Louise Dagbok

Alla inlägg under april 2010

Av Louise - 25 april 2010 20:25

I morse var jag bra trött, missade att ta min medicin i går kväll. Kände av värken i benen på kvällen och det var för sent att ta medicinen när jag kom hem, jag kände ju redan smärta. Och det var verkligen en jobbig kväll, de värkte och var fruktansvärt jobbiga. Men jag somnade till slut ändå men var trött när mobilen väckte mig i morse. Gick upp och ändrade tvätttiden, jag kan ju inte tvätta klockan 10. Då skulle jag behöva gå förbi mina grannar som städar gården, så jag ändrade tiden tills i morgonkväll istället.


Åkte till Långholmen och tog lite bilder för veckans övningsuppgift. Jag skulle ta en porträttbild, en landskapsbild och en bild på en blomma. Så jag tog landskapsbilden/stadsbilden på Långholmen, sedan åkte jag till Årsta C för att hitta några blommor men jag såg inga. Däremot gick jag in i min lilla prylaffär och hittade några fina stenar som hade text på sig. På den första stod den Älskar dig och på den andra stod det Mamma. Jag ska lägga dem på gravstenen nästa gång jag åker förbi.


Snackade med syster om att åka ut till dem och ta bilderna som jag har kvar att ta. Så jag åkte dit och såg några mini påskliljor i backen. Lade mig ner i gräset och började ta kort, hör att något smyger bakom mig. Vänder mig om och ser två katter som ligger och tittar på mig i buskarna. Min brorson Rickard kom över med sin flickvän Cissi, vi satt i huset och pratade när familjen kom hem. De var ute och åkte kanske jag ska säga. Men när de kom så gick jag och Michelle ut och tog några porträtt bilder, hon är riktigt sött.


  

 Julius "The King of Tyresö"



  

Kevin låg på trappan och myste i solen.


Sedan åkte jag hem och fixade lite med bilderna och åt middag. Ser inte fram emot en ny jobb vecka men man måste ju. Vi får se hur den här veckan blir.

Av Louise - 24 april 2010 22:46

Nu är jag hemma och jag har en köttbit med mig hem till matlåda. Det var så gott att grilla och sällskapet var trevligt. Jag blir ju så trött nu för tiden och värken i benen säger också ifrån. Så nu är jag hemma och har tagit min medicin.

Av Louise - 24 april 2010 16:36

Gick och lade mig tidigt igår, hade ont i benen. Vaknade straxt före 7 och förstår inte att jag inte kan sova längre. Men nu sov jag ju i alla fall 9 timmar så det får väl räcka då.


Låg och läste en bok men kände mig lite hungrig efter en stund. Gick upp och gjorde helgfrukost och lade mig sedan i soffan och läste klart boken. Gjorde i ordning mig och var redo att åka till mormor vid 10 tiden.


Vi skulle börjat med kaffe men mormor ringde och sa att vi börjar med att handla. Hon vill inte att grannarna ska se att hon är där, då kommer de undra var hon är. Det är nämligen bymöte och hon orkar inte gå. Men vi åkte till Ica och slängde vinterns samling papper, kartonger, flaskor och mjölkkartonger sedan handlade vi nytt.


Vi satte oss på trappan i solen och pratade sedan körde vi ner vinterns aska från spisen ner i backen. Det var viktigt att jag bara skulle köra ner skottkärran och hon skulle slänga askan. Men när vi kom ner så försökte hon lyfta en påse samtidigt som hon stödjer sig på kryckan. Ska jag då bara stå där och se på? Nej, jag tog över och då blev hon arg men nu får det vara nog med att klara sig själv stilen.


Vi gick upp och mormor började med lunchen, idag fick jag stekt lax. Det var verkligen jättegott och hon gjorde så jag fick en med mig hem i matlådan. När vi satt och fika fick jag ett mess från Resh i Australien. Hon hälsade så gott och ville bara säga att hon och Laura tänker på sin vän i Sverige. Hon vill att jag ska komma hem till sin Australiska familj. Lilla raringen, skönt att höra att allt är bra med dem. Jag längtar så mycket men jag får vänta till december. Åkte hem och vilade lite för jag är så trött, var nära att somna i bilen på väg hem.


Nu är klockan 16.30 och jag är på väg hem till Pia på grillning. Jag tar med mig lite extra kött som jag kan grill och ta med mig hem som matlåda. Jag är så klevver.


Av Louise - 23 april 2010 20:55

Efter en promenad i morse var det dags att få lite massage. Karin kom och hon fick äran att massera mina ben, och som hon masserade. Det gjorde så fruktansvärt ont men det är ju bra att få igång cirkulationen. Efter massagen blev jag så trött att jag inte gjorde många knop på jobbet. Jag tog ju en promenad till thai och köpte mat men det var väl allt.


Efter jobbet åkte jag till syster och där mötte jag dem på vägen. De var ute och letade efter Kevin som hade sprungit bort. Kevin är deras hund och han är en liten jäkel på att rymma. Så vi åkte runt omkring och efter en stund hittade hon honom.

Jag körde Michelle till handbollen sedan hem till syster igen och fika.


Sedan kom Patrik hem med Michelle och maten, det blev tacos. Det var jätte gott och trevligt.

När jag skulle åka hem så såg jag ett gäng hjortar stå och beta vid kyrkan. Var tvungen att stanna och ta en bild.


  


  

När jag kom hem och parkerade såg jag en stor duva stå och äta bredvid bilen, jag tog en bild på den jäkeln också.


  


Men nu är det Miss Marple som gäller.


  

Av Louise - 22 april 2010 20:43

Var på bandet vid 6 tiden och allt kändes bra. Nu var jag tillbaka där jag vill vara, att det inte gör ont när jag går. Men igår var en speciell dag, hoppas jag. Nu får jag ju vila lite från eftermiddagsträningen, ska ju fixa naglarna i kväll och i morgon ska jag till familjen direkt efter jobbet.


Åkte som sagt var direkt efter jobbet och fixade naglarna. Carina är så nöjd med mina naglar, jag är så duktig och klarar av att inte ta sönder en enda nagel på 3 veckor. Vi höll på till klockan 19, men då fick jag lite bråttom hem. Ska ju hinna äta lite innan matchen börjar.


Jag hoppas och vill att Djurgården ska vinna.

Av Louise - 22 april 2010 19:32

Employment

Exciting News! 

Positions available with Rodney Fox Shark  Expeditions

Have you ever wanted a job which allows you to get up close and personal with great white sharks?  If so, then read on......

Rodney Fox Shark Expeditions are looking for additional crew. If you have a combination of the following then please, in the first instance send your CV by Thursday  6th May 2010....


- Deckhand/Coxswain or higher

- Dive Master/Instructor

- Qualified/Experienced Cook/Chef

- Experienced Hosty

- Videographer

- Field Researcher/Naturalist


We look forward to hearing from you!

Av Louise - 21 april 2010 19:58

I morse när klockan ringde så kändes det som att jag precis gått och lagt mig. Jag var så trött och hade så ont i kroppen. Idag skulle vi haft massage men Anna sitter fast i Europa någonstans med sin man, don’t like.

Men jag åkte till jobbet som vanligt och gick på bandet men det var trögt. Varje minut gjorde så ont i kroppen och efter 20 minuter stod jag och hängde på stången. Jag kände att det inte var något bra så jag slutade gå efter 35 minuter. Gick och åt frukost och lade sedan huvudet på bordet och slumrade till en stund. Vaknade med ett ryck (eller jag lättade från stolen) när kaffemaskinen gjorde sitt ljud ifrån sig. Under hela förmiddagen gick jag och frös, jäspade och bara längtade hem.

Men innan lunch åkte jag till Gullmarsplan, parkerade bilen på en kompis parkeringsplats. Gick till apoteket och hämtade ut blodtrycksmedicin som var slut, åt lite lunch på kebabstället. Men sedan tog jag bussen mot Älvsjö Mässan och Gastro Nord.


Jag gick runt på mässan med Pia, det var riktigt trevligt. Gick runt och smååt från alla, men godast var Sia Glassen. Jag fick bubbelgrumsglass, den var så god.

Tog bussen tillbaka till Gullmarsplan vid halv 4, hämtade ut några paket från Snusboden. Åkte hem och handlade lite mat, slut på mjölken och smöret.


Kokade korv med bröd till middag och när jag ätit så lade jag mig ner i soffan. Jag var så trött och kunde inte hålla ögonen öppna. Jag var så jädrans trött och hade så ont fötterna.


När jag vaknat så gick jag ut i köket och kokade pasta till morgondagens lunch, gjorde en sallad också. Kokade kaffe och gjorde en smörgås, jag känner att kroppen behöver mer för att läka det som gör så ont.


Nu håller vi tummarna för Djurgården… jag vet att mormor gör det.

Av Louise - 20 april 2010 21:14

Igår tittade jag på vad jag skrev för precis ett år sedan. Jag skrev om min träning, maten och att jag syndat med några godisar. Herregud, hur länge ska man hålla på och tänka på vikten. Kan den aldrig bara gå åt rätt håll?

Men jag städade balkongen och oljade in den för precis ett år sedan. Inte dags för det än om man tittar ut idag. Minus grader på morgonen, det är inte vår riktigt än.


Började dagen med promenad som vanligt och avslutade dagen med promenad. Gud vad jag är duktig, men jag undrar hur länge det ska hålla.

Jag gjorde inget speciellt när jag kom hem, pratade med mormor och pappa. That´s it.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards