan 07.50 Som tur var så kom Monica och efter det ramlade resten av ligan in. Puh, jag behöver inte jobba själv idag alltså.


Struntade att gå på promenaden för det regnade och jag hade lite ont i magen. Varför vet jag inte men det har varit alldeles för mycket god mat den senaste tiden. Jag önskar jag kunde strunta i att äta i några dagar så det rensar ut allt skit.


Men, så dukar Elinor och Klas upp till fest på fikat. Hur vågar de? De fyller år helt enkelt. Om det hade varit en vanlig bullängd eller några kakor så hade jag kunnat hoppa över det. Men nu hade Elinor bakat mjuk pepparkaka och kärleksmums. Men i morgon ska jag inte ha något, that’s it.


Bull kalas  


När jag kom hem tog jag en liten promenad ner till Årsta C, behövde handla lite Ipren. Det var skönt med en liten promenad, rensar tarmarna lite. Åt min sallad till middag, sedan tog jag det lugnt framför tv’n.


Jag ska inte ens nämna vem som ringde mig på kvällen och berättade att han druckit. Jag vägrar att svara i telefonen om han ringer igen. Släkt eller inte, no more.

Han driver mig till vansinne, han skulle kunna få mig att börja dricka.


  

Av Louise - 18 oktober 2009 20:28

Gick upp tidigt för idag hade Tyrold match i Farstahallen. Klockan 9.30 var det match mot Årsta AIK 2, och vi vann överlägset. Match nr 2 började klockan 10.30 och det var mot GT söder. Den matchen gick inte lika bra, de var bra och vi hade ett dåligt försvar. Men tjejerna var glada att de vann en match.


Hem och äta en smörgås innan jag drog hem till Kristina, Jonas och Kajsa. De bjöd på äppelkaka och kaffe och så hurrade Kajsa för mig. Tack snälla. Jag och Kristina tog en tur runt sjön, det var skönt och det behövdes för min del. Jag svängde förbi och köpte sallad till middag, det blev en till middag i morgon också.

Under tiden jag åt middagen såg jag en Falk film – Leo Galt. Den var faktiskt riktigt bra.


Jag känner mig inte så pigg, har ont i kroppen. Jag längtar tills de får reda på varför jag har ont i kroppen, det är inte långt kvar tills jag träffar läkaren. Men det behöver ju inte betyda att han vet exakt vad det är för fel på mig på första besöket. Men han kanske har en teori.


Jag tar mig en värktablett och går och lägger mig tidigt ikväll. Så får vi se hur jag mår i morgon.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards