Louise Dagbok

Alla inlägg den 22 maj 2010

Av Louise - 22 maj 2010 21:28

Vaknade rätt tidigt men, jag somnade om. Gick upp och tog en kopp kaffe och böt om till träningskläder. Tog en timmes morgonpromenad i solen och det var hur mysigt som helst. När jag kom hem så samlade jag ihop tomglasen och alla småpengar och gick ner till ICA. Jag fick det jag behövde sedan gick jag hem och fixade frukost på balkongen. Det var nog mer brunch eftersom klockan var 12, men är man ledig så är man.


Såg i morse att det kommer bli väldigt varm i N.Y, jag messade Lise och skrev att det ända vi behöver är en bikini. Det är inte roligt att vara i en storstad i sådan värme, men det struntar vi i. Vi får dricka mycket vatten och springa in i alla affärer med air-condition.


Funderar på att tatuera in något nytt på min högra arm, något som har med vattenlivet att göra. Ska skissa på något, det ska vara väldigt färgglatt och ha med mina favoritfiskar. En vithaj och en vithaj och en annan vithaj….


Kom på att vi pratat om att det skulle vara skönt att ha en liten fläkt med sig ner till bordet på jobbet. Det kan bli varmt där nere i solen, det är liksom vindstilla. Så jag åkte till Farsta och köpte tre små fläktar och då hittade jag även små vattenpistoler. Det kan vara roligt för barnen att leka med dem så jag började åka mot Tyresö för att hälsa på dem. Jag åkte förbi Synsam för att boka en synundersökning, det var 4 år sedan och jag vill köpa ett par nya solglasögon. Sedan mötte jag upp familjen på ICA Ringen, de var där och handlade.


Åkte sedan med dem hem och jag tog fram en av pistolerna till Lukas, oj vad han tyckte det var roligt att spruta vatten på moster. Det var ju inte meningen men det är så härligt att höra honom skratta som han gjorde så han fick jaga mig en stund. Under tiden vi sprang och lekte så skriker syster till inne i hallen. Då har hon klivit på en skruv som satt i en planka som Lukas la där när vi kom hem. Skruven gick in över 1 cm i foten, hon började skruva loss den från foten. Hon var riktigt duktig och hade jag haft en klubba hade hon fått den av mig.


När alla barnen var hämtade hos sina vänner så käkade vi middag. Det blev tacos, alltid lika gott. Och det är en rätt underbar upplevelse att sitta där och äta middag med dem. En av dem försvinner oftast från matmordet, han sätter sig under bordet med tallriken. Det är inte Patrik jag tänker på utan Lukas. Idag så tog han med sig sin lilla kniv och satt och högg oss med dem i våra fötter. Nu är det inte en riktig kniv och han åkte ut därifrån direkt men det händer alltid saker hos dem. Så när jag kommer hem så njuter jag av det tysta lugna atmosfären.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards