Louise Dagbok

Alla inlägg under september 2010

Av Louise - 17 september 2010 23:30

Lite mycket att göra på jobbet idag, fick reda på att en medarbetare är borta i 5 veckor. Så jag får lite mer att göra i några veckor, men det ska gå det med. Det var mötet hit och dit och det gör att dagen blir lite knasig också, men samtidigt lite roligt.


Efter jobbet åkte jag och Pia till Olle, ska få lite färg i håret idag . Klippte en ny frisyr och det är ju alltid skönt att få. Efter det åkte jag ut till Junibacken på Djurgården, vi hade firmafest. Vi började med att gå i sagoskogen sedan blev det en tur med sagotåget. Jag tog lite bilder på mina arbetskamrater när de kom i vagnarna, många har aldrig åkt sagotåget och blev imponerade. Vi åt middag utanför pippi huset och där var vi tills det var dags att åka hem.


Jag var hemma vid 23.30 tiden, trött som sjutton.

Av Louise - 17 september 2010 09:21

Jag är så glad att Sussi är tillbaka.   

Av Louise - 16 september 2010 20:23

Pratade med syster i telefon och ser killen från Allklimat stå vid sin bil. Nej, inte lunchrast nu! Sedan försvann han och efter någon minut ringde det på dörren. Han hade tänkt gå på lunch men sett att jag ville ha besök på förmiddagen. Vilken tur jag hade. Han såg riktigt trevlig ut, precis en sådan kille jag kan tänka mig. Han var riktigt trevlig också, men lite för ung för mig. Men nu har han fixat till det han skulle och felanmält det som inte fungerar här hemma.


Jag har varit riktigt duktig idag, jag har varit och hämtat tre paket på Snusboden och jag har röstat. Jag har sedan slappat ordentligt för i helgen blir det ingen vila alls. Jag hämtade två klockor jag beställde från China, en av dem var kanonläcker. Bara 39 kr men rätt läcker ändå. Sedan fick jag hem hörlurarna jag beställt till mig och syster, så vi kan snacka med varandra när jag är borta. Nu ska jag bara fixa så jag kan koppla upp mig när jag vill också, svårt när jag är hemma hos Resh. Men det ska vi nog kunna lösa på något sätt, hoppas jag.


I morgon ska jag till Olle och fixa håret, det ska bli kanon för jag är väldigt gråhårig just nu. På kvällen ska vi ut och äta med jobbet, vi ska till Junibacken. Ni läste rätt, vi ska till Junibacken och åka Astrids tåg. Det är självklart lite middag också och när jag skriver lite så kommer jag äta lite. Jag ska nämligen äta thai till lunch och då får det bli lite mat på kvällen. Får väl hoppa över efterrätten om det blir något. Nu måste jag vara försiktig med mjölkprodukter på grund av att jag inte äter så mycket och blir då extra känslig för det.


Men vi hörs i morgon då.

Av Louise - 16 september 2010 07:31

Idag mellan 07.00 – 12.00 ska ett företag komma till mig och fixa mina element. Så det var bara att gå upp 06.25 och börja dammstuga och flytta möblerna så de kommer fram. Men, vem har slagit mig på käften. Vaknade först vid 4 tiden och stängde fönstret för det regnade något otroligt. Då kändes det konstigt i halsen, men jag somnade om. Men nu när jag vaknade så känns det som att jag fått en riktig käftsmäll, tog en Ipren och hoppas att det går över. Jag får inte bli sjuk igen, det har jag inte tid med den här helgen. Det är två fester och så ska jag hjälpa mormor att rösta.


Men nu luktar det ajax här hemma och dammråttorna har fått ett nytt bo i dammsugarpåsen.

   

Av Louise - 15 september 2010 20:26

Till Sussisomsnartärtillbakapåjobbet.

Jag vet att jag inte heller är helt frisk men jag smittar inte. Så det så!!!!


Har jag sagt att jag hatar reklamfilmen från Bredbandsbolaget. Jag byter kanal när jag hör/ser den, så jobbig reklam. Kommer aldrig beställa hos bredbandsbolaget så det så.


Det kändes bra att åka hem efter jobbet för jag har semester i morgon. De ska fixa mina element så jag får lite värme i vinter. Men jag är åter på fredag för firmafesten.


Av Louise - 14 september 2010 20:51

Hade inga problem att somna igår kväll, hade heller inga känningar i benen. Men det kanske jag inte skulle haft utan medicinen, men nu har jag börjat med den i alla fall. Det tog bara 30 minuter innan jag kände av en biverkning, jag fick en restart i huvudet. Ett riktigt kraftigt yrselanfall, jag satt i soffan och kände av det. Det stod att jag kanske skulle få problem att vakna på morgonen, men det var inga problem i morse.


Hade huvudvärk hela dagen på jobbet och vid 15 tiden började yrseln igen. Det var väldigt jobbigt och jag längtar redan tills det är borta. Hade så jobbig huvudvärk efter 15 tiden att jag bara ville blunda och släcka lampan men det gick ju inte. Jag var förmodligen inte så glad och trevlig på jobbet men så kan det vara ibland.


Efter jobbet åkte jag till Patrik och hämtade lite grejor. Jag hade beställt smoothies av honom och nu fick jag köpa 12 st väldigt billigt, familjerabatt kallas det. Efter det så åkte jag och köpte kebab, världens bästa kebab hittar man på Palmyra i Årsta. Kebab och sallad, kan äta nästan hur mycket som helst men det blev över till i morgon.


Idag visade de första avsnittet av Who do you think you are? US, det var om Liza Kudrow. Det är lite roligt när de hittar släktingar och när de berättar för dem om detta. Deras reaktioner är prisvärda, den här gubben sa att han tyckte det var spännande att ha Liza hemma i vardagsrummet istället för på tv´n. Kan tänka mig det!!


Nu har jag tagit en Ipren och min medicin, hoppas att huvudvärken försvinner. Det är jobbigt att alltid ha huvudvärk, det är svårt att koncentrera sig på jobbet. Jobbigt också att febern inte riktigt ger sig, har inte mycket feber men lite har jag allt.

Av Louise - 13 september 2010 20:11

I kväll tog jag min nya medicin, nu ska vi bara se vilken biverkning jag får den här gången. Minsta gram jag går upp i vikt från och med nu så slutar jag med medicinen.


Mycket vanliga biverkningar

(som kan uppträda hos fler än 1 av 10 användare):

  • Virusinfektion

  • Dåsighetskänsla, yrsel, okoordinerade muskelrörelser

  • Trötthetskänsla, feber


Vanliga biverkningar

(som kan uppträda hos fler än 1 av 100 användare):

  • Lunginflammation, luftvägsinfektion, urinvägsinfektion, öroninflammation eller andra infektioner

  • Minskat antal vita blodkroppar

  • Anorexi, ökad aptit

  • Aggressioner mot andra, förvirring, skiftande sinnesstämning, depression, oro, nervositet, svårigheter att tänka klart

  • Kramper, ryckiga rörelser, talsvårigheter, minnesförlust, darrningar, sömnsvårigheter, huvudvärk, hudkänslighet, minskad känsel (domningar), koordinationssvårigheter, onormala ögonrörelser, ökade/minskade eller frånvaro av reflexer

  • Dimsyn, dubbelseende

  • Svindel

  • Högt blodtryck, rodnad/utvidgning av blodkärlen

  • Andningssvårigheter, luftrörskatarr, halsont, hosta, nästorrhet

  • Kräkningar, illamående, problem med tänderna, inflammerat tandkött, diarré, magont, matsmältningsbesvär, förstoppning, mun- och halstorrhet, gaser

  • Ansiktssvullnad, blåmärken, utslag, klåda, akne

  • Ledvärk, muskelvärk, ryggont, ryckningar

  • Erektionssvårigheter (impotens)

  • Svullna ben och armar, gångsvårigheter, svaghet, värk, sjukdomskänsla, influensaliknande symtom

  • Viktökning

  • Olycksfall, frakturer, skrubbsår


Därutöver har aggressivt beteende och ryckiga rörelser rapporterats som vanliga biverkningar i kliniska studier på barn.


Mindre vanliga biverkningar

(som kan uppträda hos fler än 1 av 1000 användare):

  • Allergiska reaktioner som t.ex nässelfeber

  • Minskade rörelser

  • Hjärtklappning

  • Svullnad som kan omfatta ansikte, bål och lemmar

  • Onormala blodtestresultat som tyder på problem med levern.


Jag tar en tablett 2 timmar innan jag ska sova, tydligen blir man väldigt trött av medicinen. Hoppas jag vaknar i morgon bitti, tur att jag köpte en väckarklocka.


Av Louise - 13 september 2010 19:15

Efter en dag på Ipren och shopping på Gekå´s är jag totalt luspank och feberfri. Det ena känns rätt bra men den andra är desto jobbigare. Men jag har köpt födelsedagspresenter till Lukas och Liam samt deras julklappar. Det känns desto bättre, nu är det bara Michelle kvar.


Idag hade jag rätt mycket att göra på jobbet, 3 dagars frånvaro att jobba igen. Men det gick bra och jag är i kapp och är redo för supporten i morgon.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards