Louise Dagbok

Alla inlägg den 1 maj 2010

Av Louise - 1 maj 2010 21:19

Somnade framför CSI Miami Episode 1 går, jag tror jag spolade tillbaka ett avsnitt flera gånger för att jag somnade hela tiden. När jag vaknade på soffan så gick jag in och lade mig direkt för jag var så trött.


Vaknade av klockan i morse, helskotta va trött jag var. Men upp och äta frukost fast jag inte var hungrig. Sedan dröjde det inte länge förrän jag fick ett meddelande att de var på väg. Så jag gjorde mig i ordning och åkte också. Jag var ute hos mormor vid 10 tiden och hon hittade inte sladden till våffeljärnet. Jag hjälpte henne att leta men det gick inget vidare, så kom syster med hela bagaget och hon hjälpte till att leta. Jag och Patrik började elda men det dröjde inte länge förrän syster kom ut och berättade att mormor var rätt upprörd över att hon inte hittade sladden. Så Patrik fick åka till Ica Stavsnäs, men de hade inget våffeljärn. Så han kom tillbaka och jag och Michelle satte oss i bilen och körde mot Mölnvik. Men vi tog en sväng förbi Djurö men de hade inget där heller. När vi nästan hade kommit fram till Strömma så var det en väldigt lång kö. Jag trodde det var broöppning men efter en stund så kom en kille i en bil och sa att bron fastnat. Så vi vände och åkte hem igen, tur att vi inte stod på andra sidan.

När vi kom till mormor så hade syster ringt på några grannar och frågade om ett våffeljärn men ingen kunde hjälpa oss. Men då tog Patrik en sväng och han fick napp hos en granne. Så nu kunde mormor grädda våfflor. Vi andra fortsatte att elda, kratta och klippa buskar. Då kom en annan granne förbi med ett våffeljärn, snälla grannar mormor har men nu hade vi ju ett.

Sedan var det dags att äta dessa våfflor och dricka kaffe. Det blev inte många för mig utan jag vill ut och fortsätta elda.


  


När vi eldat klart, krattat överallt och klippt ner rosenbusken så var det dags att grilla korv. Vi åt dem inne och sedan var det dags att åka hem. Jag var verkligen slut, men jag kom hem till slut. Jag luktar som en majbrasa, så äckligt och det känns i lungorna att man fått i sig rätt mycket rök. Jag tappade upp ett bad direkt och jag lade mig där och skrubbade mig ordentligt. Men jag luktar fortfarande rök, jag tycker det är hemskt.


  


Nu sitter jag framför tv´n och tittar på CSI och slumrar till igen, det kommer ta lång tid att titta igenom dessa.


God natt vänner och lycka till för nu börjar maj månad.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards